collect point真心伏

686 回覆
204 Like 2 Dislike
返過一個禮拜頂唔順走 之前啲工每次都起碼返半年以上

邊間?
樓豬點睇都似依加係做緊沙田GW

你估下,比42次機會你

樓主8042?

8042 moko?

樓主係咪番開細舖?

8028個whatsapp group 咪有42個人
樓豬

我睇更表數出黎,蠢左tim

你估下,比42次機會你

樓主8042?

8042 moko?

樓主係咪番開細舖?

樓豬

自爆?

你估下,比42次機會你

樓主8042?

8042 moko?

樓主係咪番開細舖?

樓豬

跟更表數,蠢左tim,早知睇ws gp

你估下,比42次機會你

樓主8042?

8042 moko?

樓主係咪番開細舖?

樓豬

自爆?

新ac 怕乜

你估下,比42次機會你

樓主8042?

8042 moko?

樓主係咪番開細舖?

樓豬

自爆?

唔係自爆左好耐咩
邊個係出奇蛋

你估下,比42次機會你

樓主8042?

8042 moko?

樓主係咪番開細舖?

樓豬

自爆?

新ac 怕乜

車,呢d咁既小post都要用新ac咩玩法
其實我屌完cp咁耐都有d係好做既
例如mos,8000,沙田gw(衰在有出奇蛋),8042,moko,mm niko and(某top team 又靚女又好人)

一定差的是mk cp,德福LF(出名串嘴冇禮,對客對同事也是),MM LF(跑到死,每日返工同長跑冇分別),坑口LF(個ft都係tf調過去,死mk妹),apm LF(全部TOPteam都唔係好人,垃圾mk姨),大埔cp(ft幾on9下,個ap持住自己係ap恰d新pt又臭串)

想特別地屌下tf,apm,ep,d pt集體resign 禿頭paul都未知咩事,好心住咁撚近就落樓望下咩狀況啦

想知更多就cm la樓豬出曬名係全港最cp八掛既staff

睇黎樓主好憎TFLF班 FT喎

tf班八婆就黎得罪全香港既cp staff,全間cp總有staff想屌tf班人

Details

想知邊part?

TF 班ft 做過d乜咁令摟屌

既係咁,佢地對客對同事都非常不友善
1.小圈子,排擠新人&調鋪既同事
2.雙面人,對比佢地大既就阿諛奉承,比佢地細既就欺壓人,雙面人呢part要特別講下Caxxy
3.對其他鋪既人不友善,每打親電話去都極不禮貌同不耐煩,我試過比佢地tf既人打電話黎同我,top team 講我冇禮貌,原因係我接電話冇講hello/喂,on9明明係佢自己耳殘
http://4.tf d人真心耳殘,有次幫個客打去keep 貨見到得一件,早已經問左個客o5o,先打去keep ,因為知佢地咁西。。。一打去就同佢講見到機一,佢仲要沖入倉揾,放底左電話,出到黎冇check機見到一又屌我,真係唔怕比人知邊個都要講出黎
5.拎同事出氣,有新ft做錯野就發其他ft脾氣,用鬧其他ft既方式黎比說話比個新ft知係咩玩法?
講住咁多先,太多例子就比人認出啦

樓主好大怨氣好重喎
應該要得閒去TF 玩鳩佢地一獲
其實我屌完cp咁耐都有d係好做既
例如mos,8000,沙田gw(衰在有出奇蛋),8042,moko,mm niko and(某top team 又靚女又好人)

一定差的是mk cp,德福LF(出名串嘴冇禮,對客對同事也是),MM LF(跑到死,每日返工同長跑冇分別),坑口LF(個ft都係tf調過去,死mk妹),apm LF(全部TOPteam都唔係好人,垃圾mk姨),大埔cp(ft幾on9下,個ap持住自己係ap恰d新pt又臭串)

想特別地屌下tf,apm,ep,d pt集體resign 禿頭paul都未知咩事,好心住咁撚近就落樓望下咩狀況啦

想知更多就cm la樓豬出曬名係全港最cp八掛既staff

睇黎樓主好憎TFLF班 FT喎

tf班八婆就黎得罪全香港既cp staff,全間cp總有staff想屌tf班人

Details

想知邊part?

TF 班ft 做過d乜咁令摟屌

既係咁,佢地對客對同事都非常不友善
1.小圈子,排擠新人&調鋪既同事
2.雙面人,對比佢地大既就阿諛奉承,比佢地細既就欺壓人,雙面人呢part要特別講下Caxxy
3.對其他鋪既人不友善,每打親電話去都極不禮貌同不耐煩,我試過比佢地tf既人打電話黎同我,top team 講我冇禮貌,原因係我接電話冇講hello/喂,on9明明係佢自己耳殘
http://4.tf d人真心耳殘,有次幫個客打去keep 貨見到得一件,早已經問左個客o5o,先打去keep ,因為知佢地咁西。。。一打去就同佢講見到機一,佢仲要沖入倉揾,放底左電話,出到黎冇check機見到一又屌我,真係唔怕比人知邊個都要講出黎
5.拎同事出氣,有新ft做錯野就發其他ft脾氣,用鬧其他ft既方式黎比說話比個新ft知係咩玩法?
講住咁多先,太多例子就比人認出啦

樓主好大怨氣好重喎
應該要得閒去TF 玩鳩佢地一獲

正,叫埋8028 d同事一齊去,佢地都有怨氣 見到Cxxhy要搞勁d
不如我地開個tg gp吹水啦

樓主
我相信我應該知你係邊做

樓主
我相信我應該知你係邊做

我唔相信你知

樓主
我相信我應該知你係邊做

我唔相信你知

唔係擦鞋狗會咁快升仙

樓主
我相信我應該知你係邊做

我唔相信你知

唔係擦鞋狗會咁快升仙

自膠
因為你講 TF d 人個d野,我之前好似係人地口中聽體

樓主
我相信我應該知你係邊做

我唔相信你知

唔係擦鞋狗會咁快升仙

雙面人

樓主
我相信我應該知你係邊做

我唔相信你知

唔係擦鞋狗會咁快升仙

自膠

樓主
我相信我應該知你係邊做

我唔相信你知

唔係擦鞋狗會咁快升仙

自膠

你以為我tf?傻啦,tf狗也不屌,係我就頂唔順走左啦

樓主
我相信我應該知你係邊做

我唔相信你知

唔係擦鞋狗會咁快升仙

自膠

我知你唔係TF

樓主
我相信我應該知你係邊做

我唔相信你知

唔係擦鞋狗會咁快升仙

自膠

我知你唔係TF

咁係邊

我唔相信你知

唔係擦鞋狗會咁快升仙

自膠

我知你唔係TF

咁係邊

係度講你會比人起底嫁喇

我唔相信你知

唔係擦鞋狗會咁快升仙

自膠

我知你唔係TF

咁係邊

係度講你會比人起底嫁喇

咁tg講囉,留你id我pm你

自膠

我知你唔係TF

咁係邊

係度講你會比人起底嫁喇

開gp 啦自私講
cp係咪都係日本野?
如果係就代表日本公司=屎
千奇咪返日本公司 啲文化太on9 完全係香港人接受唔到個種
乜撚u記個啲見咁多負皮就知

自膠

我知你唔係TF

咁係邊

係度講你會比人起底嫁喇

你留id 我 add 你喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞