collect point真心伏

686 回覆
204 Like 2 Dislike
想hea就入cp 得閒想傾計咪sale客 平時入埋自己係倉或者啲睇唔到嘅位
Whatsapp個gp又係好on9 sd更表要覆收到
試過有topteam係個gp道屌:「邊個亂放自己啲鞋係倉地下 收到請回覆 不是你也要回覆 」個撚個:「不是我,謝謝」屌洗唔洗咁啊?

你好似moko果間

是咪高音bob頭怪 好憎佢
8042 同事好 top team on9

得2個。。。,一個help,你講txxxxy?

全部同事都好wo
我阿哥以前返過 睇佢返得幾開心 仲識到幾個女仔 之後要返學冇再返
不過我覺得啲日資時裝(咩U記 collect point GU)都係西工黎 規舉多多又唔係高人工
不過做間間sales全部都係要玩埋堆 唔係好難做落去

之前做pt個陣 半年幾都無乜比佢話過
跟住間舖轉左個on9西女人睇
係又屌唔係又屌
個陣個個都話好掛住Axxson

我都覺啊,以前覺得Axxson 同個super好煩
轉左第二個on9
個個都話比人煩好過比人西
好撚掛住 Axxson

唔撚係掛 個死tb
有幾個ft幾好人架
yxn
我本身有日要番10半
跟住番到去心諗不如辭職
直接同個top team講辭職 頭也未回咁走左
佢個樣閪撚到
早排行過見到佢仲係到摺緊衫
不過有時都有一兩個好樣少少既ft

我朋友就係俾佢針

個人認為Axxson 好過 c字頭個個西女人

C字頭個死肥婆閪撚到

其實c字頭係咪 xarol?

但佢之前唔肥
樓上係咪唔係講緊同一個人
定佢真係肥左
當年做world trade GW parttime
3個女top team(差啲唔記得有呢個term)都好好人
同事又唔閪
嗰陣都幾開心

不過要讀書 做咗三個月就走咗

歡迎相認

係咪Hana Jennifer 同唔記得邊個

Sugar

Sugar幾好人 但d人話佢雙面人
屌 今日in左
準備返Niko and

有折買兩件囉
做過2個月冇做

翻邊間 我之前做過 已quit

MK MOKO

好彩elsa依家冇做 如果唔係
同事又唔閪
嗰陣都幾開心

歡迎相認

Sugar

唔係叫Sugar 應該再早啲時期
同事又唔閪
嗰陣都幾開心

歡迎相認

Sugar

唔係叫Sugar 應該再早啲時期

咩時期? 我講緊13年
肯埋堆岩傾咪好好囉
咪比佢停

推乜鬼 高層都唔理 得一班人係度食花生 同埋d人9估排擠某d同事我係呢度同呢d同學講返聲唔好意思 害到你地 好心都咁撚大個人就咪玩d小學雞遊戲啦…

仲有 你地覺得我講得唔岩可以反駁 你做得出就預左有人講架啦

反正我都quit左 我唔介意比人講
唔知嗰兩件老野momoko同candy有冇睇呢個po呢?如果有既話,我想同你地講聲
屌你老母呀
你老母就做雞,唔做雞點生你出嚟喎?自己參透下點解我要咁講啦

唔係
唔知嗰兩件老野momoko同candy有冇睇呢個po呢?如果有既話,我想同你地講聲
屌你老母呀

屌佢老母見ft話下個月先請氹我做住先 過左sale即刻炒左我 遲左少少特登落黎屌鳩我 彩佢都on9
到底做唔做好 點解講到咁地獄
屌你老母呀

Candy 仲喺度?
到底做唔做好 點解講到咁地獄

睇店,mc 就係
個間濕鳩GAP咪一撚樣 港島四層個間總站啲人閪到乜咁
好早期返過collect point,算係我咁多份sales返得最爽個份,好free,真係乜都唔駛做咁

當然pt都係一齊hea

本身諗過下再返去做,見到你地咁講,不了

其實間間公司都係咁仆街,但CP呢啲野聽你地講完覺得小事,最多咪唔做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞