collect point真心伏

686 回覆
204 Like 2 Dislike
其實佢最大問題係pt當ft咁用,將所有人當萬能
講真pt掂一範e.g.跑倉/sell客/企fit/keep floor已經夠啦
十隻手指有長短,45蚊仲要pt想人萬能真係好on9
請多啲人執齊腳番工每人專做一範仲好啦

同aeo一樣

仲諗住考完dse返aeo

r下折好啦

aeo chur撚死你呀
岩岩招聘日見請左我 但好似好伏咁
顛撚到冇客都要狂摺衫 仲要將啱啱摺好既衫策過再摺過
唔准有廿秒係行黎行去冇摺衫 冇greeting

Exact7ly
明明朝早得一兩個客 可以有咩做
圍住main desk行下係咁摺面頭件衫又比ft屌
其實ft屌pt搏咩 想升topteam定有人工加
有冇人返過texwood?
有無人都係招聘日請左
我知禿頭Paul 有睇!你個垃圾成日擺埋d高高在上既樣出黎,當撚埋d PT係狗,有個咁既高層自然會有d on9 管理層。人工又唔係高 FT PT 又無福利,流失率咁高正常!請埋d FT仲廢過PT。好心你學下感恩有PT做到一年以上!未in 既DSE雞諗過自好做呢間on9 公司,除非你in個間d 同事好玩

最撚記得有一次open sale,人山人海之際條撚樣施施然咁落黎睇場,個個都忙到死既時候佢行左去啲玻璃架到,用兩隻手指輕輕一掃,跟住屌9啲pt唔做清潔條友仔應該係有少少智力障礙,冬天款容易積塵就係人都知,人手不足既時候仲揾呢啲位黎入9啲pt,你咁撚得閒又生到你咁撚高,你咪抹左去囉見親條仆街都無好野

佢地d要求同standard無理到癲。有年冬天on sale,咁個陣日日爆晒數, 有一日佢落黎睇場。冇啦啦屌9我地個senior 話我地個show 貨standard 多左幾件。之後出warning, 話再show 多扣人工
個下心諗呢間野成日以為自己好高級咁,好心你減價有人就show多幾件出去賣撚埋佢啦!成日叫人攞新做撚死個倉咩!啲display 又掛到起晒毛粒咁,邊有人買呀
都唔明啲fulltime既咁為公司著想做咩
公司賺左又唔會入自己袋
做過GW細鋪 無你地啲問題
返工吹水吹成日都得 有野做就全部一齊做 幾好
真係睇同事
都唔明啲fulltime既咁為公司著想做咩
公司賺左又唔會入自己袋

Ft有commission架喎
做過GW細鋪 無你地啲問題
返工吹水吹成日都得 有野做就全部一齊做 幾好
真係睇同事

發現通常只有collectpoint 同lowrys farm先有呢d問題
Gw好似正常
樓豬點睇都似依加係做緊沙田GW

Sa姐仲有冇做?

14年返過一個月沙田GW

可能識你 你果期邊個做阿大?

唔計sa姐
Ass. Manager Sandy
Ass. Supervisor Ada
係最忙嗰陣

用對講機講再屌我就即刻走

班senior 仲驚過你啦

返pt嚴格黎講應該係食住長工

比長工食住真係要檢討下

所以我有時唔明D人點解炒散果陣匿埋飲杯橙汁都要比部長大大聲屌但又縮沙唔出聲

明明pt係無敵咁濟,你大不了上菜行出去唔小心cake親主人家倒瀉野

又或者成盤野跣手囉,你老母為左兩舊水要睇部長面色真係好撚on99
早幾年番個德福 啲full time同啲senior d ge pt真係西撚到仆街
不過佢班死mk讀唔成書走去做retail sales
依家有幾條o靚比佢管 咪寸寸貢囉
講真佢地憑乜野
你地一世做死呢啲工啦
我就依家唔做pt 我去到你間鋪都係客黎
你咪又要調番轉頭serve我
你話啲mk妹係咪無撚腦
山水有相逢呀

得閒去apm,ep搞下佢地囉,佢地調左去果度,但認住佢地搞好啦,咪搞其他人,會好衰。利申,成日去煩鳩住曬佢地tf d人
樓主「真心咩」完未,你唔講用其他句子架?

關你撚事
其實有無人用過個濕尻督背脊制度?

想試
岩岩招聘日見請左我 但好似好伏咁

邊間?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞