collect point真心伏

686 回覆
204 Like 2 Dislike
讀書嗰陣翻過CK pt,因為純粹搵吓零用所以唔驚俾人炒,日鳩日hea做入restroom/倉蛇王
成日遲到俾人屌完都唔理,嗰個零半個鐘錢豪俾佢,咁早又冇客都唔知要我翻嚟做乜,瞓多陣好過 要我ot唔得閒就直接走,佢地知我唔care所以都廢事理我 見我有greet吓有摺吓衫就算 不過我諗好大原因係間分店純粹想搵啲人企係到撐場面,因為多sales間舖印象的確係好啲
利申最後搵咗幾份私補撞咗時間一個月翻唔夠鐘焗住辭職,如果唔係翻去鳩hea一日昅吓女吹吓水又幾舊不知幾撚爽

不過間舖啲ft好撚勤力,有兩個仲月入過30k,好似係香港所有分店入面嘅top sales
補充翻係ck jeans,我諗accessories應該仲hea
個tb仲有無係到做緊

Axxson?

仲做緊

前幾日先俾佢鬧完黎
傾句計都屌餐檬

之前做pt個陣 半年幾都無乜比佢話過
跟住間舖轉左個on9西女人睇
係又屌唔係又屌
個陣個個都話好掛住Axxson
幾年前做過無你地講到咁慘呀都
第一日撈fashion retail呀小朋友
成行都係咁嫁啦
個tb仲有無係到做緊

Axxson?

仲做緊

前幾日先俾佢鬧完黎
傾句計都屌餐檬

係又屌唔係又屌

我都覺啊,以前覺得Axxson 同個super好煩
轉左第二個on9
個個都話比人煩好過比人西
好撚掛住 Axxson
個tb仲有無係到做緊

Axxson?

仲做緊

前幾日先俾佢鬧完黎
傾句計都屌餐檬

係又屌唔係又屌

轉左第二個on9
好撚掛住 Axxson

唔撚係掛 個死tb
有幾個ft幾好人架
yxn
我本身有日要番10半
跟住番到去心諗不如辭職
直接同個top team講辭職 頭也未回咁走左
佢個樣閪撚到
早排行過見到佢仲係到摺緊衫
不過有時都有一兩個好樣少少既ft
我個frd話 尖咀新港個間勁好喎
佢之前番 我去r佢折 佢啲同事仲話借quota比我
個tb仲有無係到做緊

Axxson?

仲做緊

前幾日先俾佢鬧完黎
傾句計都屌餐檬

係又屌唔係又屌

轉左第二個on9
好撚掛住 Axxson

唔撚係掛 個死tb
有幾個ft幾好人架
yxn
我本身有日要番10半
跟住番到去心諗不如辭職
佢個樣閪撚到

我朋友就係俾佢針
想知JW hollister 有冇人分享

btw 佢話番工八成時間都係同啲同事吹水
我個陣都差啲去左做

Axxson?

仲做緊

前幾日先俾佢鬧完黎
傾句計都屌餐檬

係又屌唔係又屌

轉左第二個on9
好撚掛住 Axxson

唔撚係掛 個死tb
有幾個ft幾好人架
yxn
我本身有日要番10半
跟住番到去心諗不如辭職
佢個樣閪撚到

我朋友就係俾佢針

個人認為Axxson 好過 c字頭個個西女人
日資公司睇黎真係份份西工同事又西
零售業既話我覺得英國公司幾好做
個tb仲有無係到做緊

Axxson?

仲做緊

前幾日先俾佢鬧完黎
傾句計都屌餐檬

個撚屌陰陽人戇鳩鳩
佢話「傾計我唔會唔俾,不過要等冇客先傾」
痴撚線冇客嗰陣又係度睥鳩住啲pt有冇傾計,講真都唔係傾,係講一兩句啱先個客要咩衫點點點,傾條撚咩
嗰次我個朋友先俾佢係場度當眾屌撚咗獲,都痴撚線,講一句都屌

例如有咩英國公司

btw 佢話番工八成時間都係同啲同事吹水
我個陣都差啲去左做

依家無啦 好似啲大粒野返哂黎 不過係幾靜既 係多大陸人姐
個tb仲有無係到做緊

Axxson?

仲做緊

前幾日先俾佢鬧完黎
傾句計都屌餐檬

係又屌唔係又屌

轉左第二個on9
好撚掛住 Axxson

唔撚係掛 個死tb
有幾個ft幾好人架
yxn
我本身有日要番10半
跟住番到去心諗不如辭職
佢個樣閪撚到

係咪幾高幾白結左婚個個?
佢人係幾好不過做野on9 唔明佢點解升到shop man
屌你老尾返gw一日嗌幾鳩百次hello welcome to gw 嗌到唔撚想再返有關sales既工作 quit左一年仲記得句:hello welcome to gw 隨便睇下喇喎 睇岩可以試下先嫁喎 依家做緊further sale減價優惠嫁
D返耐左既PT會扮晒老屎忽咁 係咁點人做野
明明keep住有greeting 可能咁岩停左一兩分鐘
佢即刻話做咩唔greeting
又成日勁遲先出更表
可能半夜一兩點先出第二日更 要返早就仆街

屌 講得啱啊 扮撚唒老屎忽
我第一日返個日 埋尾 唔識摺牛仔褲 摺得唔好 個8婆將一枱牛仔褲全部拎起pat底 叫我再摺過 一set 8條 如是者 佢一路拎起par開 我摺左差唔多5次×8 淨係一set喎

我仲要聽到條8婆同人講 話我嗯佢 話我態度差 我屌你咩 你估我有好撚多氣同你講嘢啊 好撚得閒啊

之後先知佢都係pt 仲要大我一年都無

癡撚線 諗起都嬲
屌你老母 銅記個倉細到仆街
水貨翻貨有排嘆
重要位唔夠
gw lowry heather 三個倉分到南北極咁柒遠
一條友跑倉 真係跑馬拉松咁攰
又成日勁遲先出更表

我第一日返個日 埋尾 唔識摺牛仔褲 摺得唔好 個8婆將一枱牛仔褲全部拎起pat底 叫我再摺過 一set 8條 如是者 佢一路拎起par開 我摺左差唔多5次×8 淨係一set喎

我仲要聽到條8婆同人講 話我嗯佢 話我態度差 我屌你咩 你估我有好撚多氣同你講嘢啊 好撚得閒啊

癡撚線 諗起都嬲

有d pt 仲大牌過ft...

例如有咩英國公司

m&s, topshop, cath kidston, accessorize, superdry etc.
又成日勁遲先出更表

癡撚線 諗起都嬲

有d pt 仲大牌過ft...

呢樣我唔知啦 起碼我係虛心受教 但條8婆扮大支嘢就黑人憎
返過global work 我開單係入比我對上個code 我靜係食時薪 返左一個月無做
之前返過 Niko and 因為中意依個牌子 點知入到去好多規矩 傾計比人針對 但大粒個d自己圍埋一齊傾 又多小圈子 返左三個月就無返
做咗兩個禮拜 平時日日俾人屌再受氣 點知去到resign果日就好聲好氣

為你好
想你走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞