collect point真心伏

686 回覆
204 Like 2 Dislike
其實有邊份工連登仔係覺得唔伏
已經想開po屌柒collectpoint好耐,人工少工作量極大
嚟緊dse雞千其咪返,伏過u記,得$45一個鐘做到成隻狗咁
greeting嗌到聲沙都話你冇greet
最on9係要pt跑數,明明冇佣收,跑唔夠target就唔落閘唔收得工
跑到啲錢就大粒野袋,仲要畀佢地屌你唔識sale客
去飲水去廁所都要戴住個walkie,廁所多人去耐少少已經開哂walkie嗌名,問你做乜去咁耐
摺衫啲standard仲高過u記,件件都要起角摺到同一個size,佢一唔滿意就成棟摺過
你做得好佢地係唔會讚,做錯少少咪搵嘢針對你
仲要睇班老女人面色,佢一唔鐘意你,咩都唔使講,即刻cut鳩你成個月更
好多做咗好耐嘅pt都係咁畀人迫走,然後再請班水魚新pt返嚟...
mkcp momoko同candy,認撚住你地呀西女人

條momoko正仆街老女人 屌9我編更先resign
On9 pt洗唔撚洗一個月前通知呀 返去還野 由門口啤到我走
其實佢最大問題係pt當ft咁用,將所有人當萬能
講真pt掂一範e.g.跑倉/sell客/企fit/keep floor已經夠啦
十隻手指有長短,45蚊仲要pt想人萬能真係好on9
請多啲人執齊腳番工每人專做一範仲好啦

同aeo一樣
罰錢好似犯勞工法
之前利宛都上過報
罰錢好似犯勞工法
之前利宛都上過報

我都比人罰過 準備投訴
已經想開po屌柒collectpoint好耐,人工少工作量極大
最on9係要pt跑數,明明冇佣收,跑唔夠target就唔落閘唔收得工
去飲水去廁所都要戴住個walkie,廁所多人去耐少少已經開哂walkie嗌名,問你做乜去咁耐
摺衫啲standard仲高過u記,件件都要起角摺到同一個size,佢一唔滿意就成棟摺過
仲要睇班老女人面色,佢一唔鐘意你,咩都唔使講,即刻cut鳩你成個月更
好多做咗好耐嘅pt都係咁畀人迫走,然後再請班水魚新pt返嚟...

On9 pt洗唔撚洗一個月前通知呀 返去還野 由門口啤到我走

個老女人momoko 成日一夠人就抄哂啲舊人想換新血 點知請埋班垃圾pt又要屌 又set埋哂啲規矩 咩女仔淨係可以著長裙褲 心諗人地間間cp啲女都短裙 又整埋咩遲到龍虎榜 屌你真係得閒得濟咩

相認呀絲打我resign嗰時要7日通知,佢要我返埋嗰7日編咗嘅更,睬佢都有味即日quit whatsapp group全部no show哂
見到咁多人鬧momoko真係好心涼平時當啲pt係狗咁鬧,又話我地係聾啞人士唔應walkie唔識greeting,你都有今日啦

個老女人momoko 成日一夠人就抄哂啲舊人想換新血 點知請埋班垃圾pt又要屌 又set埋哂啲規矩 咩女仔淨係可以著長裙褲 心諗人地間間cp啲女都短裙 又整埋咩遲到龍虎榜 屌你真係得閒得濟咩

得mkcp唔比着短裙,夏天對住門口條馬路熱到仆街,仲要搞到我冇得啲女同事對腳
之前做倉聽到momoko屌啲女着短裙返工賣身,話佢地做雞,講野難聽到呢

得mkcp唔比着短裙,夏天對住門口條馬路熱到仆街,仲要搞到我冇得啲女同事對腳
之前做倉聽到momoko屌啲女着短裙返工賣身,話佢地做雞,講野難聽到呢

佢老母就雞
其實有無人用過個濕尻督背脊制度?
講真pt掂一範e.g.跑倉/sell客/企fit/keep floor已經夠啦

同aeo一樣

仲諗住考完dse返aeo
翻緊GU PT 好似無乜大家講既問題
每日準時收工 無OT
企賣場 對摺衫又無乜特別要求
店長都係叫大約摺整齊就得 唔洗晒時間
Greeting個啲就間間都係咁架啦
同事黎講 PT個啲都幾和諧 FT都有堆幾nice
每日準時收工 無OT

有無靚女?
我知禿頭Paul 有睇!你個垃圾成日擺埋d高高在上既樣出黎,當撚埋d PT係狗,有個咁既高層自然會有d on9 管理層。人工又唔係高 FT PT 又無福利,流失率咁高正常!請埋d FT仲廢過PT。好心你學下感恩有PT做到一年以上!未in 既DSE雞諗過自好做呢間on9 公司,除非你in個間d 同事好玩

最撚記得有一次open sale,人山人海之際條撚樣施施然咁落黎睇場,個個都忙到死既時候佢行左去啲玻璃架到,用兩隻手指輕輕一掃,跟住屌9啲pt唔做清潔條友仔應該係有少少智力障礙,冬天款容易積塵就係人都知,人手不足既時候仲揾呢啲位黎入9啲pt,你咁撚得閒又生到你咁撚高,你咪抹左去囉見親條仆街都無好野
Collect point真係狗也不屌
每日準時收工 無OT

有無靚女?

各花入各眼 整體黎講 大部分都唔差
個tb仲有無係到做緊

Axxson?

仲做緊

前幾日先俾佢鬧完黎
傾句計都屌餐檬

屌佢老母 死tb 串過馬撚
伏撚到仆街
我番左唔知第二定第三日 niko and 果邊唔夠人就叫我去幫手 跟住有個ft 好似都大粒野黎 教我上貨 佢話順住d number上就得 跟住上左十幾件做示範 點知轉個撚頭問番我係咪咁上 好啦 咁我都唔知比咩反應佢 咁之後唯有跟住佢咁上
再過多15分鐘 入黎屌我上錯 但明明佢教我咁上貨

簡單d講 工作量同人工唔成正比
伏到瀨曬屎
Sign錯機罰5蚊
公司所有文具都係用員工既罰款黎買
OT半粒鐘先開始計
但做左四五個字就叫你收工
仆街到一個點

Agger
有次ot就黎半個鐘 manager叫我地快啲搭半前sign機 之後繼續ot

同aeo一樣

仲諗住考完dse返aeo

r下折好啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞