(多圖)YouTube厹事件懶人包/ricko (2)

1001 回覆
239 Like 13 Dislike
Ricko疑似出軌?(有代求證)
同護主前女友kychanhk一月一齊去free hug

護主前女友kychanhk 四月生日 收左bae整嘅生日蛋糕

同時Ricko林餅師亦係四月整左同款蛋糕
有ig tag Ricko於三月同四月同娜美情侶出活動同開live

推爆

唔同年份喎好似 同前女友一齊係2016 同娜美一齊活動係2017喎

係喎 對唔住各位
無做好功課 比護主女友早日分手誤導左
唔好意思各位 屌細力啲

ok
我欣賞你有創意

護主女友 前女友都岀黎護主
唔知佢邊個 不過人地又唔係強姦 你情我願 又到合法年紀 有做同無做都唔關我地事

上面有人話佢十五就冇左個處

唔係新鮮事

人地第一次好早俾咗人

details

RICKO唔係第一次就扑左大媽咩

到底邊個係大媽呀

自己上佢ig喇
唔知佢邊個 不過人地又唔係強姦 你情我願 又到合法年紀 有做同無做都唔關我地事

唔係新鮮事

人地第一次好早俾咗人

details

係啊 係啊

可能已經唔係第一次呢

係咪有details

你地自己慢慢睇

哇 宜家啲小學雞真係

原來睇片就可以了解到一個人

港豬係咁嫁啦

我諗起隔黎post 有人話睇YouTube video 就知AtV 暗星唔係衰人

小學雞 小學雞

哇 宜家啲小學雞真係

港豬係咁嫁啦

我諗起隔黎post 有人話睇YouTube video 就知AtV 暗星唔係衰人

小學雞 小學雞

可見依家香港既小學生係幾咁低

唔係新鮮事

人地第一次好早俾咗人

details

到底邊個係大媽呀

https://www.instagram.com/michelleyiuyiu/
有冇人覺得 A小姐對話第二張圖好似p出嚟?
利申:非撐

點解咁覺得?

有啲字一大一細 又唔同字型

唔係新鮮事

人地第一次好早俾咗人

details

到底邊個係大媽呀

自己上佢ig喇

有冇link ah

得一條女好sweet
有朋友同我講"狗公又點?佢啲片係搞笑喎"
請問有無人可以答到我 佢啲片好唔好笑? 我淨係聽到句"大家好 我係Riccccccccccccccccccccccccccccccccko呀" 我已經即刻del左google chrome

哇 宜家啲小學雞真係

港豬係咁嫁啦

小學雞 小學雞

可見依家香港既小學生係幾咁低

智障

唔係新鮮事

人地第一次好早俾咗人

details

到底邊個係大媽呀

https://www.instagram.com/michelleyiuyiu/

入面有講ricko第一次比左佢?
有冇人覺得 A小姐對話第二張圖好似p出嚟?
利申:非撐

點解咁覺得?

有啲字一大一細 又唔同字型

WTS搜尋功能 你唔係唔知下話?
請問有無人可以答到我 佢啲片好唔好笑? 我淨係聽到句"大家好 我係Riccccccccccccccccccccccccccccccccko呀" 我已經即刻del左google chrome

毫無笑點

毫無笑點

狗公
你錯喇,我係個負責任既男人,只係我未負責任姐
你錯喇,我唔會隨便同人發生性關係,只會認真地、狠狠地同人發生性關係
你錯喇,佢地唔係我女朋友,只係曖眛姐

你錯喇,我唔會隨便同人發生性關係,只會認真地、狠狠地同人發生性關係

發覺好多連登仔對人不對事 係咁人身攻擊人哋個樣 連perspective 都唔識 真係好低質 唔識從多方面諗野 係你眼中Rikco可能柒頭 但係好多女眼中佢好撚靚仔吸引

例如係下世唔好改名等我搵番你,
呢啲小學雞見到都打冷震既所謂甜言蜜語?
痴線 班盲粉d價值觀錯撚哂

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞