(多圖)YouTube厹事件懶人包/ricko (2)

1001 回覆
239 Like 13 Dislike
其實都係你情我願姐,有乜好屌

等d 妹妹仔知道條友係一個咩人姐

咁做咩要扮到好無辜

正所謂有食唔食罪大惡極,真係以後女都唔敢食
條女自己on9 當場又唔拒絕 而家比人玩完又喊苦喊忽 你估條女真係後悔比人比人搞完黎咩 好明顯係見自己比人飛左先出黎攬住條厹一獲熟
https://www.youtube.com/channel/UCBmMcin-SnL474momsk3eMg

有新錄音流出

賤男人

條死MK真係...
咪狗公 狗乸交配囉 有咩問題姐
最多咪係一個花心狗公 同 專一狗乸既分別
第一次見就同人扑野 心照啦 人地冇拎住支槍強姦你嫁
我知道咁講可能好賤 但你有冇諗過我地毒撚既感受!?

"之後上咗屋企食早餐玩下貓,點知佢突然攬我條腰又錫我條頸,吹我隻耳仔,之後就上咗張床同坐喺度挨嚟挨去又攬下又錫下咁。佢就再騎上我個身度,慢慢剝咗我啲衫,佢就再除埋佢件T Shirt....之後咩事你地都明咖啦..."

我相信毒撚們睇到呢段都會好撚心UP 唔係因為心UP條女
係心諗:下 乜咁既..點解嫁!!!平時我對D女咁好 咁紳士 點解都唔揀我嫁..仲以為女人扑野係為左男人..愛惜佢既身體係好男人既表現 乜原來D女鍾意咁嫁.. 原來我做咁多野都係錯嫁!!!

每日有八成既女 都一車車咁送去比兩成既仔屌啊 係大大力咁屌啊!!!

毒撚們 醒下啦 D女雞黎嫁炸
佢地只會為左你做既野感動 但係唔會心動嫁!!
會心動既只有兩樣野 靚仔 有錢
性格??乜香港地好多壞人咩?個個咪差唔多 WFC

跟本就你情我願,怪得邊個?
如果條女有拒絕但係條MK仔夾硬嚟
我一定幫佢推到Reiko扑街

其實當時我係半推半就 拒絕佢又唔係咁好 所以先 唉~

你都識講啦 你情我願 呃乜撚嘢呀
自己發晒姣先仲賴呢樣嗰樣

算啦 唔洗咁既
女仔俾人呃呢d無得講既 只能説下次帶眼識人

"之後上咗屋企食早餐玩下貓,點知佢突然攬我條腰又錫我條頸,吹我隻耳仔,之後就上咗張床同坐喺度挨嚟挨去又攬下又錫下咁。佢就再騎上我個身度,慢慢剝咗我啲衫,佢就再除埋佢件T Shirt....之後咩事你地都明咖啦..."

係心諗:下 乜咁既..點解嫁!!!平時我對D女咁好 咁紳士 點解都唔揀我嫁..仲以為女人扑野係為左男人..愛惜佢既身體係好男人既表現 乜原來D女鍾意咁嫁.. 原來我做咁多野都係錯嫁!!!

每日有八成既女 都一車車咁送去比兩成既仔屌啊 係大大力咁屌啊!!!

唔好再講啦 抵撚你死 你可能覺得我好mean 咁大個人唔識拒絕人既? 半推半就 人唔笑狗都伏啦

係 我承認自己當時蠢信錯人 爆佢出黎唔係想整佢 我只係想比多d女仔知道依個人 過去左既都唔想追究 btw多謝大家既支持
希望啲女女真係學識下點保暖自己
去男仔屋企 邊有可能真係簡簡單單
孤男寡女共處一室 發生咩事都無人知
女仔要學識反抗 一招踢人春袋就ok架啦
唔好覺得拒絕人唔好意思 一年365日你都會拒絕人架啦 電話推鋪打到黎 你又咪係reject人。
身體係自己 所以自己先有話事權
唔好以為扑完男人會照顧你一生一世

所以女仔到最後有咩損失 真係唔抵幫自己攞黎衰
https://www.youtube.com/channel/UCBmMcin-SnL474momsk3eMg

有新錄音流出

賤男人

lm

十成有第二個再分手

咁做咩要扮到好無辜

咁d 女自己送上門就抵死冇得怨既
我指屌條仔原因姐
比著係肥矮窮毒flirt 班女, 件事會點,會唔會有半推半就 ?

你都識講啦 你情我願 呃乜撚嘢呀
自己發晒姣先仲賴呢樣嗰樣

兩個都唔岩架啦,推post為既都俾d未醒既妹妹姐知醒姐
條仔錯咩
條撚樣好樣衰好造作,幾時死
上得人地屋企,預左啦,唔願意就拒絕推開,再唔係報警囉,都on99
LM
條仔錯咩

除左一腳踏幾船 佢真係無野錯

d女既對話 都睇得出D女本身係受落
上得人地屋企,預左啦,唔願意就拒絕推開,再唔係報警囉,都on99

係想條仆街快啲死
條仔錯咩

你情我願冇錯 只係想d 未完全發育既妹妹仔睇清楚呢條友姐
啲voice messages真係起曬雞皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞