collect point真心伏

686 回覆
204 Like 2 Dislike
老老實實 collect point呢間d野洗撚sell咩
根本就係同u記一撚樣 只係扮撚哂高一級咁
講真D客睇岩就買架啦
唔會因為你講兩句而唔買都變到買

說話又唔好咁講,
唔一定由冇到有,
可以由有到更多

前幾日先俾佢鬧完黎
傾句計都屌餐檬

之前做pt個陣 半年幾都無乜比佢話過
跟住間舖轉左個on9西女人睇
係又屌唔係又屌
個陣個個都話好掛住Axxson

我都覺啊,以前覺得Axxson 同個super好煩
轉左第二個on9
個個都話比人煩好過比人西
好撚掛住 Axxson

唔撚係掛 個死tb
有幾個ft幾好人架
yxn
我本身有日要番10半
跟住番到去心諗不如辭職
直接同個top team講辭職 頭也未回咁走左
佢個樣閪撚到
早排行過見到佢仲係到摺緊衫
不過有時都有一兩個好樣少少既ft

我朋友就係俾佢針

個人認為Axxson 好過 c字頭個個西女人

同事
68 仲西啊 伏撚到hihi

做緊
啲senior扮大佬真係好煩

見個朋友做得好似幾開心喎
成日都一班人去玩又有camp去

想知點樣可以埋堆 份人唔係好識講嘢 一唔笑又好似西緊面咁 驚啲人唔鍾意

新仔成日比人屌 咁新仔唔熟習都好正常
已經好有禮貌同主動問野
做野快個時又見唔到 係咁話人做野慢 個場咁大散貨都要時間呀 ft就企係到唔郁
見啲人返左幾日就比人炒左 之後又不斷請新人
45蚊已經低 無客就叫我早收工 cut我鐘 忙就要ot 同事都正常 但一個煩既senior已經夠皮

我覺得鋪頭同店長問題 做左半年換過3次店長
我個間細鋪冇咁多野做
之前個店長會捽數而家個個唔理 淨係要greeting
同事好好人 我都好慢熱返左半年先熟熟地
不過已經幾個月冇新pt 我地成日話自己俾人流放邊疆

比佢分發左大鋪
68 仲西啊 伏撚到hihi

做緊

想知點樣可以埋堆 份人唔係好識講嘢 一唔笑又好似西緊面咁 驚啲人唔鍾意

已經好有禮貌同主動問野
做野快個時又見唔到 係咁話人做野慢 個場咁大散貨都要時間呀 ft就企係到唔郁
45蚊已經低 無客就叫我早收工 cut我鐘 忙就要ot 同事都正常 但一個煩既senior已經夠皮

我個間細鋪冇咁多野做

比佢分發左大鋪

大鋪係西d
我試過help mira做散貨
散足一日行足一日 攰到仆街
老老實實 collect point呢間d野洗撚sell咩
根本就係同u記一撚樣 只係扮撚哂高一級咁
講真D客睇岩就買架啦
唔會因為你講兩句而唔買都變到買

佢啲衫質素好差 之前返工買左幾件白色tee 洗兩洗質地差曬
員工半價左件衫都唔值呢個價 尤其係lowrys farm
真心on9 班老屎忽圍威喂搞小圈子
執貨試過執到凌晨兩三點 有試過特登早放你班pt仔 連的士錢都冇得你claim 正賤種

利申 返過mk聖誕節

前幾日先俾佢鬧完黎
傾句計都屌餐檬

係又屌唔係又屌

我都覺啊,以前覺得Axxson 同個super好煩
轉左第二個on9
個個都話比人煩好過比人西
好撚掛住 Axxson

唔撚係掛 個死tb
有幾個ft幾好人架
yxn
我本身有日要番10半
跟住番到去心諗不如辭職
直接同個top team講辭職 頭也未回咁走左
佢個樣閪撚到
早排行過見到佢仲係到摺緊衫
不過有時都有一兩個好樣少少既ft

我朋友就係俾佢針

個人認為Axxson 好過 c字頭個個西女人

同事

邊個。。。想相認?

做緊

已經好有禮貌同主動問野

我個間細鋪冇咁多野做

比佢分發左大鋪

大鋪係西d

我明我真係明
做佐兩日 就射波走人
個場空哂無人 問我做咩唔嗌下
我心諗我叫俾自己聽呀?
返左某間nk幾個月 同事關係幾好 係間公司閪姐
仲有每個月都有神秘人
Vcity 個肥閪經理

V city似經理嗰個矮妹 金毛短髮幾靚喎

已經好有禮貌同主動問野

我個間細鋪冇咁多野做

比佢分發左大鋪

大鋪係西d

我明我真係明

岩岩in完 唔記得問幾錢一個鐘 係咪45?
仲有每個月都有神秘人

我個間好開心喎 topteam同同事又好 一齊扮下工又吹下水 又唔洗sell

不過覺得最on9既係神秘人
返過GW 除左唔洗sell 其他差唔多
最嬲係 我做到死 班仆街 係度吹水
每一秒要係咁9嗌Welcome 無問題
但屌你想抖一啖氣 就比人開機問我仲乜唔出聲
頂你個肺你企係度傾撚左半日 我嗌仲半日 抖啖氣頂唔得咩

ot半個鐘先有補錢 去到28.29分就趕人去打卡
班老屎忽先繼續執

係!!!!
樓豬點睇都似依加係做緊沙田GW
個tb仲有無係到做緊

Axxson?

仲做緊

前幾日先俾佢鬧完黎
傾句計都屌餐檬

係又屌唔係又屌

同事,我地相認啦

兩三年前走左啦

Sa姐仲有冇做?

14年返過一個月沙田GW
GAP都on9999, 賤價幾十蚊件衫都要叫pt吊住個客!
Vcity 個肥閪經理

Vcity啲女都好似幾高質

你估下,比42次機會你
年幾年返過幾個月pt
個senior成日叫我俾多啲更佢最後編得勁少
到有得返工就編我去greeting 要每一個客入就嗌一次 平日正價時少人都算 做sale時企半日嗌到聲都變埋 去飲下水又黑面 你自己入倉就連walkie都唔洗講聲直接入去
到編我去跑倉加fitting就屌我做唔好 完全冇諗過垃圾walkie啲聲拆撚到 聽個code都好似全部一樣數字咁 之後話我做唔嚟就出聲搵人頂 屌個個一嚟就識跑倉加企fit咩

冬天跑倉上水貨上倉真係世界級 啲大褸冷衫全部格硬塞 倉又細又焗 做到出晒汗 不過真心寧願對倉上水貨都唔想對客
仲有次top team教我聽電話幫其他舖trans貨 好啦學識咗啦 下次咁我自己做啦 到我有次自己做好咗填好晒資料就屌我做咩幫其他舖都唔留返俾自己舖賣 明明自己間舖又細 客又少 十個月入面有七個月可以到target咪執到囉 我地pt冇佣分㗎你老尾!

好彩成班pt同有部分ft都係好人 喺入面嘅日子先算冇咁難過 深深體會到返工有班好嘅同事係最重要
Vcity 個肥閪經理

Vcity啲女都好似幾高質

真心咩 短頭髮齊陰個個 不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞