collect point真心伏

686 回覆
204 Like 2 Dislike
老屎忽永遠企係fitting吹水又唔洗greeting
新人係出面greet到成隻狗咁
但啲大粒野都係會屌無人greeting
執柒左佢啦垃圾cp

屌真心戇鳩,吓吓同啲pt講今個月要做咩數做咩數,而家你係ft定佢地係ft,又話做唔到掂會俾人屌,其實你地啲top team俾人屌關pt撚事,做到pt又唔會有人工加,做唔掂又係度俾說話人聽

屌試過冇客個陣同左個Pt吹左兩句
佢即刻走黎屌晒鬼咁話傾夠未 你地傾左好耐啦喎
明明佢自己先係成日同人吹水

咁撚仆街
我返過GAP U記 CP IT
我覺得最好返竟然係IT
可能啲同事好所以公司政策幾閪都頂得住
Whatsapp個gp又係好on9 sd更表要覆收到
試過有topteam係個gp道屌:「邊個亂放自己啲鞋係倉地下 收到請回覆 不是你也要回覆 」個撚個:「不是我,謝謝」屌洗唔洗咁啊?
本身仲諗住過幾日in tim
依家驚了

日資公司無好野
個陣我in 2分鐘唔洗
點知做完覺得係人生既黑歷史
對sales有陰影
跑倉先on9,係咩色咩講咩色囉係要講數字,屌你老味返左一日工就要人跑倉一定記得咩冧巴係對應咩色啦屌,嗰倉又咁尻細貨又咁尻多一定9秒9搵到拆埋膠袋俾你啦

係喎屌有啲人copy貨講撚到鬼食泥咁樣 聽唔清又記唔到 但後面又有人排緊隊拎貨個個聽住佢鬼食泥on99

仲要咩copy完水返又係我上,上上下又聽到人嗌copy上身copy lorry copy acc co你老母咩,一條友跑哂咁多個倉又要上貨真係忙撚過閪,上唔哂貨去左copy又俾top team屌話做乜咁多貨未上好屌你老味得我一個跑倉炸

Top team a叫你水貨 topteam b同時間又叫你睇floor 最慘其中一邊見鬼無做佢個樣野就屌鳩我 痴線唔明點解有啲人可以做兩三年都唔走 奴性咁重

有次嗰topteam‘教精’我話佢當年都咁捱先捱到嗰senior top team返嚟叫我學習下
on9先學你係間濕尻公司捱死一世sale仔
試過有topteam係個gp道屌:「邊個亂放自己啲鞋係倉地下 收到請回覆 不是你也要回覆 」個撚個:「不是我,謝謝」屌洗唔洗咁啊?

我返過GAP U記 CP IT
我覺得最好返竟然係IT
可能啲同事好所以公司政策幾閪都頂得住

不過pt同某啲ft真心好,可能大家同樣遭遇會更加團結,我見佢地個個講親公司嘢都一同槍口對準
跑倉先on9,係咩色咩講咩色囉係要講數字,屌你老味返左一日工就要人跑倉一定記得咩冧巴係對應咩色啦屌,嗰倉又咁尻細貨又咁尻多一定9秒9搵到拆埋膠袋俾你啦

係喎屌有啲人copy貨講撚到鬼食泥咁樣 聽唔清又記唔到 但後面又有人排緊隊拎貨個個聽住佢鬼食泥on99

仲要咩copy完水返又係我上,上上下又聽到人嗌copy上身copy lorry copy acc co你老母咩,一條友跑哂咁多個倉又要上貨真係忙撚過閪,上唔哂貨去左copy又俾top team屌話做乜咁多貨未上好屌你老味得我一個跑倉炸

Top team a叫你水貨 topteam b同時間又叫你睇floor 最慘其中一邊見鬼無做佢個樣野就屌鳩我 痴線唔明點解有啲人可以做兩三年都唔走 奴性咁重

有次嗰topteam‘教精’我話佢當年都咁捱先捱到嗰senior top team返嚟叫我學習下

屌真係好撚可笑

唔爭氣笑咗
不過聽講光頭佬有上呢度

「明天起所有同事需接受儀容積及服飾全面檢查」
個撚個「Noted thanks」
做乜尻
不過聽講光頭佬有上呢度

所以呢

我先無興趣係道做一世狗
第一日返工都可以扮下狗俾topteam話下 後尾知道佢地大自己一兩年有個仲細我一年真係好想死 做得耐道擺老屎忽款

「明天起所有同事需接受儀容積及服飾全面檢查」
個撚個「Noted thanks」
做乜尻

以前仲要成日報數
推撚哂俾pt報,報完個個都覆「加油」,加你老,你加人工先啦
又話要pt都知道大家做緊咩數,大家要出力
力?邊撚個出?睇過?
不過聽講光頭佬有上呢度

所以呢

又真
咁多位巴絲應該機靚仔靚女先入到去做
咁多位巴絲應該機靚仔靚女先入到去做

吓點解咁講
做過GW完全冇呢個問題
反而一齊吹水
係間唔中提一吓greeting

無知一問 GW係咩
未簽約,做uniqlo 會唔會好啲
俾你哋講到怕曬

U記更加 不了

uniqlo唔好咩
做過GW完全冇呢個問題
反而一齊吹水

無知一問 GW係咩

Global work
Vcity 個肥閪經理
做過GW完全冇呢個問題
反而一齊吹水

無知一問 GW係咩

Collect point旗下品牌GLOBAL WORK
未簽約,做uniqlo 會唔會好啲
俾你哋講到怕曬

U記更加 不了

uniqlo唔好咩

入一次員工休息室
「打搞哂」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞