collect point真心伏

686 回覆
204 Like 2 Dislike
Vcity 個肥閪經理

V city似經理嗰個矮妹 金毛短髮幾靚喎

Vcity啲女都好似幾高質

真心咩 短頭髮齊陰個個 不了

行過vcity 覺得一般 mk嗰間先正
hnm完全無呢個問題
翻過giordano sales
啲死仆街full time 成日叫你嗌場 心諗屌你老母我嗌得大聲又冇人工加,條數又係你跑 關我撚事
結果日日hea嗌 hea做,個店長頂我唔順 調左我上去做倉
Vcity 個肥閪經理

肥婆先係shopman 矮個個係top team黎
其實班pt同事幾好 大家差唔多年紀玩得埋
迫人跟實啲客 個客話自己睇都要我用隻眼跟住個客 佢自己就企係到唔知做乜鳩

利申 番過一日東角collect point

想知點樣可以埋堆 份人唔係好識講嘢 一唔笑又好似西緊面咁 驚啲人唔鍾意

新仔成日比人屌 咁新仔唔熟習都好正常
已經好有禮貌同主動問野
做野快個時又見唔到 係咁話人做野慢 個場咁大散貨都要時間呀 ft就企係到唔郁
見啲人返左幾日就比人炒左 之後又不斷請新人
45蚊已經低 無客就叫我早收工 cut我鐘 忙就要ot 同事都正常 但一個煩既senior已經夠皮

我覺得鋪頭同店長問題 做左半年換過3次店長
我個間細鋪冇咁多野做
之前個店長會捽數而家個個唔理 淨係要greeting
同事好好人 我都好慢熱返左半年先熟熟地
不過已經幾個月冇新pt 我地成日話自己俾人流放邊疆

比佢分發左大鋪

大鋪係西d
我試過help mira做散貨
散足一日行足一日 攰到仆街

我明我真係明

岩岩in完 唔記得問幾錢一個鐘 係咪45?

係呀 旺鋪真係狗也不屌

見個朋友做得好似幾開心喎
成日都一班人去玩又有camp去

想知點樣可以埋堆 份人唔係好識講嘢 一唔笑又好似西緊面咁 驚啲人唔鍾意

新仔成日比人屌 咁新仔唔熟習都好正常
已經好有禮貌同主動問野
做野快個時又見唔到 係咁話人做野慢 個場咁大散貨都要時間呀 ft就企係到唔郁
見啲人返左幾日就比人炒左 之後又不斷請新人
45蚊已經低 無客就叫我早收工 cut我鐘 忙就要ot 同事都正常 但一個煩既senior已經夠皮

我覺得鋪頭同店長問題 做左半年換過3次店長
我個間細鋪冇咁多野做
之前個店長會捽數而家個個唔理 淨係要greeting
同事好好人 我都好慢熱返左半年先熟熟地
不過已經幾個月冇新pt 我地成日話自己俾人流放邊疆

比佢分發左大鋪

大鋪係西d
我試過help mira做散貨
散足一日行足一日 攰到仆街

我明我真係明

最撚on9係我係helper幫你地一日手
撚知你美麗華d擺位 搵我做散貨我件件都要搵放邊
之後又屌我散得慢 然後我即時散得更慢
Vcity 個肥閪經理

鬥雞眼?

成撚日著啲好撚長既衫 遮又遮唔到 成部電單車咁

軍艦黎
講野閪到仆街
啲死仆街full time 成日叫你嗌場 心諗屌你老母我嗌得大聲又冇人工加,條數又係你跑 關我撚事

翻工對面就係佐記
成日見到佢地唔使greeting唔使跟客幾爽咖喎
Vcity 個肥閪經理

Vcity 啲囡有一兩個得 其他都
利申: vcity 員工
Vcity cp男仔平均升高幾高
Vcity 個肥閪經理

次次去成間舖都唔同人
Vcity 個肥閪經理

次次去成間舖都唔同人

好正常咁多pt
hnm完全無呢個問題

個人認為Hnm返早仲慘過cp冬天final sale上貨
睇下跟邊個manager姐

以前做個陣好開心 辛苦 但好玩
跟住黎左個新manager,要人狂sell客,頂唔順咪走

利申:vcity 元老pt 冇做好耐
屌 今日in左
準備返Niko and

最戇鳩應該係niko and

翻工對面就係佐記
成日見到佢地唔使greeting唔使跟客幾爽咖喎

咁唔知,都成五六年前
之前返第一日pt,個top team已經同我講「我最憎就係教新人㗎啦」,第二日已經要企fitting爆曬場,turn衫比人屌慢。
Vcity 個肥閪經理

Mk啲仔先正
垃圾mk cp manager 遲早殺左佢
世貿啲女好似幾得
hnm完全無呢個問題

個人認為Hnm返早仲慘過cp冬天final sale上貨

返早係早起辛苦我覺得
讀書嗰陣翻過CK pt,因為純粹搵吓零用所以唔驚俾人炒,日鳩日hea做入restroom/倉蛇王
成日遲到俾人屌完都唔理,嗰個零半個鐘錢豪俾佢,咁早又冇客都唔知要我翻嚟做乜,瞓多陣好過 要我ot唔得閒就直接走,佢地知我唔care所以都廢事理我 見我有greet吓有摺吓衫就算 不過我諗好大原因係間分店純粹想搵啲人企係到撐場面,因為多sales間舖印象的確係好啲
利申最後搵咗幾份私補撞咗時間一個月翻唔夠鐘焗住辭職,如果唔係翻去鳩hea一日昅吓女吹吓水又幾舊不知幾撚爽

不過間舖啲ft好撚勤力,有兩個仲月入過30k,好似係香港所有分店入面嘅top sales
補充翻係ck jeans,我諗accessories應該仲hea

巴打個時做幾錢人工?

$45/hr,唔記得翻夠幾多就變$50,大概係咁都唔係好記得,同埋講緊我讀書嗰陣,即係幾年前 一日翻去hea8個鐘袋400
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞