collect point真心伏

686 回覆
204 Like 2 Dislike
有冇人返過collect point ?完全好似黑店咁,d所謂top team,senior ,懶係好有經驗咁教d新仔做跟尾狗做on9,逼d pt去狂sell d客。人地買一件既就sell佢買多件,買二件既就sell佢開vip,咁呢個我覺得收左人工做得sales都要做既,但自己就企埋一邊吹水一邊hea, 等d pt去追數跟客係咩心態
?姐係公司出糧比你地吹水同發洩落pt身上?

規矩又多又on9,d pt永遠要跟足曬,有d鋪頭仲要罰錢,做錯小小就屌到你hihi,但top team就可以唔跟規矩

歡迎宜家做緊/之前做過collect point 既cm,一齊討論on9 top team/同事

戴反頭盔先,都有d top team幾好人幾勤力既!
仲諗住返下pt添
係樓主講個間定間間都差唔多
G2000個啲仲on9 要寫你自己sell過邊件衫
仲諗住返下pt添

其實主要睇你想反邊間,我全港cp都識幾多人下可以講下有冇on9
G2000個啲仲on9 要寫你自己sell過邊件衫

真心咩,不過平時行過d g2000好似好靜咁,唔hea咩?
仲諗住返下pt添

其實主要睇你想反邊間,我全港cp都識幾多人下可以講下有冇on9

屯市個間
翻過旗下 好撚on9
狗也不屌
仲諗住返下pt添

屯市個間

U city ah?
返過GW 除左唔洗sell 其他差唔多
最嬲係 我做到死 班仆街 係度吹水
每一秒要係咁9嗌Welcome 無問題
但屌你想抖一啖氣 就比人開機問我仲乜唔出聲
頂你個肺你企係度傾撚左半日 我嗌仲半日 抖啖氣頂唔得咩
ot半個鐘先有補錢 去到28.29分就趕人去打卡
班老屎忽先繼續執
做咗兩個禮拜 平時日日俾人屌再受氣 點知去到resign果日就好聲好氣
唔識阿諛奉承既人 到夠人手要人走就會比啲大粒炒
利申 我
Greeting嗌晒出黎都可以話聽唔到
班on9都唔諗下係個場多客加上佢耳殘
得個四十幾蚊人工就講到好似好高
Expect 我地做得點點點
諗翻起就燥 做左個幾月pt辭左

有次幫佢地番final sale 連踩3日 嗌greeting嗌到喉嚨痛發燒 第三日call sick
我記得以前係另一間大型連鎖,啲supervisor講到明唔準咁彈單,pt真係hea做,我以前做pt 試過sell得多,啲人叫我轉ft

根本唔會上頭hea,下面做,greeting呢啲我地細既扭扭軨軨,但senior大大聲叫,collect point呢啲乜撚嘢垃圾風氣

有次幫佢地番final sale 連踩3日 嗌greeting嗌到喉嚨痛發燒 第三日call sick

屌 我個排都係sale
糖姐不得了
唔怪得成日入去兜個圈都會聽到連環greeting
好似motion detect咁
原來只係senior 仲以為大粒野黎睇場

btw有冇日資公司係唔伏的
屌 今日in左
準備返Niko and
啲所謂大粒野咪又係仆街mk煙剷
年少時返過幾個月 真係狗也不屌
唔怪得成日入去兜個圈都會聽到連環greeting
好似motion detect咁
原來只係senior 仲以為大粒野黎睇場

btw有冇日資公司係唔伏的

我都想知
屌 今日in左
準備返Niko and

有折買兩件囉
做過2個月冇做
D返耐左既PT會扮晒老屎忽咁 係咁點人做野
明明keep住有greeting 可能咁岩停左一兩分鐘
佢即刻話做咩唔greeting
又成日勁遲先出更表
可能半夜一兩點先出第二日更 要返早就仆街
狗都唔屌啦呢d公司
仲諗住返下pt添

屯市個間

屯市執柒左好耐啦喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞