(多圖)YouTube厹事件懶人包/ricko (2)

1001 回覆
239 Like 13 Dislike
幾多人想比RICKO屌都輪唔到,竟然放上黎公審有無搞錯啊

咪係 執到啦
完全唔覺得有問題
女仔唔好講到自己一定蝕先得架

就係呢d西方既所謂開放思想
令女仔覺得自己唔會蝕
其實係d男人諗出嚟等男人自己更容易食到女
包裝到個思想又高尚又現代咁
唔跟好似思想古舊咁

女仔蝕咩? 男仔有幾著數?

女仔咪蝕左個感情 女仔有愛先會有性
但係男仔係有性無愛都可以無所謂
當然男同女都係有例外既人
但大多數都係既
多數最後傷心既只係女仔

中肯

女權閪又被迫害
咁你點解釋老蘭公廁?全部fall in love?

講到全部都係單向 咁點會有Sp

講左有例外 邊到單向?
其實睇完成個post都唔知做乜鳩
咪只係一個叫做有少少知名度既youtuber(雖然我唔識佢 ) 借名氣?黎周圍食女
但唔覺佢係厹/呃蝦條喎
厹係指會令d女覺得好煩好反感
但睇圖d女明顯好受落喎 ricko哥撩佢地傾淫野佢地都照繼續
而且佢平時wtsapp已經咁大膽成日同你地講淫野,就知佢係咸濕佬一個啦
得罪講句咁都仲上佢屋企真係主動送上門
唔想同佢扑既你可以拒絕架喎
如果拒絕左但佢照逼你既,你再上黎開post+報警,一定大家都會幫你地
依家都唔知做乜撚野,明明你情我願,只係d女覺得比人扑完都做唔到人女朋友條氣就唔順(好似係)
不如你地問心啦,有幾多個想同ricko哥一齊係因為真係鐘意佢個人而唔係為左威(有得做知名?youtuber條女)
咁既樣都男神,香港真夠可悲 唔敢想像d 97後00後果班有幾抵質素,送完西比人屌自己知好啦,公審人都無撚用,明屌你又如何。你會話希哥錯?你濕我扯屌閪理所當然
有無人知ricko英國讀邊間uni
完全唔覺得有問題
女仔唔好講到自己一定蝕先得架

就係呢d西方既所謂開放思想
令女仔覺得自己唔會蝕
其實係d男人諗出嚟等男人自己更容易食到女
包裝到個思想又高尚又現代咁
唔跟好似思想古舊咁

女仔蝕咩? 男仔有幾著數?

女仔咪蝕左個感情 女仔有愛先會有性
但係男仔係有性無愛都可以無所謂
當然男同女都係有例外既人
但大多數都係既
多數最後傷心既只係女仔

中肯

女權閪又被迫害
咁你點解釋老蘭公廁?全部fall in love?

所以咪話有例外
唔洗列曬出嚟掛 男同女當然都會有只追求性既人啦
老蘭公廁、SP、有錢既性交易呢d

有例外咁你(佢)做乜打
「女仔咪蝕左個感情 女仔有愛先會有性
但係男仔係有性無愛都可以無所謂」
呢兩句先?咁咪即係唔撚關佢本身係男定女事囉
屌咁樣衰都有女痴埋去
佢pat頭髮好柒
見到都好撚想嘔
有無人知ricko英國讀邊間uni

Lower sixth未大學

Ricko 都有5成似佢
Pat 成日頭
仲有冇新料爆嚟睇下 嚟嚟去去得個啲咋喎
我係絲都唔會比佢食 有家底又點
又矮又柒
聽到個錄音得啖笑 起晒雞皮
其實睇完成個post都唔知做乜鳩
咪只係一個叫做有少少知名度既youtuber(雖然我唔識佢 ) 借名氣?黎周圍食女
但唔覺佢係厹/呃蝦條喎
厹係指會令d女覺得好煩好反感
但睇圖d女明顯好受落喎 ricko哥撩佢地傾淫野佢地都照繼續
而且佢平時wtsapp已經咁大膽成日同你地講淫野,就知佢係咸濕佬一個啦
得罪講句咁都仲上佢屋企真係主動送上門
唔想同佢扑既你可以拒絕架喎
如果拒絕左但佢照逼你既,你再上黎開post+報警,一定大家都會幫你地
依家都唔知做乜撚野,明明你情我願,只係d女覺得比人扑完都做唔到人女朋友條氣就唔順(好似係)
不如你地問心啦,有幾多個想同ricko哥一齊係因為真係鐘意佢個人而唔係為左威(有得做知名?youtuber條女)

agger
不過啲mk妹可能真係覺得佢靚仔
至少都要有扑野片先夠charge佢推上報
而家有既相全部唔足夠

如果有苦主去報警驗dna先可以將佢連根拔起
lmllm
push
push
push
push
https://youtu.be/O8lWLjoS7Q0

高汁 笑到pk 句句都好中
馬車果然睇透世事 講野又有道理
可唔可以繼續拍片

由佢出道開始就做佢fans
癲得黎又有point
同公園呀伯一樣

屌我有睇過

Ricko 都有5成似佢
Pat 成日頭

依個靚仔咁多
佢就想有5成
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞