(多圖)YouTube厹事件懶人包/ricko (2)

1001 回覆
239 Like 13 Dislike
咁既樣都食到女
個頭 個鼻世界級柒

Ricko 都有5成似佢
Pat 成日頭

大佬依個靚仔咁多

Pat 成日頭

大佬依個靚仔咁多

屌 你攞王子嚟比?
呢個靚仔好多囉
利申:中一鍾意過吓棒棒堂

Btw Ricko回應未 定係默認啦
實不停Whatsapp緊啲囡囡話啲人屈佢啦
想件事丟淡 好似肥瓜咁

Pat 成日頭

大佬依個靚仔咁多

5成似佢係因為pat頭已經佔左個頭既5成?
其實睇完成個post都唔知做乜鳩
咪只係一個叫做有少少知名度既youtuber(雖然我唔識佢 ) 借名氣?黎周圍食女
但唔覺佢係厹/呃蝦條喎
厹係指會令d女覺得好煩好反感
但睇圖d女明顯好受落喎 ricko哥撩佢地傾淫野佢地都照繼續
而且佢平時wtsapp已經咁大膽成日同你地講淫野,就知佢係咸濕佬一個啦
得罪講句咁都仲上佢屋企真係主動送上門
唔想同佢扑既你可以拒絕架喎
如果拒絕左但佢照逼你既,你再上黎開post+報警,一定大家都會幫你地
依家都唔知做乜撚野,明明你情我願,只係d女覺得比人扑完都做唔到人女朋友條氣就唔順(好似係)
不如你地問心啦,有幾多個想同ricko哥一齊係因為真係鐘意佢個人而唔係為左威(有得做知名?youtuber條女)

agger
不過啲mk妹可能真係覺得佢靚仔

agger 有咩好狙擊 純粹係啲女冧個mk仔送上門 話知佢一腳踏幾船wfc

Pat 成日頭

大佬依個靚仔咁多

5成似佢係因為pat頭已經佔左個頭既5成?

冇撚錯

Pat 成日頭

大佬依個靚仔咁多

5成似佢係因為pat已經佔左個頭既5成?

pat

冇撚錯

班女都係on9垃圾mk嚟,不過睇到果條垃圾mk仔仆街我就就好開心

推到佢仆街
咪只係一個叫做有少少知名度既youtuber(雖然我唔識佢 ) 借名氣?黎周圍食女
但唔覺佢係厹/呃蝦條喎
但睇圖d女明顯好受落喎 ricko哥撩佢地傾淫野佢地都照繼續
而且佢平時wtsapp已經咁大膽成日同你地講淫野,就知佢係咸濕佬一個啦
如果拒絕左但佢照逼你既,你再上黎開post+報警,一定大家都會幫你地
依家都唔知做乜撚野,明明你情我願,只係d女覺得比人扑完都做唔到人女朋友條氣就唔順(好似係)
不如你地問心啦,有幾多個想同ricko哥一齊係因為真係鐘意佢個人而唔係為左威(有得做知名?youtuber條女)

除非條友溝女個陣講明「我唔只愛你一個」、「我呢排同時食緊好多女」、「我玩玩下架乍」,條女都肯制,否則就往往牽涉呃。錄音入面R生咪講咩「我對你負責任……只係你架乍」,如果佢唔只對一條女講呢d野,已經算呃。我唔否認條女好天真好傻,但條仔如果有呃都係賤。
但唔覺佢係厹/呃蝦條喎

除非條友溝女個陣講明「我唔只愛你一個」、「我呢排同時食緊好多女」、「我玩玩下架乍」,條女都肯制,否則就往往牽涉呃。錄音入面R生咪講咩「我對你負責任……只係你架乍」,如果佢唔只對一條女講呢d野,已經算呃。我唔否認條女好天真好傻,但條仔如果有呃都係賤。

唔係話幫佢 但你又知佢同時食幾條?如果人哋只係換畫換得快呢?
free fuck
利申:絲,本身對佢幾反感,btw推到佢出片道歉

本身對佢幾反感既絲+1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞