(多圖)YouTube厹事件懶人包/ricko (2)

1001 回覆
239 Like 13 Dislike
快撚啲死左佢啦啲女
拉低平均智商
唔好搵人埋單啊屌
如果Ricko溝親女都事先講明自己係玩玩下,一腳踏幾船嘅,一個願打一個願挨,冇得怨。

如果佢對個個都話一心一意,只有你一個,咁呃人就好有問題喇⋯可能我個人道德觀接受唔到一腳踏幾船啦

你邏輯有問題
首先人地又話一齊左?未一齊第一次見都被佢扑既你怨乜鳩
你做playboy會唔會周街唱
人地幾時有講過一心一意

同d 人上ig post 話自己係ptgf 重要比好評一樣
可能有既 但係on9 重要比人笑囉

條友都on9
不如話啲女一開始講明想過人世 要結婚既
咁樣ricko照玩既話我都認同佢講法

但而家淨怪條playboy無同人講自己玩玩下 唔怪啲女個下on9

港豬邏輯永遠無得彈
如果Ricko溝親女都事先講明自己係玩玩下,一腳踏幾船嘅,一個願打一個願挨,冇得怨。

如果佢對個個都話一心一意,只有你一個,咁呃人就好有問題喇⋯可能我個人道德觀接受唔到一腳踏幾船啦

你邏輯有問題
人地幾時有講過一心一意

未一齊就當人會娶你咁係咪天真到咁
D女係要比佢搞咁有乜計
究竟啲女係咪盲撚左定係冇見過靚仔?
條mk柒撚到咁

你邏輯有問題
人地幾時有講過一心一意

條友都on9
不如話啲女一開始講明想過人世 要結婚既
咁樣ricko照玩既話我都認同佢講法

但而家淨怪條playboy無同人講自己玩玩下 唔怪啲女個下on9

港豬邏輯永遠無得彈

依家啲女係咪純到人地flirt下就當一生一世連床都上得
應該依左好多處女 毒男們等埋單
條仔真係好柒,我認真唔明話佢型果啲女係發生乜事

利申:絲

到時就呃毒撚以前細個踩單車唔小心穿左
港女永遠處於不敗之地
永遠錯都在於男人而唔反省自己
好嘢!

港女永遠處於不敗之地
好嘢!

Come on 唔好咁幼稚啦
食花生
其實佢咁食法有沒衰十一?有就…🤔
送晒嗰幾條女入庇護工場唔該
Ricko個IG反而越嚟越多人follow
而家最主要係畀啲未上釣嘅女女睇清楚佢真面目 至於嗰幾位就唔撚好再扮無辜 或者怪自己蠢啦 你自己攞嚟㗎 根本唔值得可憐

港女永遠處於不敗之地
好嘢!

Come on 唔好咁幼稚啦

俾甜言密語mk食都唔俾唔識講野毒撚

毒撚們 面對現實啦
就算搞幾大 d女都唔輪到你ga la
等埋單啦
交配下開心過咪算,點解要拎出黎講傷害ricko
而家最主要係畀啲未上釣嘅女女睇清楚佢真面目 至於嗰幾位就唔撚好再扮無辜 或者怪自己蠢啦 你自己攞嚟㗎 根本唔值得可憐

冇錯喇
交配下開心過咪算,點解要拎出黎講傷害ricko

Keke
佢諗住潛到幾時
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞