(多圖)YouTube厹事件懶人包/ricko (2)

1001 回覆
239 Like 13 Dislike

好Sweet ah
可惜條女都可能係坐後備座

^讀得London boarding school冇錢極都有個極限 使費好高

頭先有人貼左學費個D 9千幾鎊一年
算唔算多

10萬一年差唔多啦 香港好多中產以上都俾得起

咁其實又唔係好貴

不過麻麻

9000鎊好平喎

Boarding school黎講

quality 係點
個中學??

真係唔知喎我唔係讀佢個間 不過正常boarding school應該大約20幾30萬一年,我個間就30

好似30萬

30萬啦差唔多

好Sweet ah
可惜條女都可能係坐後備座

可惜 可惜

開咗佢間學校網嚟睇 click去boarding houses度就發現咗

第一張jm9
佢做咩好似比人邊緣

屌 第一張我搵得勁辛苦先搵到佢 扮鬼攝鏡呀?
本身個人已經夠賤 呃女食 無自知之明 以為自己好靚仔 無錯 你地可以話啲女自己攞黎
但係呢條仆街厹格都係事實
格賤樣賤 咁既仆街可遇不可求呀

一語中的!

條友幾高

好似米七都無

矇眼 豬膽鼻 葵扇耳 高低膊 長短手雞胸 狗肚 飯桶腰 我係你 我死咗佢啦

開咗佢間學校網嚟睇 click去boarding houses度就發現咗

第一張jm9
佢做咩好似比人邊緣

屌 第一張我搵得勁辛苦先搵到佢 扮鬼攝鏡呀?

第一張點搵佢啊
發覺好多連登仔對人不對事 係咁人身攻擊人哋個樣 連perspective 都唔識 真係好低質 唔識從多方面諗野 係你眼中Rikco可能柒頭 但係好多女眼中佢好撚靚仔吸引

咩事

post 呢條女出黎做乜9
我記得佢係oscarma 打手
有冇d女既冇打格相 如有請加密
馬車預言家

https://www.youtube.com/watch?v=O8lWLjoS7Q0

兩個爭飯食姐
馬車預言家

https://www.youtube.com/watch?v=O8lWLjoS7Q0

兩個爭飯食姐

兩個都柒到唔夠膽睇
馬車條片好撚大浸酸味
雖然話啲女係抵死
但係唔知點解睇到條柒頭仆街真係好開心
雖然話啲女係抵死
但係唔知點解睇到條柒頭仆街真係好開心

推爆佢
太遲入post 未追哂
我想知哩條友係唔係有一年自己出tee 叫啲妹妹仔/ 小學雞買, 跟住喺動漫節 以為自己好多人識係咁chok 等人影相果個。
利申: 之前喺舊登唔知邊個post 睇返黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞