(多圖)YouTube厹事件懶人包/ricko (2)

1001 回覆
239 Like 13 Dislike

Instagram: support.ricko 開直播撐RICKO LAM
佢話出去荃灣傾
睇佢個樣都係中一雞

綠揚 第6座

佢話快啲去搵佢出嚟講數

呢堆就係未成年少女 連登仔要拯救佢地

拯救

我真係無言 推爆條mk仔

唔知同時仲有幾多個「情侶」同埋受害者?

呢張相足以證明我講既野係正確 佢啲女既質素真係幾低下 俾我都唔會搞你啦
更何況依家得一個人當事人出黎護航 相反有幾條女插佢 可見我地無屌錯人

呢張相足以證明我講既野係正確 佢啲女既質素真係幾低下 俾我都唔會搞你啦
更何況依家得一個人當事人出黎護航 相反有幾條女插佢 可見我地無屌錯人

好朋友 吹撚到
「你錯喇,我係一個負責任男人黎,只係暫時未負責任姐」

「你錯喇,我係一個負責任男人黎,只係暫時未負責任姐」
https://www.instagram.com/p/BTEt6mzlM2x/?taken-by=lwc_ricko_rlrl

RICKO BB 出POST 大家快啲出黎支持佢!!!
ricko ig

好朋友 吹撚到

"戀愛期間並沒有發生過任何超越我們年齡可能會發生的關係" 呢一句妙呀 間接否認無扑到野 但係亦都無否認到無做扑野以外既事

條女真心好柒

方便大家

方便大家

佢話冇搞野喎

方便大家

狗改不了吃屎

方便大家

成班小學雞衝出黎護主
屌 佢話無屌喎

盲粉Keep住撐RICKO BB
屌 佢話無屌喎

你信唔信
成班護主即刻衝出黎

方便大家

佢話冇搞野喎

唔知醜死mk 仲堅持係朋友 只係認係朋友 男人老狗責任都負唔起 道歉無誠意 巴打絲打唔係收貨啊嘛

方便大家

佢話冇搞野喎

佢話囉 睇你信唔信

方便大家

佢話冇搞野喎

佢話囉 睇你信唔信

引用個support ricko 人地講你就信呀
屌 佢話無屌喎

你信唔信

佢好撚醒 d證據證明唔到佢有屌
Anthony 露jj就無得避

方便大家

佢話冇搞野喎

唔知醜死mk 仲堅持係朋友 只係認係朋友 男人老狗責任都負唔起 道歉無誠意 巴打絲打唔係收貨啊嘛

你就錯啦 佢係暫時未負啫 唔係唔負
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞