(多圖)YouTube厹事件懶人包/ricko (2)

1001 回覆
239 Like 13 Dislike

方便大家

佢話冇搞野喎

唔知醜死mk 仲堅持係朋友 只係認係朋友 男人老狗責任都負唔起 道歉無誠意 巴打絲打唔係收貨啊嘛

你就錯啦 佢係暫時未負啫 唔係唔負

認撚左仲護主
好撚多mk女小女孩仲支持隻狗公

我真係無言 推爆條mk仔

唔知同時仲有幾多個「情侶」同埋受害者?

呢張相足以證明我講既野係正確 佢啲女既質素真係幾低下 俾我都唔會搞你啦
更何況依家得一個人當事人出黎護航 相反有幾條女插佢 可見我地無屌錯人

好朋友 吹撚到

"戀愛期間並沒有發生過任何超越我們年齡可能會發生的關係" 呢一句妙呀 間接否認無扑到野 但係亦都無否認到無做扑野以外既事

條女真心好柒

公道講句,個女仔夠膽打篇長文出黎其實好大膽,有邊條女夠膽咁講,加上言辭行文算有禮貌,算係咁啦 柒唔柒就見人見智啦不過大家無謂搞個中學小妹妹

你係咪事主

方便大家

佢話冇搞野喎

唔知醜死mk 仲堅持係朋友 只係認係朋友 男人老狗責任都負唔起 道歉無誠意 巴打絲打唔係收貨啊嘛

留意,佢話冇隨便同人吊,可能佢同親條條囡都認真扑,係你地連登仔唔抵得佢

「冇隨便」,因為個個都認真溝,認真扑
「朋友」關係原來如此

唔知同時仲有幾多個「情侶」同埋受害者?

呢張相足以證明我講既野係正確 佢啲女既質素真係幾低下 俾我都唔會搞你啦
更何況依家得一個人當事人出黎護航 相反有幾條女插佢 可見我地無屌錯人

好朋友 吹撚到

"戀愛期間並沒有發生過任何超越我們年齡可能會發生的關係" 呢一句妙呀 間接否認無扑到野 但係亦都無否認到無做扑野以外既事

條女真心好柒

公道講句,個女仔夠膽打篇長文出黎其實好大膽,有邊條女夠膽咁講,加上言辭行文算有禮貌,算係咁啦 柒唔柒就見人見智啦不過大家無謂搞個中學小妹妹

邊有搞佢 純粹話佢柒啫 就算係係事主都唔洗做到咁明顯既
Btw條女好似係MaryKnoll
其實留意下 條友食親都係mk妹

方便大家

佢話冇搞野喎

留意,佢話冇隨便同人吊,可能佢同親條條囡都認真扑,係你地連登仔唔抵得佢

我地錯啦

咁係咩即係話冇扑過

無扑過 但係有無做其他野就唔知啦
Cm仲大把妹妹話點都支持佢 成班學生妹不知幾想送塊西俾條柒頭屌 由撚得佢地俾人中出即飛算

咁係咩即係話冇扑過

無扑過 但係有無做其他野就唔知啦

分左手仲要放相
唔知佢邊個 不過人地又唔係強姦 你情我願 又到合法年紀 有做同無做都唔關我地事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞