(多圖)YouTube厹事件懶人包/ricko (2)

1001 回覆
239 Like 13 Dislike
痴撚線 你情我願啦呢d野 d女講到自己好撚慘咁 雖然男既都唔抵幫 但係女仔都有責任囉 自己仆街自己負責番啦
太遲入post 未追哂
我想知哩條友係唔係有一年自己出tee 叫啲妹妹仔/ 小學雞買, 跟住喺動漫節 以為自己好多人識係咁chok 等人影相果個。
利申: 之前喺舊登唔知邊個post 睇返黎

痴撚線 你情我願啦呢d野 d女講到自己好撚慘咁 雖然男既都唔抵幫 但係女仔都有責任囉 自己仆街自己負責番啦

啲女係有責任 但係見到有條仆街賤種咁樣呃西食 係要屌下
發覺好多連登仔對人不對事 係咁人身攻擊人哋個樣 連perspective 都唔識 真係好低質 唔識從多方面諗野 係你眼中Rikco可能柒頭 但係好多女眼中佢好撚靚仔吸引

咩事

post 呢條女出黎做乜9
我記得佢係oscarma 打手

幾好記性

咁你post 黎做乜9
我唔想見到 佢唔係受害者之一呀
只係cap左一小部分圖
我無辦法想像到究竟有幾多mk妹比佢食過

以上嘅圖係ricko ig嘅cm?

有啲似係佢啲fans自已ff

推推推

只係覺得 d女因為靚仔 有名氣 而衝上去比佢屌 都好無品姐 有時唔太明 點解係講條仔呃閪屌 但唔可以講成條女呃撚食?只係覺得好多時候一到扑野既話題上 就一定係女人蝕底比男仔 講真 女人比人屌都爽啦
推撚死佢啦仆街
推撚死佢啦仆街

推啊

只係覺得 d女因為靚仔 有名氣 而衝上去比佢屌 都好無品姐 有時唔太明 點解係講條仔呃閪屌 但唔可以講成條女呃撚食?只係覺得好多時候一到扑野既話題上 就一定係女人蝕底比男仔 講真 女人比人屌都爽啦

你可以開post屌班女既 無人會阻止 你講既亦不無道理 只係社會大眾既諗法都係偏向同情女仔 而咁啱又有對話證明條仔係仆街 所以會集中火力屌鳩個仆街
Btw第一句好有問題 佢完全唔靚仔

你可以開post屌班女既 無人會阻止 你講既亦不無道理 只係社會大眾既諗法都係偏向同情女仔 而咁啱又有對話證明條仔係仆街 所以會集中火力屌鳩個仆街

完全唔靚仔

屌 我錯喇 係貪佢有名氣 唔靚仔
講咁多做乜春呀

就算唔係厹都要屌啦
死垃圾拍啲垃圾呃垃圾閪
講咁多做乜春呀

就算唔係厹都要屌啦
死垃圾拍啲垃圾呃垃圾閪

問題仲要係狗公
推到佢仆街啦
屌依家youtube真係好撚低質
毒撚們 準備接手班2手西未
邊撚個
邊撚個

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞