collect point真心伏

686 回覆
204 Like 2 Dislike
真心好on9
greeting停低一分鐘都冇就喺到屌哂鬼
仲要唔撚畀飲水
有次見個場冇乜客諗住入去飲啖水就啤撚住哂 話咩你做乜無啦啦走入嚟 答佢飲水佢居然話無叫到唔可以入嚟 癡撚線叫咗成日水都唔撚俾飲啖
仲要班入到圈子嘅pt翻緊工嗰陣名正言順拎啲衫喺到試
仲要試足幾套 同班supervisor討論買邊件好 自已就做到成隻狗咁 真係屌你老母
見到你地講cp真心覺得慘 當年in咗幾間最後因爲ck最早通知而且人工正正常常先走去做 慶幸自己冇中伏 要講最差都係俾舖頭播啲歌洗撚晒腦 又難聽 好彩啲同事都相處得唔錯,啲ft搞生日party會叫埋啲pt,嗰陣見我仲係學生仲請埋我
屌 今日in左
準備返Niko and

最戇鳩應該係niko and

屌唔撚係掛 more
Mm係咩同埋
早幾年番個德福 啲full time同啲senior d ge pt真係西撚到仆街
不過佢班死mk讀唔成書走去做retail sales
依家有幾條o靚比佢管 咪寸寸貢囉
講真佢地憑乜野
你地一世做死呢啲工啦
我就依家唔做pt 我去到你間鋪都係客黎
你咪又要調番轉頭serve我
你話啲mk妹係咪無撚腦
山水有相逢呀
點解冇人屌荃灣ge
點解冇人屌荃灣gw
早幾年番個德福 啲full time同啲senior d ge pt真係西撚到仆街
不過佢班死mk讀唔成書走去做retail sales
依家有幾條o靚比佢管 咪寸寸貢囉
講真佢地憑乜野
你地一世做死呢啲工啦
我就依家唔做pt 我去到你間鋪都係客黎
你咪又要調番轉頭serve我
你話啲mk妹係咪無撚腦
山水有相逢呀

其實正正常常大部分做呢啲行業嘅人對你嘅態度都係睇你本身係咩人,例如我以前讀書翻過餐飲/零售,啲老鬼同事知道我讀緊u住私樓啲態度都好啲,同其他中學畢業就出嚟做嗰班完全唔同態度,冇嚴重犯錯都唔會無啦啦屌鳩你,身邊啲frd都係一樣,點講都好真係日後好相見,佢地長做嘅點都唔會想第時我地用客嘅身分翻去撚佢地狗 但係cp班mk見你地咁講真係好冇遠見同埋好蠢 我係你就每次經過都去撚吓班所謂senior之後一條底褲都唔撚買
樓豬點睇都似依加係做緊沙田GW

Sa姐仲有冇做?

14年返過一個月沙田GW

可能識你 你果期邊個做阿大?
樓主「真心咩」完未,你唔講用其他句子架?
樓主「真心咩」完未,你唔識用其他句子架?
其實bossini幾好做
50雞 工時長 比帶飯 比個whole day你番都有500一日
跑倉先on9,係咩色咩講咩色囉係要講數字,屌你老味返左一日工就要人跑倉一定記得咩冧巴係對應咩色啦屌,嗰倉又咁尻細貨又咁尻多一定9秒9搵到拆埋膠袋俾你啦

真心咩?第一日就跑?

係啊屌,幾撚新奇有趣啊,我仲要返cp乜柒brand都有幾個倉隔幾尻遠跑到我死
我知禿頭Paul 有睇!你個垃圾成日擺埋d高高在上既樣出黎,當撚埋d PT係狗,有個咁既高層自然會有d on9 管理層。人工又唔係高 FT PT 又無福利,流失率咁高正常!請埋d FT仲廢過PT。好心你學下感恩有PT做到一年以上!未in 既DSE雞諗過自好做呢間on9 公司,除非你in個間d 同事好玩
雅蘭cp成堆閪女人圍威喂 開圍食飯見住佢地講新人壞話都食唔落 一日都黑都減價 想做死人 momoko yvonne yoyo 收皮啦閪女人
跑倉先on9,係咩色咩講咩色囉係要講數字,屌你老味返左一日工就要人跑倉一定記得咩冧巴係對應咩色啦屌,嗰倉又咁尻細貨又咁尻多一定9秒9搵到拆埋膠袋俾你啦

真心咩?第一日就跑?

係啊屌,幾撚新奇有趣啊,我仲要返cp乜柒brand都有幾個倉隔幾尻遠跑到我死

雅蘭嗰條樓梯先世界級,唔夠人嘅話要跑上跑落
45蚊請你返嚟真係當你萬能,仲要係cctv住開walkie屌你做乜唔幫客
你叫我sell客冇佣收都算,轉頭又屌個floor亂啲衫摺得肉酸,當我識分身?
唔夠人就係咁叫你加更,list哂啲日子迫你一定要覆whatsapp講低邊日加到,一夠人就cut到你成個月得一兩日更,借啲椅炒人
成日話啲pt冇笑容冇greeting,自己就企埋一邊西口西面,我係個客見到你都唔開胃啦
mkcp個老女人毛球快啲仆街死啦你

真心咩?第一日就跑?

45蚊請你返嚟真係當你萬能,仲要係cctv住開walkie屌你做乜唔幫客
你叫我sell客冇佣收都算,轉頭又屌個floor亂啲衫摺得肉酸,當我識分身?
唔夠人就係咁叫你加更,list哂啲日子迫你一定要覆whatsapp講低邊日加到,一夠人就cut到你成個月得一兩日更,借啲椅炒人
成日話啲pt冇笑容冇greeting,自己就企埋一邊西口西面,我係個客見到你都唔開胃啦

講開做倉 ,做過沙田gw,sale個期反親貨都百鳩幾箱,一箱十鳩幾件,男仔反工同做個倉務員無分別,個倉本身已經又細又逼,但上面d人就淨係識得叫你一定要上晒d貨係倉。落貨個d禁幾個制就幾千件,我地反工個d真係逐件同你玩嫁!!!想揾個位坐都無,就黎連行都無得行。

真心咩?第一日就跑?

之前返第二日就比個top team屌我摺衫摺得樣衰阻住佢地收工叫我執掛裝算 返第二日炸想點啊
同埋班女人真係閪面閪到不能再閪,佢地撚有資格話人無笑容啊?
係最忙嗰陣

用對講機講再屌我就即刻走

班senior 仲驚過你啦

返pt嚴格黎講應該係食住長工

比長工食住真係要檢討下

真心咩?第一日就跑?

之前返第二日就比個top team屌我摺衫摺得樣衰阻住佢地收工叫我執掛裝算 返第二日炸想點啊

其實雅蘭除咗yvonne之外其他topteam都算ok,最閪一定係嗰兩個老女人momoko同candy,自己着衫夠核突啦有咩資格屌啲ft唔識襯u?
momoko同candy你兩老吔屎啦
未簽約,做uniqlo 會唔會好啲
俾你哋講到怕曬

U記唔可以傾計、食飯鐘唔計錢、ot到一點、full time與part time存在階級觀念。仲忙到仆街。
有無巴絲返過Giordano, Bossini, BSX?

返緊BSX😁
50雞 工時長 比帶飯 比個whole day你番都有500一日

狗也不屌喎Dse完左做過2個月

真心咩?第一日就跑?

其實雅蘭除咗yvonne之外其他topteam都算ok,最閪一定係嗰兩個老女人momoko同candy,自己着衫夠核突啦有咩資格屌啲ft唔識襯u?

近排見工就係果個momoko原來閪女人黎仲諗住咩柒都無問就請我咁好人

狗也不屌喎Dse完左做過2個月

公主你有咩咁不滿先? d衫就真係狗也不屌

真心咩?第一日就跑?

近排見工就係果個momoko原來閪女人黎仲諗住咩柒都無問就請我咁好人

你準備入去食屎啦 而家唔夠人個個exam period/dse 到時完左就即刻cut你更
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞