(多圖)YouTube厹事件懶人包/ricko (2)

1001 回覆
239 Like 13 Dislike
其實真係有女咁蠢 你可以話佢地抵死 雖然的確好撚抵死 尤其比咗第一次個啲 擺明當你係雞 講幾句就可以開房 依家狙擊佢係除咗令啲女醒覺之餘 你地都唔想更多無知純妹陷入其手 如果唔阻止 就輪到你埋單而唔係你開闢呀!!
屌你老母D港女貪慕虛榮
人地紅左少少條八婆絲就沖上去比人屌
條仔仲要唔撚係靚仔出眾

btw 不過我諗港女個格就係咁
痴住個紅人以為自已都會紅埋一份,好特出咁

真係紅人黎架?
完全唔識佢喎, 見都未見過
又醜又矮又瘦sell 咩架佢?

預左有呢D回覆
我講緊既係相對性既,比起而加起佢地底既人
人地絕對紅過你,我,連登既人
你唔識佢,好多狗乸識佢
個港女絲好本身做雞你阻唔到人
其實真係有女咁蠢 你可以話佢地抵死 雖然的確好撚抵死 尤其比咗第一次個啲 擺明當你係雞 講幾句就可以開房 依家狙擊佢係除咗令啲女醒覺之餘 你地都唔想更多無知純妹陷入其手 如果唔阻止 就輪到你埋單而唔係你開闢呀!!

認同認同推死條仆街
如果真係老強,快d報警等佢係獄中留學啦,又可以理走佢pair死人陰。香港第二個李宗x?

好明顯唔係啦
留名
佢主人家出左黎回應件事未?

認同認同推死條仆街

你推死左佢就以後冇mk食女?
利申:mk ricko死全家
推到佢仆街
俾人攬俾人錫都唔識俾啲掙扎?
俾人食咗真係唔好怨

認同認同推死條仆街

要改變既唔係MK ricko
比著你有本身MK 食女,我諗連登個個狗沖了
從來都係傻閪港女甘願做人隻雞
如果真係老強,快d報警等佢係獄中留學啦,又可以理走佢pair死人陰。香港第二個李宗x?

好明顯唔係啦

咁衰十一有掛?咁多妹妹仔

認同認同推死條仆街

要改變既唔係MK ricko
比著你有本身MK 食女,我諗連登個個狗沖了
從來都係傻閪港女甘願做人隻雞

本錢
條友咁撚樣衰都比人呃到,仲唔係抵死係咩?

認同認同推死條仆街

救得幾多得幾多啦,害群之馬必須死
佢主人家出左黎回應件事未?

佢覆佢啲妹妹粉絲都未覆得切啦
Lm

好明顯唔係啦

好明顯送個西俾人屌又後悔

駁五刀
其實會唔會係條女自己FF過多
大家想屌閪就快啲做youtuber
其實會唔會係條女自己FF過多

有埋床照都ff過多
完全唔覺得有問題
女仔唔好講到自己一定蝕先得架

就係呢d西方既所謂開放思想
令女仔覺得自己唔會蝕
其實係d男人諗出嚟等男人自己更容易食到女
包裝到個思想又高尚又現代咁
唔跟好似思想古舊咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞