collect point真心伏

686 回覆
204 Like 2 Dislike
番高級d既鋪頭啦 通常無乜野做 人工$50
Greeting文化真心on9 不過好彩我返個間d人幾好
做咗一個月quit咗
做咗兩個禮拜 平時日日俾人屌再受氣 點知去到resign果日就好聲好氣

「點解你要走啊,我地對你唔好咩」
D返耐左既PT會扮晒老屎忽咁 係咁點人做野
明明keep住有greeting 可能咁岩停左一兩分鐘
佢即刻話做咩唔greeting
又成日勁遲先出更表
可能半夜一兩點先出第二日更 要返早就仆街

屌佢老母 全中
我個陣俾話senior pt屌
第日即刻遲左 以為自己邊撚個?
佢老母真係俾狗屌
我知有pt俾條八婆鬧撚到喊
老屎忽永遠企係fitting吹水又唔洗greeting
新人係出面greet到成隻狗咁
但啲大粒野都係會屌無人greeting
執柒左佢啦垃圾cp
做過GW完全冇呢個問題
反而一齊吹水
係間唔中提一吓greeting
做過GW完全冇呢個問題
反而一齊吹水

埋到堆就開心一齊吹水 埋唔到堆好慘 做錯少少都屌
最撚on9 d topteam連講聲就簽in out form就屌 返到唔講聲入去放落locker又屌 小學雞到死
跑倉先on9,係咩色咩講咩色囉係要講數字,屌你老味返左一日工就要人跑倉一定記得咩冧巴係對應咩色啦屌,嗰倉又咁尻細貨又咁尻多一定9秒9搵到拆埋膠袋俾你啦
跑倉先on9,係咩色咩講咩色囉係要講數字,屌你老味返左一日工就要人跑倉一定記得咩冧巴係對應咩色啦屌,嗰倉又咁尻細貨又咁尻多一定9秒9搵到拆埋膠袋俾你啦

係喎屌有啲人copy貨講撚到鬼食泥咁樣 聽唔清又記唔到 但後面又有人排緊隊拎貨個個聽住佢鬼食泥on99

係喎屌有啲人copy貨講撚到鬼食泥咁樣 聽唔清又記唔到 但後面又有人排緊隊拎貨個個聽住佢鬼食泥on99

仲要咩copy完水返又係我上,上上下又聽到人嗌copy上身copy lorry copy acc co你老母咩,一條友跑哂咁多個倉又要上貨真係忙撚過閪,上唔哂貨去左copy又俾top team屌話做乜咁多貨未上好屌你老味得我一個跑倉炸
做過GW完全冇呢個問題
反而一齊吹水

最撚on9 d topteam連講聲就簽in out form就屌 返到唔講聲入去放落locker又屌 小學雞到死

我上次打左卡先寫in out form 話要罰十蚊
彩佢都有味
屌真係好撚伏
有朋友最近係公司俾個撚屌阿嬸投訴,公司照都唔撚照啲pt一cut就cut咗佢兩個禮拜更
完全冇俾我朋友解釋
平時聽個朋友講佢成日俾個manager針
跟住佢又話呢間公司根本係家族制,升邊個係睇你同上頭老唔老友,啲人根本戇鳩鳩冇料到都照升,真係白鳩痴,聽見都想屌佢地老母
有新人就當自己係老屎忽架啦
得嗰45蚊人工就咁柒多濕尻規矩班top team又阿支阿jor幫埋佢地跑數抵佢長期唔夠人睬佢都on9
做過GW完全冇呢個問題
反而一齊吹水

彩佢都有味

屌係啊,簽漏都要罰錢,入倉又話要同啲top team講,飲多兩次水都俾人話做乜成日飲水,大佬call sick要醫生紙,有啲感冒飲多兩啖水係唔撚係會死
做過GW完全冇呢個問題
反而一齊吹水

彩佢都有味

屌係啊,簽漏都要罰錢,入倉又話要同啲top team講,飲多兩次水都俾人話做乜成日飲水,大佬call sick要醫生紙,有啲感冒飲多兩啖水係唔撚係會死

點解你成日都in水,我屌啊返8個鐘又要greeting又要做嘢都會口渴㗎大佬,每日in超過2次水好似有心偷懶咁on99
執柒左佢啦垃圾cp

屌真心戇鳩,吓吓同啲pt講今個月要做咩數做咩數,而家你係ft定佢地係ft,又話做唔到掂會俾人屌,其實你地啲top team俾人屌關pt撚事,做到pt又唔會有人工加,做唔掂又係度俾說話人聽
做過GW完全冇呢個問題
反而一齊吹水

彩佢都有味

點解你成日都in水,我屌啊返8個鐘又要greeting又要做嘢都會口渴㗎大佬,每日in超過2次水好似有心偷懶咁on99

咪係,真係痴撚線,人工又唔係真係好高,乜撚福利都冇
你地唔當面屌7佢地

如果佢地吹水 叫我 greeting
我一定話你地又唔叫
本身仲諗住過幾日in tim
依家驚了

仲要咩copy完水返又係我上,上上下又聽到人嗌copy上身copy lorry copy acc co你老母咩,一條友跑哂咁多個倉又要上貨真係忙撚過閪,上唔哂貨去左copy又俾top team屌話做乜咁多貨未上好屌你老味得我一個跑倉炸

Top team a叫你水貨 topteam b同時間又叫你睇floor 最慘其中一邊見鬼無做佢個樣野就屌鳩我 痴線唔明點解有啲人可以做兩三年都唔走 奴性咁重
未簽約,做uniqlo 會唔會好啲
俾你哋講到怕曬
未簽約,做uniqlo 會唔會好啲
俾你哋講到怕曬

U記更加 不了
執柒左佢啦垃圾cp

屌真心戇鳩,吓吓同啲pt講今個月要做咩數做咩數,而家你係ft定佢地係ft,又話做唔到掂會俾人屌,其實你地啲top team俾人屌關pt撚事,做到pt又唔會有人工加,做唔掂又係度俾說話人聽

屌試過冇客個陣同左個Pt吹左兩句
佢即刻走黎屌晒鬼咁話傾夠未 你地傾左好耐啦喎
明明佢自己先係成日同人吹水
做過GW完全冇呢個問題
反而一齊吹水

彩佢都有味

咪係,真係痴撚線,人工又唔係真係好高,乜撚福利都冇

屌 咪係 大把工高過45都無咁on9
乜柒都唔俾戴係身
大佬您要人無間斷greeting 飲水咋喎
我記得個陣喉嚨勁辛苦都唔想問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞