collect point真心伏

686 回覆
204 Like 2 Dislike
美麗華間cp點? 今日in左I.t + cp, it要等兩至三日先有消息, cp即請

Ching 返邊間?我都請咗

你幾時第一日返
返taiko niko and 有無新同事
好嘢 認真做野都可以唔俾人跑65蚊
仲要同人講budget唔夠
不過會俾你翻多啲賺多啲
真係無人夠你面皮厚
要我做減價場 野又做多左 人工就45

有限名額嫁一係你交w唔夠人多,一係佢覺得你唔掂

大鋪十幾個人跑 條tb俾曬啲女跑
明明我俾足更
如果我做野唔掂 唔俾我跑鐘我都服
咁你daily 就唔好照編男仔跑倉 上貨
仲要幫啲擦鞋精執手尾
我寧願企下floor hea 鳩鳩
不過會俾你翻多啲賺多啲
真係無人夠你面皮厚

明明我俾足更
仲要幫啲擦鞋精執手尾

笑左c打你邊間
我諗唔少ft/pt仲做落去既原因,應該係份工既形象可以著靚衫執正個人番工,比人見到既淨係摺下衫sell下客,又有一大班同年紀既同事,對比起做飲食做倉做補習,唔洗捧住幾碗米線行黎行去,滿足到部份on9仔既虛榮感

做呢啲有乜虛榮感
不過會俾你翻多啲賺多啲
真係無人夠你面皮厚

明明我俾足更
仲要幫啲擦鞋精執手尾

笑左c打你邊間

講左咪自爆
毒絲唔想俾人針
真係好撚辛苦,人工又低又多野做
啲死人標準又多
啲死人標準又多

仲有啲返得留少少嘅pt扮老屎忽 點人做嘢又屌你
啲死人標準又多

耐少少 咁都打錯
啲死人標準又多

大撚把依啲人 痴撚線
細過讀書時做過hare, 屌你老味一返貨就做撚到我仆街,d FT唔會幫手,覺得呢d野係我地pt做,仲要著自己衫,公司唔會比discount pt買衫返公著
不過會俾你翻多啲賺多啲
真係無人夠你面皮厚

明明我俾足更
仲要幫啲擦鞋精執手尾

笑左c打你邊間

講左咪自爆
毒絲唔想俾人針

pm la

早走早著
啱啱resign 咗沙田cp 勁好做 啲人又好 至少唔會玩批鬥
啱啱resign 咗沙田cp 勁好做 啲人又好 至少唔會玩批鬥

叻豬玩自爆
世貿間gw好唔好做
有無投訴email 或者 電話架
美麗niko and換左班mk返工真係jm9
完全唔係嗰隻style
返工游手好閒講是非
mark q晒啲名
其實間間sales都係咁架啦
埋唔到堆就多數都比人點,乜都比人針
同個大佬fd就做乜都得,大部份retail都係咁
Ft恰pt基本上係一定,本身公司都係指示ft跑數sell客,pt做打雜
有無投訴email 或者 電話架
美麗niko and換左班mk返工真係jm9
完全唔係嗰隻style
返工游手好閒講是非
mark q晒啲名

公司website 有email
其實間間sales都係咁架啦
埋唔到堆就多數都比人點,乜都比人針
同個大佬fd就做乜都得,大部份retail都係咁
Ft恰pt基本上係一定,本身公司都係指示ft跑數sell客,pt做打雜

會唔會係人既問題正常人都唔會因為人地埋唔到堆就針人啦
好人好姐點會呢D
呢D比MK垃圾先做
幾時再有更低嘅further sale?
好人好姐點會呢D
呢D比MK垃圾先做

大把on9 des仔鐘入去,想當年小弟都一樣
幾時再有更低嘅further sale?

垃圾衫狗也不屌,質地差到不能再差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞