(多圖)YouTube厹事件懶人包/ricko (2)

1001 回覆
239 Like 13 Dislike
(多圖)Youtube厹事件懶人包-ricko
https://lihkg.com/thread/207202/page/40?ref=ios

繼續推
留名
push
Ricko厹事件懶人包
爆料ig:
https://www.instagram.com/haloiamricko/
爆料YouTube(內有ricko淫賤錄音) :
https://youtu.be/aP_Y3tJSXHE

phone no.
英國 +44 7477 551062
香港 +852 9157 6227

絲打故事:
其實我都識咗Ricko一段時間,初初係喺Wechat識佢既,傾傾下計就交換咗Whatsapp,啲內容同上面啲對話大同小異,都傾得好埋,有時候佢會好Sweet咁關心我,我每一次都冧到訓唔著,相信你地鍾意一個人嗰陣都會喺咁FF,好喇到後期,佢就直接問我上唔上佢屋企睇佢養緊隻貓貓,咁我當然非常渴望去佢屋企啦,但我又冇即刻應承佢,但佢問咗我幾次之後,我就答應咗,約咗個時間上佢屋企,我仲記得嗰時佢嗰時啱啱做完Gym,約咗我喺杏花邨地鐵站到等,之後上咗屋企食早餐玩下貓,點知佢突然攬我條腰又錫我條頸,吹我隻耳仔,之後就上咗張床同坐喺度挨嚟挨去又攬下又錫下咁。佢就再騎上我個身度,慢慢剝咗我啲衫,佢就再除埋佢件T Shirt....之後咩事你地都明咖啦...

絲打影既:

YouTube 片對比圖:

Ricko同女女既對話圖:
A小姐

B小姐

C小姐

D小姐

你中文攞u都唔洗衝出黎講人知啦

傻閪又睇唔明人講咩
話你條柒頭 無得簡ar

番去讀多幾次中學先啦柒頭
觀念上既野冇得揀真係得你先講得出口 千其唔好話比人聽係你講架呢句野

仲未明我講咩? 你咁撚柒 點會有得簡 就算你觀念係咩都好 你個樣已經限制左你啦

你真係弱撚智

答左我?

可唔可以解釋下個樣點樣限制你選擇咩觀念啊高材生

你生得靚仔咪有得簡 明未?不過睇你都係無得簡既人黎

如果你話揀女朋友既話 你咪岩囉
觀念都有得因為樣而有限制 除左話你弱智都唔知講咩好

今世下世都唔改名 等你可以搵返我

你真係好玩得 好charm 好萬人迷
Ricko厹事件懶人包
爆料ig:
https://www.instagram.com/haloiamricko/
爆料YouTube(內有ricko淫賤錄音) :
https://youtu.be/aP_Y3tJSXHE

phone no.
英國 +44 7477 551062
香港 +852 9157 6227

絲打故事:
其實我都識咗Ricko一段時間,初初係喺Wechat識佢既,傾傾下計就交換咗Whatsapp,啲內容同上面啲對話大同小異,都傾得好埋,有時候佢會好Sweet咁關心我,我每一次都冧到訓唔著,相信你地鍾意一個人嗰陣都會喺咁FF,好喇到後期,佢就直接問我上唔上佢屋企睇佢養緊隻貓貓,咁我當然非常渴望去佢屋企啦,但我又冇即刻應承佢,但佢問咗我幾次之後,我就答應咗,約咗個時間上佢屋企,我仲記得嗰時佢嗰時啱啱做完Gym,約咗我喺杏花邨地鐵站到等,之後上咗屋企食早餐玩下貓,點知佢突然攬我條腰又錫我條頸,吹我隻耳仔,之後就上咗張床同坐喺度挨嚟挨去又攬下又錫下咁。佢就再騎上我個身度,慢慢剝咗我啲衫,佢就再除埋佢件T Shirt....之後咩事你地都明咖啦...

絲打影既:

YouTube 片對比圖:

Ricko同女女既對話圖:
A小姐

B小姐

C小姐

D小姐
Push

觀念上既野冇得揀真係得你先講得出口 千其唔好話比人聽係你講架呢句野

仲未明我講咩? 你咁撚柒 點會有得簡 就算你觀念係咩都好 你個樣已經限制左你啦

你真係弱撚智

答左我?

咪話左你要無奈接受
Push
留名
個個乜鬼大媽整容整到好撚柒
留名
個個乜鬼大媽整容整到好撚柒

整唔整都柒 個口好木咀

你真係弱撚智

答左我?

咪話左你要無奈接受

同你講野都浪費口水
選擇去接受咩觀念根本冇任何限制 你條on9就係到鳩up 笑撚死人
Push
完全唔覺得有問題
女仔唔好講到自己一定蝕先得架
完全唔覺得有問題
女仔唔好講到自己一定蝕先得架

無人話啲女唔抵死
姣婆遇著脂粉客
講起個個大媽 我好記得佢個時同ricko岩岩公開 但個位大媽既Ig 一個星期定一個月前仲post緊佢同之前個個既相 我心諗一個Ig post哂兩個男朋友既相
哇咁柒都有女埋身
啲女都唔正常得去邊
公平咩
有錢真好
其實我都冇諗過會有咁多人推post 就係因為知道自己無知先比佢呃到 我都係唔想再有更多無知少女比佢呃到姐 以前比佢呃過既已經好慘 唉~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞