(多圖)YouTube厹事件懶人包/ricko (2)

1001 回覆
239 Like 13 Dislike
世紀賤男
推呀
Push
Push

Cls 巴打有兩個ig

痴撚線

17歲呢個年紀 真係一日10次都得
只係cap左一小部分圖
我無辦法想像到究竟有幾多mk妹比佢食過
咁既樣都食女無數 有錢就是自信
雖然d女全部小妹妹 但真心ricko 真心型 鬼仔性格 你地唔抵得人地靚囝又話人狗公 小妹睇相都覺得佢吸引
上面幅圖點解佢可以食到咁多女
ricko whatsapp online緊呀!!好想支持佢!!
Pish
雖然d女全部小妹妹 但真心ricko 真心型 鬼仔性格 你地唔抵得人地靚囝又話人狗公 小妹睇相都覺得佢吸引

屌認真咩 邊到靚仔 係似李榮浩嘅眼 定八兩金嘅嘴
唔好唔低得個啦 班女賤過雞
係要同人搞 你理得佢地死丫

下 我係絲打都覺得佢靚囝 如果佢溝我 我都會受

係炒車版jj!!

大媽幾靚女

咁撚柒都話靚

蝗大媽咁款

十幾年前睇印象中係唔錯

佢咪係拍屈巨氏廣告個溪水妹

佢係!有次佢係sunny live有人問佢係咪溪水妹,佢話唔知人地講乜

Hello溪水妹 我知你有睇呢個post嫁

原來真係佢
整到成個唔同左樣

其實佢幾歲 見佢冇讀書又好似冇返工咁
其實佢同毒撚界既 桐人好似
D女係要比我食 咩我奶 處我就破梗嫁啦
唔抵得呀?
咁都開到2?

條女自願架喎

推到條撚樣仆街再del YouTube
俾人除衫都唔反抗
一個閪痕一個鳩痕
仲要俾人飛左先擺上黎
而家有閪唔單止可以當八達通
俾人屌完塊閪然後俾人飛撚埋就可以放上網公審

Btw,睇人仆街最開心
小二!花生!愈多愈好!

下 我係絲打都覺得佢靚囝 如果佢溝我 我都會受

如果我係女 我都會比佢破
講真英國 有錢 有名氣 英文好

同人講同佢做過都唔知幾光榮
毒撚不願面對
幾多人想比RICKO屌都輪唔到,竟然放上黎公審有無搞錯啊
完全唔覺得有問題
女仔唔好講到自己一定蝕先得架

就係呢d西方既所謂開放思想
令女仔覺得自己唔會蝕
其實係d男人諗出嚟等男人自己更容易食到女
包裝到個思想又高尚又現代咁
唔跟好似思想古舊咁

女仔蝕咩? 男仔有幾著數?

女仔咪蝕左個感情 女仔有愛先會有性
但係男仔係有性無愛都可以無所謂
當然男同女都係有例外既人
但大多數都係既
多數最後傷心既只係女仔

中肯

女權閪又被迫害
咁你點解釋老蘭公廁?全部fall in love?

所以咪話有例外
唔洗列曬出嚟掛 男同女當然都會有只追求性既人啦
老蘭公廁、SP、有錢既性交易呢d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞