(多圖)YouTube厹事件懶人包/ricko (2)

1001 回覆
239 Like 13 Dislike

屌爆佢個HIHI
條女唔撚抵幫啦都 如果條仔唔飛佢咪又係繼續幫佢含撚 俾人玩完當免費雞就上嚟訴苦 你係雞嚟㗎咋
講起個個大媽 我好記得佢個時同ricko岩岩公開 但個位大媽既Ig 一個星期定一個月前仲post緊佢同之前個個既相 我心諗一個Ig post哂兩個男朋友既相

大媽幾靚女

咁撚柒都話靚

蝗大媽咁款

十幾年前睇印象中係唔錯

佢咪係拍屈巨氏廣告個溪水妹

佢係!有次佢係sunny live有人問佢係咪溪水妹,佢話唔知人地講乜

Hello溪水妹 我知你有睇呢個post嫁

原來真係佢
整到成個唔同左樣

同梵高張吶喊個個人一鳩樣
條女唔撚抵幫啦都 如果條仔唔飛佢咪又係繼續幫佢含撚 俾人玩完當免費雞就上嚟訴苦 你係雞嚟㗎咋

唔狙擊 你下一條女就俾啲咁嘅厹食咪仲唔抵
食女都有錯 睇啲對話我又唔覺有幾厹
其實真係有女咁蠢 你可以話佢地抵死 雖然的確好撚抵死 尤其比咗第一次個啲 擺明當你係雞 講幾句就可以開房 依家狙擊佢係除咗令啲女醒覺之餘 你地都唔想更多無知純妹陷入其手 如果唔阻止 就輪到你埋單而唔係你開闢呀!!

認同認同推死條仆街

你推死左佢就以後冇mk食女?
利申:mk ricko死全家

救得幾多得幾多啦,害群之馬必須死

其實係咪而家啲連登仔on9成咁
啲女係on9 呢點大家都認同
但條仔都算公眾人物 佢自身都唔撿點私生活亂到咁 啲人仲覺得條仔無錯
咩撚野事 比著係普通人做呢啲野都比人屌啦
何況佢叫有啲人識 而家班人係咪事非不分成咁
完全覺得條女抵死 轉撐MK仔
完全唔覺得有問題
女仔唔好講到自己一定蝕先得架

就係呢d西方既所謂開放思想
令女仔覺得自己唔會蝕
其實係d男人諗出嚟等男人自己更容易食到女
包裝到個思想又高尚又現代咁
唔跟好似思想古舊咁

其實我想講既已經唔係蝕唔蝕既問題 只係想叫其他女仔自己小心d姐

兩個都唔撚扺幫 一個樣衰狗公 一個臭西無撚腦港女
完全唔覺得有問題
女仔唔好講到自己一定蝕先得架

就係呢d西方既所謂開放思想
令女仔覺得自己唔會蝕
其實係d男人諗出嚟等男人自己更容易食到女
包裝到個思想又高尚又現代咁
唔跟好似思想古舊咁

女仔蝕咩? 男仔有幾著數?

兩個都唔撚扺幫 一個樣衰狗公 一個臭西無撚腦港女

係呀 但有啲on9 話個YouTuber 無錯
邊忽靚仔?
lm
同場加映

呢位fans已經唔知up乜尻
lm
我淨係想問,係咪有女未夠16歲?如果係,報咗警未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞