collect point真心伏

686 回覆
204 Like 2 Dislike
做緊GW同事好好人
伏到瀨曬屎
Sign錯機罰5蚊
公司所有文具都係用員工既罰款黎買
OT半粒鐘先開始計
但做左四五個字就叫你收工
仆街到一個點

Agger
有次ot就黎半個鐘 manager叫我地快啲搭半前sign機 之後繼續ot

好撚狗

我嗰間好少少,可能撘4撘5 keep好哂floor就叫我地企下等到撘半先sign機
有冇人返過baleno?
伏到瀨曬屎
Sign錯機罰5蚊
OT半粒鐘先開始計
仆街到一個點

Agger
有次ot就黎半個鐘 manager叫我地快啲搭半前sign機 之後繼續ot

好撚狗

我嗰間好少少,可能撘4撘5 keep好哂floor就叫我地企下等到撘半先sign機

絲打邊間cp
我之前返沙田
返左一個月就resign左
伏到瀨曬屎
Sign錯機罰5蚊
OT半粒鐘先開始計
仆街到一個點

Agger

好撚狗

絲打邊間cp
我之前返沙田

moko 我返左一個禮拜左右就走
但我成日行沙田cp
伏到瀨曬屎
Sign錯機罰5蚊
OT半粒鐘先開始計
仆街到一個點

Agger

好撚狗

絲打邊間cp
我之前返沙田

但我成日行沙田cp

咁快手
其實我返左一日已經覺得伏味濃
但我唔敢咁快resign
返緊g2000 pt/
覺得唔算差,好肯教你,有咩真係唔掂會幫你
只不過係太悶冇乜人流
不過都係要睇邊間
其實bossini幾好做
50雞 工時長 比帶飯 比個whole day你番都有500一日

狗也不屌喎Dse完左做過2個月

唔介意咩柒都要咪去做
啲人應該無咁西嘅
U記同CP呢啲日資公司最仆街嘅地方明明都唔撚夠人用,但都仲分一批人去負責篤住班pt同junior ft嘅做野。聽講U記嘅senior係直頭剩係做呢樣野,唔使做其他野
U記同CP呢啲日資公司最仆街嘅地方明明都唔撚夠人用,但都仲分一批人去負責篤住班pt同junior ft嘅做野。聽講U記嘅senior係直頭剩係做呢樣野,唔使做其他野

冇錯
有得揀一定唔好做日資
忙到癲又多規矩
要人打卡後繼續留低ot都好仆街,仲反映到個阿ger好廢,因為明知間公司有quota都當pt係ft咁用,同唔想畀公司知自己間舖成日要ot先做得哂啲野,真係抵佢地打死呢啲工
伏到瀨曬屎
Sign錯機罰5蚊
OT半粒鐘先開始計
仆街到一個點

Agger

好撚狗

絲打邊間cp
我之前返沙田

但我成日行沙田cp

咁快手

我返多一日就壓抑多一日,早走保平安
屌 日本公司真係比狗做
利申 翻過cp同uniqlo
伏到瀨曬屎
Sign錯機罰5蚊
OT半粒鐘先開始計
仆街到一個點

Agger

好撚狗

絲打邊間cp
我之前返沙田

但我成日行沙田cp

咁快手

我返多一日就壓抑多一日,早走保平安

呢啲連鎖店part time sales唔怕resign,講真呢啲唔計commission嘅工,就算做得耐出到去見工講話要追target,人地都唔當係咩銷售經驗,當你剩係負責講歡迎光臨同搵過件新嘅畀客

想知點樣可以埋堆 份人唔係好識講嘢 一唔笑又好似西緊面咁 驚啲人唔鍾意

新仔成日比人屌 咁新仔唔熟習都好正常
已經好有禮貌同主動問野
做野快個時又見唔到 係咁話人做野慢 個場咁大散貨都要時間呀 ft就企係到唔郁
見啲人返左幾日就比人炒左 之後又不斷請新人
45蚊已經低 無客就叫我早收工 cut我鐘 忙就要ot 同事都正常 但一個煩既senior已經夠皮

我覺得鋪頭同店長問題 做左半年換過3次店長
我個間細鋪冇咁多野做
之前個店長會捽數而家個個唔理 淨係要greeting
同事好好人 我都好慢熱返左半年先熟熟地
不過已經幾個月冇新pt 我地成日話自己俾人流放邊疆

比佢分發左大鋪

大鋪係西d
我試過help mira做散貨
散足一日行足一日 攰到仆街

我明我真係明

最撚on9係我係helper幫你地一日手
撚知你美麗華d擺位 搵我做散貨我件件都要搵放邊
之後又屌我散得慢 然後我即時散得更慢

邊條senior屌你慢
返緊g2000 pt/
覺得唔算差,好肯教你,有咩真係唔掂會幫你
只不過係太悶冇乜人流
不過都係要睇邊間

邊間 我都返過幾年 g2000 pt
翻緊GU PT 好似無乜大家講既問題
每日準時收工 無OT
企賣場 對摺衫又無乜特別要求
店長都係叫大約摺整齊就得 唔洗晒時間
Greeting個啲就間間都係咁架啦
同事黎講 PT個啲都幾和諧 FT都有堆幾nice

有無靚女?

各花入各眼 整體黎講 大部分都唔差

巴打邊間gu
巴絲留咁耐?一星期都冇就走左
最撚激氣係更表日日改 就算返到夜晚十一點
返到家就叫你聽日十二點返工
On9 約左人都要推
連續幾日都stand by畀你第日叫返工咩

Greeting已keep住嗌 冇野做都迫你狂摺衫
Collect point lawyers farm 真係狗也不屌

Resign個陣仲好意思話我畀得更期就預畀佢stand by叫我第日返工
係咪on9? 畀你編係想一星期三四日 仼你簡
唔係連續六日仲要即日凌晨叫十一個鐘後返
真係on9極無限

千其咪撚做!
on9店長,嗌左全日,休息一分鐘抖下氣,就捉鳩我唔理啲客。貪撚啦。
不過又公道啲講句,跑耐左,啲色好自然就記到,09黑15灰之類
重有,唔夠數唔收鋪先白痴。大佬,11點幾邊個會行雅蘭,你就算開到2點,都唔會追到嫁啦,柒少陣。
巴絲留咁耐?一星期都冇就走左
最撚激氣係更表日日改 就算返到夜晚十一點
返到家就叫你聽日十二點返工
On9 約左人都要推
連續幾日都stand by畀你第日叫返工咩

Greeting已keep住嗌 冇野做都迫你狂摺衫
Collect point Lowrys farm 真係狗也不屌

Resign個陣仲好意思話我畀得更期就預畀佢stand by叫我第日返工
係咪on9? 畀你編係想一星期三四日 仼你簡
唔係連續六日仲要即日凌晨叫十一個鐘後返
真係on9極無限

千其咪撚做!
顛撚到冇客都要狂摺衫 仲要將啱啱摺好既衫策過再摺過
唔准有廿秒係行黎行去冇摺衫 冇greeting
我返過GAP U記 CP IT
我覺得最好返竟然係IT
可能啲同事好所以公司政策幾閪都頂得住

IT 點閪法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞