collect point真心伏

686 回覆
204 Like 2 Dislike
已經想開po屌柒collectpoint好耐,人工少工作量極大
嚟緊dse雞千其咪返,伏過u記,得$45一個鐘做到成隻狗咁
greeting嗌到聲沙都話你冇greet
最on9係要pt跑數,明明冇佣收,跑唔夠target就唔落閘唔收得工
跑到啲錢就大粒野袋,仲要畀佢地屌你唔識sale客
去飲水去廁所都要戴住個walkie,廁所多人去耐少少已經開哂walkie嗌名,問你做乜去咁耐
摺衫啲standard仲高過u記,件件都要起角摺到同一個size,佢一唔滿意就成棟摺過
你做得好佢地係唔會讚,做錯少少咪搵嘢針對你
仲要睇班老女人面色,佢一唔鐘意你,咩都唔使講,即刻cut鳩你成個月更
好多做咗好耐嘅pt都係咁畀人迫走,然後再請班水魚新pt返嚟...
mkcp momoko同candy,認撚住你地呀西女人

條momoko正仆街老女人 屌9我編更先resign
On9 pt洗唔撚洗一個月前通知呀 返去還野 由門口啤到我走

個老女人momoko 成日一夠人就抄哂啲舊人想換新血 點知請埋班垃圾pt又要屌 又set埋哂啲規矩 咩女仔淨係可以著長裙褲 心諗人地間間cp啲女都短裙 又整埋咩遲到龍虎榜 屌你真係得閒得濟咩

遲到龍虎榜係極on9 醜辱同事打激士氣都做得出 呢d管理技巧係咪太新我未聽過 momo 大師
有冇人返緊沙田cp
有野想問
Tel: muiiiiii
[quote]已經想開po屌柒collectpoint好耐,人工少工作量極大
最on9係要pt跑數,明明冇佣收,跑唔夠target就唔落閘唔收得工
去飲水去廁所都要戴住個walkie,廁所多人去耐少少已經開哂walkie嗌名,問你做乜去咁耐
摺衫啲standard仲高過u記,件件都要起角摺到同一個size,佢一唔滿意就成棟摺過
仲要睇班老女人面色,佢一唔鐘意你,咩都唔使講,即刻cut鳩你成個月更
好多做咗好耐嘅pt都係咁畀人迫走,然後再請班水魚新pt返嚟...

On9 pt洗唔撚洗一個月前通知呀 返去還野 由門口啤到我走

相認呀絲打我resign嗰時要7日通知,佢要我返埋嗰7日編咗嘅更,睬佢都有味即日quit whatsapp group全部no show哂
見到咁多人鬧momoko真係好心涼平時當啲pt係狗咁鬧,又話我地係聾啞人士唔應walkie唔識greeting,你都有今日啦[/quote]
絲打好波!跟足勞工法例加合約真係驚撚佢呀 屌9佢quit grp 仲得
以前返沙田cp仲有Hare年代,一到勁減時候返超撚多貨,成個後埸block撚左,我同個frd晚晚執貨執到兩點先收工 第二日又返勁早開門,真係屌佢老母

btw 阿paul死全家好撚憎你
我上年暑假返雅蘭嘅
有個top team叫大孖 佢乜都針住曬 有次我企fitting turn唔切貨 但講緊我返左幾日工 係個fitting 度鬧我
仲試過放工摺衫因爲我第一份sales 摺得慢比佢屌

呢個又係極品 出名閪
以前返過一個月pt
最記得隻手擺後面都被人話
轉個頭佢地自己咪又係咁
企門口嗌少一兩句 即刻衝過黎話你

翻邊度?
已經想開po屌柒collectpoint好耐,人工少工作量極大

個老女人momoko 成日一夠人就抄哂啲舊人想換新血 點知請埋班垃圾pt又要屌 又set埋哂啲規矩 咩女仔淨係可以著長裙褲 心諗人地間間cp啲女都短裙 又整埋咩遲到龍虎榜 屌你真係得閒得濟咩

遲到龍虎榜係極on9 醜辱同事打激士氣都做得出 呢d管理技巧係咪太新我未聽過 momo 大師

起底啦

detail

我都認真想做,好鍾意呢個brand
我上年暑假返雅蘭嘅
有個top team叫大孖 佢乜都針住曬 有次我企fitting turn唔切貨 但講緊我返左幾日工 係個fitting 度鬧我
仲試過放工摺衫因爲我第一份sales 摺得慢比佢屌

呢個又係極品 出名閪

大孖resign咗好耐啦聽講佢又係畀毛球針對先走,其實啲topteam咪又係under嗰兩個老女人,嗰兩個老女人咪又係under禿頭paul,有乜咁巴閉?
同事關係幾好嘅,除咗某堆pt老屎忽八婆啲會講新人壞話之外不過momoko一見唔到數就開walkie屌,逐個捉啲ft去審,屌埋啲pt淨係識摺衫唔serve客,屌有佣收嘅我多多都同你sell啦,你自己就一日到黑繞住雙手閪口閪面搵嘢嚟嘈,同啲老屎忽pt吹水

detail

Ft無咩閪人,最閪都可能點下你做野,不過極少數
Manager除左某一個,其他都好好,好nice好玩得
Pt一個月至少翻32個鐘,基本上你肯比更都盡編比你
小圈子咩brand都會有,但係呢到唔嚴重
如果想hea既,翻沙田或者元朗

detail

幾錢一個鐘呀?幾正咁喎

detail

幾錢一個鐘呀?幾正咁喎

有冇人返過collect point ?完全好似黑店咁,d所謂top team,senior ,懶係好有經驗咁教d新仔做跟尾狗做on9,逼d pt去狂sell d客。人地買一件既就sell佢買多件,買二件既就sell佢開vip,咁呢個我覺得收左人工做得sales都要做既,但自己就企埋一邊吹水一邊hea, 等d pt去追數跟客係咩心態
?姐係公司出糧比你地吹水同發洩落pt身上?

規矩又多又on9,d pt永遠要跟足曬,有d鋪頭仲要罰錢,做錯小小就屌到你hihi,但top team就可以唔跟規矩

歡迎宜家做緊/之前做過collect point 既cm,一齊討論on9 top team/同事

戴反頭盔先,都有d top team幾好人幾勤力既!

你係邊個 利伸 旺角 某一間做過 有個top team又靚女又好人
Whatsapp個gp又係好on9 sd更表要覆收到
試過有topteam係個gp道屌:「邊個亂放自己啲鞋係倉地下 收到請回覆 不是你也要回覆 」個撚個:「不是我,謝謝」屌洗唔洗咁啊?

你好似moko果間

仲做緊

前幾日先俾佢鬧完黎
傾句計都屌餐檬

之前做pt個陣 半年幾都無乜比佢話過
跟住間舖轉左個on9西女人睇
係又屌唔係又屌
個陣個個都話好掛住Axxson

我都覺啊,以前覺得Axxson 同個super好煩
轉左第二個on9
個個都話比人煩好過比人西
好撚掛住 Axxson

唔撚係掛 個死tb
有幾個ft幾好人架
yxn
我本身有日要番10半
跟住番到去心諗不如辭職
直接同個top team講辭職 頭也未回咁走左
佢個樣閪撚到
早排行過見到佢仲係到摺緊衫
不過有時都有一兩個好樣少少既ft

我朋友就係俾佢針

個人認為Axxson 好過 c字頭個個西女人

C字頭個死肥婆閪撚到
返緊u記
頭一個月真係好唔慣
每10秒就嗌一次greening
一路摺衫一路sell客
得食飯時間先有機會飲水去廁所
仲諗住捱多幾個月地獄就過collect point
點知見到呢個post
btw,雖然日資幾西,不過訓練eq一流
返緊u記
頭一個月真係好唔慣
一路摺衫一路sell客
點知見到呢個post

咪做cp 要做去青衣 top team轉左人又靚女又好人
返緊u記
頭一個月真係好唔慣
一路摺衫一路sell客
點知見到呢個post

咪做cp 要做去青衣 top team轉左人又靚女又好人

睇哂咁多位巴打留言
發覺人工低同多野做都其次
主要都係人事問題
一有呢d唔公平對待都自然會唔開心
唔開心就會諗多野做又人工低
自問有幸返u記都同部分ft岩咀型
又有d大粒照
唔係都頂唔到咁奈
當年做world trade GW parttime
3個女top team(差啲唔記得有呢個term)都好好人
同事又唔閪
嗰陣都幾開心

不過要讀書 做咗三個月就走咗

歡迎相認
有冇人返過collect point ?完全好似黑店咁,d所謂top team,senior ,懶係好有經驗咁教d新仔做跟尾狗做on9,逼d pt去狂sell d客。人地買一件既就sell佢買多件,買二件既就sell佢開vip,咁呢個我覺得收左人工做得sales都要做既,但自己就企埋一邊吹水一邊hea, 等d pt去追數跟客係咩心態

規矩又多又on9,d pt永遠要跟足曬,有d鋪頭仲要罰錢,做錯小小就屌到你hihi,但top team就可以唔跟規矩

歡迎宜家做緊/之前做過collect point 既cm,一齊討論on9 top team/同事

你係邊個 利伸 旺角 某一間做過 有個top team又靚女又好人

巴打
屌 今日in左
準備返Niko and

有折買兩件囉
做過2個月冇做

翻邊間 我之前做過 已quit
當年做world trade GW parttime
3個女top team(差啲唔記得有呢個term)都好好人
同事又唔閪
嗰陣都幾開心

不過要讀書 做咗三個月就走咗

歡迎相認

係咪Hana Jennifer 同唔記得邊個
睇呢個post好開心

巴打

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞