(多圖)YouTube厹事件懶人包/ricko (2)

1001 回覆
239 Like 13 Dislike
睇落佢幾識氹女仔
講起個個大媽 我好記得佢個時同ricko岩岩公開 但個位大媽既Ig 一個星期定一個月前仲post緊佢同之前個個既相 我心諗一個Ig post哂兩個男朋友既相

大媽幾靚女
其實我都冇諗過會有咁多人推post 就係因為知道自己無知先比佢呃到 我都係唔想再有更多無知少女比佢呃到姐 以前比佢呃過既已經好慘 唉~

無知既人真係好可怕

依家好多女真係好唔識保護自己 上埋人張床都唔知人地想扑佢未一齊又跟人上屋企 完全冇危機意識 唔怪得個個15 16就破處
佢真係好樣衰
生得咁柒都有咁多mk妹埋身 自問靚仔過佢點解我冇女
點解點解
繼續推到佢仆街
其實我都冇諗過會有咁多人推post 就係因為知道自己無知先比佢呃到 我都係唔想再有更多無知少女比佢呃到姐 以前比佢呃過既已經好慘 唉~

無知既人真係好可怕

依家好多女真係好唔識保護自己 上埋人張床都唔知人地想扑佢未一齊又跟人上屋企 完全冇危機意識 唔怪得個個15 16就破處

好似唔係上床個個黎
講起個個大媽 我好記得佢個時同ricko岩岩公開 但個位大媽既Ig 一個星期定一個月前仲post緊佢同之前個個既相 我心諗一個Ig post哂兩個男朋友既相

大媽幾靚女

幫ricko晚晚含
點解點解

因為有少少名氣

大媽幾靚女

咁撚柒都話靚

大媽幾靚女

咁撚柒都話靚

蝗大媽咁款
點解點解

我哋唔20萬訂閱
點解點解

我哋冇20萬訂閱
其實條女話ricko又攬又除佢衫 佢做咩唔反抗唔識保護自己又上黎屌鬼
利申非打手
你情我願姐
咁大個人唔識拒絕咩
其實係咪想反佢欺騙感情?
http://www.coco01.net/post/409875

上埋fb,post繼續推
憎呢個豬膽鼻好耐
咪狗公 狗乸交配囉 有咩問題姐
最多咪係一個花心狗公 同 專一狗乸既分別
第一次見就同人扑野 心照啦 人地冇拎住支槍強姦你嫁
我知道咁講可能好賤 但你有冇諗過我地毒撚既感受!?

"之後上咗屋企食早餐玩下貓,點知佢突然攬我條腰又錫我條頸,吹我隻耳仔,之後就上咗張床同坐喺度挨嚟挨去又攬下又錫下咁。佢就再騎上我個身度,慢慢剝咗我啲衫,佢就再除埋佢件T Shirt....之後咩事你地都明咖啦..."

我相信毒撚們睇到呢段都會好撚心UP 唔係因為心UP條女
係心諗:下 乜咁既..點解嫁!!!平時我對D女咁好 咁紳士 點解都唔揀我嫁..仲以為女人扑野係為左男人..愛惜佢既身體係好男人既表現 乜原來D女鍾意咁嫁.. 原來我做咁多野都係錯嫁!!!

每日有八成既女 都一車車咁送去比兩成既仔屌啊 係大大力咁屌啊!!!

毒撚們 醒下啦 D女雞黎嫁炸
佢地只會為左你做既野感動 但係唔會心動嫁!!
會心動既只有兩樣野 靚仔 有錢
性格??乜香港地好多壞人咩?個個咪差唔多 WFC
http://www.coco01.net/post/409875

上埋fb,post繼續推

呢個content farm嚟架
btw push
咪狗公 狗乸交配囉 有咩問題姐
最多咪係一個花心狗公 同 專一狗乸既分別
第一次見就同人扑野 心照啦 人地冇拎住支槍強姦你嫁
我知道咁講可能好賤 但你有冇諗過我地毒撚既感受!?

"之後上咗屋企食早餐玩下貓,點知佢突然攬我條腰又錫我條頸,吹我隻耳仔,之後就上咗張床同坐喺度挨嚟挨去又攬下又錫下咁。佢就再騎上我個身度,慢慢剝咗我啲衫,佢就再除埋佢件T Shirt....之後咩事你地都明咖啦..."

我相信毒撚們睇到呢段都會好撚心UP 唔係因為心UP條女
係心諗:下 乜咁既..點解嫁!!!平時我對D女咁好 咁紳士 點解都唔揀我嫁..仲以為女人扑野係為左男人..愛惜佢既身體係好男人既表現 乜原來D女鍾意咁嫁.. 原來我做咁多野都係錯嫁!!!

每日有八成既女 都一車車咁送去比兩成既仔屌啊 係大大力咁屌啊!!!

毒撚們 醒下啦 D女雞黎嫁炸
佢地只會為左你做既野感動 但係唔會心動嫁!!
會心動既只有兩樣野 靚仔 有錢
性格??乜香港地好多壞人咩?個個咪差唔多 WFC

有唔有錢我唔知 但佢唔會係靚仔先

你哋班女其實唔撚抵幫
Push

你哋班女其實唔撚抵幫

無撚有錯 抵撚死tim 自己送上門比人屌 仲要比條柒頭屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞