(多圖)YouTube厹事件懶人包/ricko (2)

1001 回覆
239 Like 13 Dislike
Push
留明
幾勵志
話比大家聽咁既樣一樣可以食女
支持!

大家唔好氣餒

大媽幾靚女

咁撚柒都話靚

蝗大媽咁款

十幾年前睇印象中係唔錯

佢咪係拍屈巨氏廣告個溪水妹

佢係!有次佢係sunny live有人問佢係咪溪水妹,佢話唔知人地講乜

Hello溪水妹 我知你有睇呢個post嫁

原來真係佢
整到成個唔同左樣

佢幾多歲?

大媽幾靚女

咁撚柒都話靚

蝗大媽咁款

十幾年前睇印象中係唔錯

佢係!有次佢係sunny live有人問佢係咪溪水妹,佢話唔知人地講乜

原來真係佢
整到成個唔同左樣

唔好轉錯重點啦,將個重點放返ricko到

大媽幾靚女

咁撚柒都話靚

蝗大媽咁款

十幾年前睇印象中係唔錯

原來真係佢
整到成個唔同左樣

Ig michelleyiuyiu
其實睇對話啲女自己有份主動

係囉 有個仲話如果唔洗番學就同佢開房

咪係,人地屌閪又關你事
爆料ig:haloiamricko

繼續幫推
爆料ig:haloiamricko

繼續幫推

裡面啲錄音好爆
咪狗公 狗乸交配囉 有咩問題姐
最多咪係一個花心狗公 同 專一狗乸既分別
第一次見就同人扑野 心照啦 人地冇拎住支槍強姦你嫁
我知道咁講可能好賤 但你有冇諗過我地毒撚既感受!?

"之後上咗屋企食早餐玩下貓,點知佢突然攬我條腰又錫我條頸,吹我隻耳仔,之後就上咗張床同坐喺度挨嚟挨去又攬下又錫下咁。佢就再騎上我個身度,慢慢剝咗我啲衫,佢就再除埋佢件T Shirt....之後咩事你地都明咖啦..."

我相信毒撚們睇到呢段都會好撚心UP 唔係因為心UP條女
係心諗:下 乜咁既..點解嫁!!!平時我對D女咁好 咁紳士 點解都唔揀我嫁..仲以為女人扑野係為左男人..愛惜佢既身體係好男人既表現 乜原來D女鍾意咁嫁.. 原來我做咁多野都係錯嫁!!!

每日有八成既女 都一車車咁送去比兩成既仔屌啊 係大大力咁屌啊!!!

毒撚們 醒下啦 D女雞黎嫁炸
佢地只會為左你做既野感動 但係唔會心動嫁!!
會心動既只有兩樣野 靚仔 有錢
性格??乜香港地好多壞人咩?個個咪差唔多 WFC

跟本就你情我願,怪得邊個?
如果條女有拒絕但係條MK仔夾硬嚟
我一定幫佢推到Reiko扑街

其實當時我係半推半就 拒絕佢又唔係咁好 所以先 唉~

咁你屌佢做乜春?佢強姦你?
睇人仆街最開心
更何況係厹

pish
最憎狗公 推
屌你老母D港女貪慕虛榮
人地紅左少少條八婆絲就沖上去比人屌
條仔仲要唔撚係靚仔出眾

btw 不過我諗港女個格就係咁
痴住個紅人以為自已都會紅埋一份,好特出咁

真係紅人黎架?
完全唔識佢喎, 見都未見過
又醜又矮又瘦sell 咩架佢?
條女自己on9 當場又唔拒絕 而家比人玩完又喊苦喊忽 你估條女真係後悔比人比人搞完黎咩 好明顯係見自己比人飛左先出黎攬住條厹一獲熟

依家咪借刀殺人囉
如果真係老強,快d報警等佢係獄中留學啦,又可以理走佢pair死人陰。香港第二個李宗x?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞