collect point真心伏

686 回覆
204 Like 2 Dislike

自膠
因為你講 TF d 人個d野,我之前好似係人地口中聽體

你以為我tf?傻啦,tf狗也不屌,係我就頂唔順走左啦

我知你唔係TF

咁係邊

係度講你會比人起底嫁喇

咁tg講囉,留你id我pm你

開gp 啦自私講

@rubbishcp

自膠

我知你唔係TF

咁係邊

係度講你會比人起底嫁喇

你留id 我 add 你喇

開左gp

自膠

我知你唔係TF

咁係邊

係度講你會比人起底嫁喇

開gp 啦自私講

@rubbishcp

真 男臣:
https://t.me/joinchat/AAAAAEBiHxG9G6FLBRd1QA

轉左link
留名食花生
paul幾時做野
已經用緊個內部通報機制
已經用緊個內部通報機制

篤左邊個
好心top tea
好心top team 就咪撚入谷啦啊,明知係小職員發洩既地方仲要入咩心態?仲有知唔知醜架,返緊工仲要上連登,垃圾mk妹

唔好逼我開名
好心top team 就咪撚入谷啦啊,明知係小職員發洩既地方仲要入咩心態?仲有知唔知醜架,返緊工仲要上連登,垃圾mk妹

唔好逼我開名

想知
仲諗住返下pt添
係樓主講個間定間間都差唔多

其實主要睇你想反邊間,我全港cp都識幾多人下可以講下有冇on9

屯市個間

呢間apply過
個陣係一個臭西格過氣mk 日本黑gal系中女in我 問完一輪就勁串咁話: 我幾時都係咁話架喇 我地pt都要追數sell客架 你份人工包架喎 好多人以為pt就唔洗做 份人工包架

聽完眼都突埋 45蚊包你老母啊
最後佢請左我 但 不了

唔好逼我開名

想知

想知+1
仲諗住返下pt添

其實主要睇你想反邊間,我全港cp都識幾多人下可以講下有冇on9

屯市個間

呢間apply過
個陣係一個臭西格過氣mk 日本黑gal系中女in我 問完一輪就勁串咁話: 我幾時都係咁話架喇 我地pt都要追數sell客架 你份人工包架喎 好多人以為pt就唔洗做 份人工包架

最後佢請左我 但 不了

v city果間點?
仲諗住返下pt添

屯市個間

呢間apply過

最後佢請左我 但 不了

v city果間點?

V city 現任員工,你問我答
仲諗住返下pt添

屯市個間

呢間apply過

最後佢請左我 但 不了

v city果間點?

自膠 個陣apply vcity
仲諗住返下pt添

屯市個間

呢間apply過

最後佢請左我 但 不了

v city果間點?

d人點? 唔怕自爆?
以前做u記一個月唔夠就resign
依家做緊雅蘭cp附近既鋪,逢翻工都穿樓梯上比人greeting幾次
依家做緊雅蘭cp附近既鋪,逢翻工都穿樓梯上比人greeting幾次

有frd做過 見佢做得幾開心
做緊GW 一星期比得我一日更 仲要一星期先出一次更表 唔明點解唔直接出一個月 諗住辭職
做緊GW 一星期比得我一日更 仲要一星期先出一次更表 唔明點解唔直接出一個月 諗住辭職

最ON9真係交一個月更 但一星期出一次

我都想得一日,樓豬我又靚仔,又做得野,,交更又多,paul gor點解唔升我

最ON9真係交一個月更 但一星期出一次

搞到想搵另一份工都難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞