(多圖)YouTube厹事件懶人包/ricko (2)

1001 回覆
239 Like 13 Dislike

屌你老味個Hihi
Support Ricko開Live
淨係用文字覆Comment
又打咩:呢到好多人好難同你地解釋
小學雞

沖咗涼先喇

Ricko bb咁早就練到咁大隻
Yo死女啦
難怪你得169

Yo死女 Yo死女

佢係得手臂粗
個身。。。

仲有個頭好大
條仔你最多咪話佢樣柒點解可以食女無數、疑似同時期溝好多條女(未確認)
但班女都唔方好得去邊
事後知道自己比人玩,又拎唔到任何著數就出黎扮受害人
發生關係呢家野明明係你情我願
而且話晒條仔都叫做有d錢同名氣同...靚仔 (聽講有班小妹妹真心覺得佢靚仔 )
當條仔從來無公開承認過你地既關係,又無介紹過你比佢d朋友識果陣,係咪就應該要諗下人地對你係咪認真呢

同埋睇得出班女好冧條仔
唔係點會條仔講埋d咁噁心肉麻既野班女都咁受
(正常人睇到都打晒冷陣啦下話 )

btw等睇遲下班女搵毒撚埋單果陣 又可以光明正大咁話自己比賤男呃左個處
睇黎大家都想加多個戰場 有無人起到班女底?

Ricko bb咁早就練到咁大隻
Yo死女啦
難怪你得169

Yo死女 Yo死女

佢係得手臂粗
個身。。。

仲有個頭好大

佢應該冇169,之前係英國個機場見到佢。我諗得165-167
Support Ricko開直播幫佢辯護
講黎講去都冇point既
Support Ricko開直播幫佢辯護
講黎講去都冇point既

而家仲開緊

我真係無言 推爆條mk仔
條女公開打文 實好想比人認識下
大家出力

女仔咪蝕左個感情 女仔有愛先會有性
但係男仔係有性無愛都可以無所謂
當然男同女都係有例外既人
但大多數都係既
多數最後傷心既只係女仔

中肯

女權閪又被迫害
咁你點解釋老蘭公廁?全部fall in love?

所以咪話有例外
唔洗列曬出嚟掛 男同女當然都會有只追求性既人啦
老蘭公廁、SP、有錢既性交易呢d

有例外咁你(佢)做乜打
「女仔咪蝕左個感情 女仔有愛先會有性
但係男仔係有性無愛都可以無所謂」
呢兩句先?咁咪即係唔撚關佢本身係男定女事囉

點解有例外就代表唔關事?
啫係男人有屌 女人有閪 咁當然有例外
雙器官都有添
都唔關男女事

咁d教科書講生殖器官嗰part全部都錯啦吓嘩

你講乜撚呀?講緊性同愛你就講撚同閪?白痴架你?

舉例嚟 唔明?
上面話「有例外情況既話就唔關性別事」吖嘛
咁咪舉個相近既例子囉

男:「有性無愛」 變成 「有屌」
女:「有愛有性」 變成 「有閪」
替代番落段野到

咁根據上面話「有例外情況就唔關性別事」呢點
世界上係有例外既情況男人無屌、女人有屌、雙器官既人都有

咁教科書、老師、醫生...所教既生殖器官係咪就唔應該分男性生殖器官&女性生殖器官?
因為「有例外情況就唔關性別事」?

正常人都知「有例外情況就唔關性別事」呢點錯左喇掛

咁最後睇番一開始段野
咪可以係照分男女性別既同時有例外情況囉

明喇掛?
佢facebook 有個調查叫最討厭香港d咩 上去幫佢解答下好冇

唔知同時仲有幾多個「情侶」同埋受害者?

Instagram: support.ricko 開直播撐RICKO LAM
佢話出去荃灣傾
睇佢個樣都係中一雞

好多對「情侶」
巴絲幫手檢舉叫條臭雞收皮

https://www.instagram.com/support.ricko/

「情侶」
講真比佢真係拍緊拖
晚晚都Whatsapp + Direct食緊唔同女啦

Instagram: support.ricko 開直播撐RICKO LAM
佢話出去荃灣傾
睇佢個樣都係中一雞

綠揚 第6座
呢獲一定要推到條仆街收皮啦

呢堆就係未成年少女 連登仔要拯救佢地
啲女自己送上門
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞