collect point真心伏

686 回覆
204 Like 2 Dislike
返左一個禮拜就resign左 每日放工都攰死個種攰係心理壓力 返第二日已經要你set target

以前試過有日個manager病左冇返定點
半日做得唔夠一萬

我做個間因為同場有其他cp旗下牌子 啲full time就會不斷喺walkie到報人地啲數 仲要懶正面咁激勵我地努力 又會話我地meet唔到target搞到佢俾阿姐鬧

銅鑼灣開係hysan點同尖沙咀沙田比
成日話d數輸人地 鋪位閪冇計架
問多樣嘢,想知過左頭一個星期之後係咪要自己出錢買衫返工?係就仆街了

免費既,但柒到仆街既款,而且做唔夠三個月要還番
咁多位巴絲應該機靚仔靚女先入到去做

吓點解咁講

柒既你望唔到姐

我咁柒咪一樣返到,咁撚等人用乜人都請啦

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20160515/mobile/bkn-20160515105730863-0515_00822_001.html

我好似呢個毒撚咁番唔番到

有啲離譜

有咩工okay
我諗唔少ft/pt仲做落去既原因,應該係份工既形象可以著靚衫執正個人番工,比人見到既淨係摺下衫sell下客,又有一大班同年紀既同事,對比起做飲食做倉做補習,唔洗捧住幾碗米線行黎行去,滿足到部份on9仔既虛榮感

大把sales hea啲又高人工啲 重點係無日資嘅on9制度 完全唔明又乜咁值得虛榮 依家入去行都會替佢地感到可憐
問多樣嘢,想知過左頭一個星期之後係咪要自己出錢買衫返工?係就仆街了

Pt? Pt 有uniforms 比你擇,不過通常d款都好柒

通常自己買既好好多
買完啲客會指定要你身上個件
返左一個禮拜就resign左 每日放工都攰死個種攰係心理壓力 返第二日已經要你set target

半日做得唔夠一萬

我做個間因為同場有其他cp旗下牌子 啲full time就會不斷喺walkie到報人地啲數 仲要懶正面咁激勵我地努力 又會話我地meet唔到target搞到佢俾阿姐鬧

沙田都難追100

吓點解咁講

柒既你望唔到姐

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20160515/mobile/bkn-20160515105730863-0515_00822_001.html

有啲離譜

有咩工okay

點解唔諗下執執個人對你溝女都有幫助吖

半日做得唔夠一萬

我連銅鑼灣有都唔知

執柒左啦
68 仲西啊 伏撚到hihi

大公司通常都西
Whatsapp個gp又係好on9 sd更表要覆收到
試過有topteam係個gp道屌:「邊個亂放自己啲鞋係倉地下 收到請回覆 不是你也要回覆 」個撚個:「不是我,謝謝」屌洗唔洗咁啊?

唔爭氣笑咗

屌我個間都試過類似既野

屌唔係同一間啊嘛

mm?

半日做得唔夠一萬

我連銅鑼灣有都唔知

執柒左啦

Wt仲係到,不過 hysan就執柒左

吓點解咁講

柒既你望唔到姐

有啲離譜

有咩工okay

但係個樣已經係咁
未簽約,做uniqlo 會唔會好啲
俾你哋講到怕曬

U記更加 不了

uniqlo唔好咩

on9? Uniqlo = cp每日final sale

吓點解咁講

柒既你望唔到姐

有啲離譜

有咩工okay

但係個樣已經係咁

比心機讀書?

Pt? Pt 有uniforms 比你擇,不過通常d款都好柒

之前試過cut哂
要自己比錢買或者黑衫黑褲黑鞋返工
仲要懶好人咁係月中某一日比你開quota比你買衫返工著 on9日本公司

柒既你望唔到姐

有啲離譜

有咩工okay

但係個樣已經係咁

相信我,髮型改變一切
個tb仲有無係到做緊

Axxson?

仲做緊

前幾日先俾佢鬧完黎
傾句計都屌餐檬
返過雅蘭
幾日就頂唔順走撚左898

柒既你望唔到姐

有啲離譜

有咩工okay

但係個樣已經係咁

相信我,髮型改變一切

ricko頭?
Vcity 個肥閪經理

I am your manager.
去過屯門個間 一入到去幾個一齊衝埋黎 唔講以為國家元首黎左 係咁sell 逐件拎比我試 讚到我天花龍鳳 最後頂唔順是但買左件拿拿聲走人 比佢地chur到氣都咳 特登去fitting room 企耐d先出去 出到去又係重覆以上動作
讀書嗰陣翻過CK pt,因為純粹搵吓零用所以唔驚俾人炒,日鳩日hea做入restroom/倉蛇王
成日遲到俾人屌完都唔理,嗰個零半個鐘錢豪俾佢,咁早又冇客都唔知要我翻嚟做乜,瞓多陣好過 要我ot唔得閒就直接走,佢地知我唔care所以都廢事理我 見我有greet吓有摺吓衫就算 不過我諗好大原因係間分店純粹想搵啲人企係到撐場面,因為多sales間舖印象的確係好啲
利申最後搵咗幾份私補撞咗時間一個月翻唔夠鐘焗住辭職,如果唔係翻去鳩hea一日昅吓女吹吓水又幾舊不知幾撚爽
個tb仲有無係到做緊

Axxson?

仲做緊

前幾日先俾佢鬧完黎
傾句計都屌餐檬

好彩佢仲未鬧過我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞