(多圖)YouTube厹事件懶人包/ricko (2)

1001 回覆
239 Like 13 Dislike
發覺好多連登仔對人不對事 係咁人身攻擊人哋個樣 連perspective 都唔識 真係好低質 唔識從多方面諗野 係你眼中Rikco可能柒頭 但係好多女眼中佢好撚靚仔吸引
繼續推
知唔知佢老豆做咩 揸BMW

唔洗講埋人地屋企人掛

八掛吓
推左先算

開咗佢間學校網嚟睇 click去boarding houses度就發現咗

^讀得London boarding school冇錢極都有個極限 使費好高

頭先有人貼左學費個D 9千幾鎊一年
算唔算多

10萬一年差唔多啦 香港好多中產以上都俾得起

呢樣真 我本身都係英國讀緊boarding 係唔忍心見到學費每年幾何咁加之後skip咗A Level轉入foundation
其實都係你情我願姐,有乜好屌

等d 妹妹仔知道條友係一個咩人姐

等D妹妹仔 知道自己唔係唯一一個

唔好咁傻

開咗佢間學校網嚟睇 click去boarding houses度就發現咗

^讀得London boarding school冇錢極都有個極限 使費好高

頭先有人貼左學費個D 9千幾鎊一年
算唔算多

10萬一年差唔多啦 香港好多中產以上都俾得起

咁其實又唔係好貴

不過麻麻

都算衣食無憂啦
馬車bb幾時出嚟回應吓
馬車bb幾時出嚟回應吓

做咩俾位佢上
馬車個痴線佬
條友柒下柒下咁
只係cap左一小部分圖
我無辦法想像到究竟有幾多mk妹比佢食過

以上嘅圖係ricko ig嘅cm?

有啲似係佢啲fans自已ff

條j太短,滿足唔到d囡囡
所以先黎爆料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞