(多圖)YouTube厹事件懶人包/ricko (2)

1001 回覆
239 Like 13 Dislike
雖然d女全部小妹妹 但真心ricko 真心型 鬼仔性格 你地唔抵得人地靚囝又話人狗公 小妹睇相都覺得佢吸引

屌認真咩 邊到靚仔 係似李榮浩嘅眼 定八兩金嘅嘴

係炒車版jj!!

好大聲笑左出聲

成個jj咁
雖然d女全部小妹妹 但真心ricko 真心型 鬼仔性格 你地唔抵得人地靚囝又話人狗公 小妹睇相都覺得佢吸引

下 我係絲打都覺得佢靚囝 如果佢溝我 我都會受

如果我係女 我都會比佢破
講真英國 有錢 有名氣 英文好

同人講同佢做過都唔知幾光榮
毒撚不願面對

大把人係英國讀書啦 我小圈子朋友都兩三個半山英國

點解咁多腦殘fans

點解咁多腦殘fans

撳過入去睇 都無post嘅 即係無人支持

大媽幾靚女

咁撚柒都話靚

蝗大媽咁款

十幾年前睇印象中係唔錯

佢咪係拍屈巨氏廣告個溪水妹

佢係!有次佢係sunny live有人問佢係咪溪水妹,佢話唔知人地講乜

Hello溪水妹 我知你有睇呢個post嫁

原來真係佢
整到成個唔同左樣

其實佢幾歲 見佢冇讀書又好似冇返工咁

應該廿歲

除非條友溝女個陣講明「我唔只愛你一個」、「我呢排同時食緊好多女」、「我玩玩下架乍」,條女都肯制,否則就往往牽涉呃。錄音入面R生咪講咩「我對你負責任……只係你架乍」,如果佢唔只對一條女講呢d野,已經算呃。我唔否認條女好天真好傻,但條仔如果有呃都係賤。

唔係話幫佢 但你又知佢同時食幾條?如果人哋只係換畫換得快呢?

絲打岩既,所以我話「如果」乍,要爆料人報埋日期先知。

點解咁多腦殘fans

腦殘粉都有名比你叫

d女個腦裝屎㗎喎

點解咁多腦殘fans

腦殘粉都有名比你叫

你曾經都

痴撚線

盲粉係咁咖啦

痴撚線

盲粉係咁咖啦

真係痴線
推到佢仆街

點解咁多腦殘fans

腦殘粉都有名比你叫

你曾經都

想問下咩事情會突然間爆左料?
仲要咁多女一齊爆

痴撚線

盲粉係咁咖啦

果然配做佢fans
收佢皮啦 扮撚哂野咁
好撚型咩 咪又係呃妹妹仔
幫推
要努力還佢清白

下 我係絲打都覺得佢靚囝 如果佢溝我 我都會受

如果我係女 我都會比佢破
講真英國 有錢 有名氣 英文好

同人講同佢做過都唔知幾光榮
毒撚不願面對

去外國讀書唔代表英文好
香港人都唔係個個中文好
不過佢又真係有D 米

住杏花同外國都叫有錢 咁大把人係啦
當然唔知佢屋企有無其他物業啦
唔講以為佢係明星咁多人幫佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞