collect point真心伏

686 回覆
204 Like 2 Dislike
唔知嗰兩件老野momoko同candy有冇睇呢個po呢?如果有既話,我想同你地講聲
屌你老母呀
你老母就做雞,唔做雞點生你出嚟喎?自己參透下點解我要咁講啦

Candy 仲喺度?

毛毛球原來仲有做
想知佢而家做緊咩位?
Moko niko and 個top team真心

早幾日resign 左 K字頭個個ft 真係好撚恐怖
冇花生食?
Lm
想問如果有經驗 見pt 會唔會有50一個鐘? 我見個range 寫45-50
罰錢可以告佢
d料垃圾到
永不再買
我翻個間簡直係人間地獄 識得擦鞋個d咪翻得好開心囉 比啲top team照住 唔識討top team歡心個d 就比人針對 我無限greeting可以話我好靜 但班top team自己就走去同d pt既狗公係到傾計 d 做左幾個月既pt就係到扮哂老屎忽咁 係到叫d 新人做乜做乜 有野唔識or做錯 就擺岀一副你真係好蠢既樣 我心諗 咩料 我翻左幾日 實係咩都識啦
Moko collect point點睇呀你地?
其實bossini幾好做
50雞 工時長 比帶飯 比個whole day你番都有500一日

大舖定細舖?
個間濕鳩GAP咪一撚樣 港島四層個間總站啲人閪到乜咁

以前翻過 已經比uniqlo 好
美麗華間cp點? 今日in左I.t + cp, it要等兩至三日先有消息, cp即請
我諗間間都係咁西

就算it u記 都係一樣姐

美麗華間cp點? 今日in左I.t + cp, it要等兩至三日先有消息, cp即請

忙過狗 仲要黎緊VIP SALE

忙過狗 仲要黎緊VIP SALE

屌,睇下i.t有無消息先 it請都係做返it算 未做過日資真係淆淆地 兩邊人工都係$45
黎緊返mkcp 調唔調得更 唔知到時我第一日返工出左更表未
Candy

Ching 返邊間?我都請咗
好嘢 認真做野都可以唔俾人跑65蚊
仲要同人講budget唔夠
不過會俾你翻多啲賺多啲
真係無人夠你面皮厚
要我做減價場 野又做多左 人工就45
好嘢 認真做野都可以唔俾人跑65蚊
仲要同人講budget唔夠
不過會俾你翻多啲賺多啲
真係無人夠你面皮厚
要我做減價場 野又做多左 人工就45

有限名額嫁一係你交w唔夠人多,一係佢覺得你唔掂
top team呢個名好mk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞