(多圖)YouTube厹事件懶人包/ricko (2)

1001 回覆
239 Like 13 Dislike

Ricko bb咁早就練到咁大隻
Yo死女啦
難怪你得169

Ricko bb咁早就練到咁大隻
Yo死女啦
難怪你得169

Yo死女 Yo死女
屌你老尾啊柒頭皮
SORRY見到條友個樣真係唔想浪費生命追POST
其實簡單D黎講係咪即一條樣衰但係(屋企)有錢既柒頭皮
拎老豆老母D錢去浸屎水跟住返黎放假溝女
又唔知點解有條/班MK妹好受佢冧
又唔知點解冧冧下又情慾MESSAGE又肯上人屋企又上埋人張床
俾人用完即棄之後又唔知點解係IG乜剩喊住口(打字)話自己俾賤男呃感情呃閪屌之類
又唔知點解有人睇唔過眼擺上黎連登
又唔知點解推左兩個POST外加無數抽水POST
咁上下?
我有個朋友個樣同名都勁似佢
中文名又係林偉x

係咪親戚

係親戚應該唔會仲share掛

又係

下巴削過骨黎 尖到吉死人
屌 招募女友條片想點呀
屌 招募女友條片想點呀

屌 招募女友條片想點呀

https://youtu.be/Xgn1ZeUnEyo
原來仲招募過女朋友呀

推 推 推

香港又多20萬個二手西啦
「你錯喇,我係一個負責任男人黎,只係暫時未負責任姐」
毒撚們 準備接手班2手西未

不了 感覺上唔會高質得去邊

一位7mk已經屌左咁多女。
d港女咪多數臭西 巴打點都要執架啦
輕鬆一推
推到佢仆街

推撚到佢仆街
屌 招募女友條片想點呀

真係好嘔心
我會負責任架,只係現家未係時候姐

呢個用黎呃蝦條真係冇得輸

推到佢仆街
有個rickobb盲粉開緊ig live
ig:support.ricko
有個rickobb盲粉開緊ig live
ig:support.ricko

盲粉 盲粉
「你錯喇,我係一個負責任男人黎,只係暫時未負責任姐」

呢句簡直經典
賤男必講金句

屌你老味個Hihi
Support Ricko開Live
淨係用文字覆Comment
又打咩:呢到好多人好難同你地解釋
小學雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞