collect point真心伏

686 回覆
204 Like 2 Dislike
岩岩招聘日見請左我 但好似好伏咁

邊間?

新界區
其實bossini幾好做
50雞 工時長 比帶飯 比個whole day你番都有500一日

狗也不屌喎Dse完左做過2個月

公主你有咩咁不滿先? d衫就真係狗也不屌

公乜主 我而家做68覺得好過bossini多多聲
首先同事同客都全部師奶腥港人咁濟
然後規矩多多 d衫全部摺 收鋪執死人
最重要係個店長西 話我sell技巧唔好的我入倉照肺話再係咁炒我 大佬我個時時薪40你想我做到乜?
可以帶飯同工時長都係好處 你做開乜西工?
做左Niko and一年度 ,都幾hea
遇到啱傾既同事都幾好玩
都唔明啲fulltime既咁為公司著想做咩
公司賺左又唔會入自己袋

Ft有commission架喎

i mean 29分打卡果啲
我知禿頭Paul 有睇!你個垃圾成日擺埋d高高在上既樣出黎,當撚埋d PT係狗,有個咁既高層自然會有d on9 管理層。人工又唔係高 FT PT 又無福利,流失率咁高正常!請埋d FT仲廢過PT。好心你學下感恩有PT做到一年以上!未in 既DSE雞諗過自好做呢間on9 公司,除非你in個間d 同事好玩

最撚記得有一次open sale,人山人海之際條撚樣施施然咁落黎睇場,個個都忙到死既時候佢行左去啲玻璃架到,用兩隻手指輕輕一掃,跟住屌9啲pt唔做清潔條友仔應該係有少少智力障礙,冬天款容易積塵就係人都知,人手不足既時候仲揾呢啲位黎入9啲pt,你咁撚得閒又生到你咁撚高,你咪抹左去囉見親條仆街都無好野

佢地d要求同standard無理到癲。有年冬天on sale,咁個陣日日爆晒數, 有一日佢落黎睇場。冇啦啦屌9我地個senior 話我地個show 貨standard 多左幾件。之後出warning, 話再show 多扣人工
個下心諗呢間野成日以為自己好高級咁,好心你減價有人就show多幾件出去賣撚埋佢啦!成日叫人攞新做撚死個倉咩!啲display 又掛到起晒毛粒咁,邊有人買呀

PUAL 係咪NIKO AND 大佬? 定係我記錯
樓豬點睇都似依加係做緊沙田GW

Sa姐仲有冇做?

14年返過一個月沙田GW

可能識你 你果期邊個做阿大?

唔計sa姐
Ass. Manager Sandy
Ass. Supervisor Ada

Ada係咪之後調左落yoho

邊間?

新界區

沙田?mos?
翻緊GU PT 好似無乜大家講既問題
每日準時收工 無OT
企賣場 對摺衫又無乜特別要求
店長都係叫大約摺整齊就得 唔洗晒時間
Greeting個啲就間間都係咁架啦
同事黎講 PT個啲都幾和諧 FT都有堆幾nice

有無靚女?

各花入各眼 整體黎講 大部分都唔差

巴打邊間gu

尖沙咀 勿相認

Sa姐仲有冇做?

唔計sa姐

Ada係咪之後調左落yoho

果時聽佢講話希慎(而家都執鳩埋
我quit咗佢都未走

得返gigi elaine
每日準時收工 無OT

有無靚女?

巴打邊間gu

尖沙咀 勿相認

GU唔係都係U記旗下,會無人篤住咁爽?U記本身對摺衫好似無CP咁有要求。只係個場炒哂執到一邊終於7788,啲senior會話人做咩剩係執整齊個邊,唔理炒哂個邊?總之係咪都搵野嚟話人
我知禿頭Paul 有睇!你個垃圾成日擺埋d高高在上既樣出黎,當撚埋d PT係狗,有個咁既高層自然會有d on9 管理層。人工又唔係高 FT PT 又無福利,流失率咁高正常!請埋d FT仲廢過PT。好心你學下感恩有PT做到一年以上!未in 既DSE雞諗過自好做呢間on9 公司,除非你in個間d 同事好玩

最撚記得有一次open sale,人山人海之際條撚樣施施然咁落黎睇場,個個都忙到死既時候佢行左去啲玻璃架到,用兩隻手指輕輕一掃,跟住屌9啲pt唔做清潔條友仔應該係有少少智力障礙,冬天款容易積塵就係人都知,人手不足既時候仲揾呢啲位黎入9啲pt,你咁撚得閒又生到你咁撚高,你咪抹左去囉見親條仆街都無好野

佢地d要求同standard無理到癲。有年冬天on sale,咁個陣日日爆晒數, 有一日佢落黎睇場。冇啦啦屌9我地個senior 話我地個show 貨standard 多左幾件。之後出warning, 話再show 多扣人工
個下心諗呢間野成日以為自己好高級咁,好心你減價有人就show多幾件出去賣撚埋佢啦!成日叫人攞新做撚死個倉咩!啲display 又掛到起晒毛粒咁,邊有人買呀

PUAL 係咪NIKO AND 大佬? 定係我記錯

之前CP同NK 2邊都關佢事,所以睇撚到佢禿頭。以前頭髮長撚過長毛
返緊g2000 pt/
覺得唔算差,好肯教你,有咩真係唔掂會幫你
只不過係太悶冇乜人流
不過都係要睇邊間

邊間 我都返過幾年 g2000 pt

g2000 pt幾銀

Pt分2種
普通啱啱返 45
做耐d叫佢轉你另一種pt 就55 不過呢種好似要返夠100個鐘先有55 返唔夠就45

邊間?

新界區

沙田?mos?

唔係
每日準時收工 無OT

有無靚女?

巴打邊間gu

尖沙咀 勿相認

GU唔係都係U記旗下,會無人篤住咁爽?U記本身對摺衫好似無CP咁有要求。只係個場炒哂執到一邊終於7788,啲senior會話人做咩剩係執整齊個邊,唔理炒哂個邊?總之係咪都搵野嚟話人

翻左成個月 都無比人話過
仲要啲senior都幾encouraging 開口埋口都係加油啊辛苦曬

Sa姐仲有冇做?

唔計sa姐

咁果陣我走左了
講緊另一個tb kinki 呀 不過都好多年前

嘩屌真係好耐喇呢個

Sa姐仲有冇做?

唔計sa姐

咁果陣我走左了

間垃圾流失率堅係高

戇鳩仔SANDY仲同我講 話PROBATION 係難過嘅, 唔係出面啲工過左三過月就一定過
我心諗, 咁又係嘅, 個個未做夠三個月就受夠自動辭職啦
比負皮果個係咪啊Paul 黎

想問下PUAL哥
NIKO AND 家品賣唔掂變到賣時裝有咩睇法?

想問下PUAL哥
NIKO AND 家品賣唔掂變到賣時裝有咩睇法?

諗到頭髮都甩曬
仲有一樣野係 要你比晒更佢 但佢又唔一定編你
咁好啦 果日見無更就番其他工啦 點知前一日就叫你番工
呢下真心 on99 cake住人地d時間
仲有一樣野係 要你比晒更佢 但佢又唔一定編你
咁好啦 果日見無更就番其他工啦 點知前一日就叫你番工
呢下真心 on99 cake住人地d時間

小弟不斷被r更其實有top team 講過,做得野既就編多d,癈既就編小d又 cut下更咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞