(多圖)YouTube厹事件懶人包/ricko (2)

1001 回覆
239 Like 13 Dislike
Push
其實睇對話啲女自己有份主動

係囉 有個仲話如果唔洗番學就同佢開房
講起個個大媽 我好記得佢個時同ricko岩岩公開 但個位大媽既Ig 一個星期定一個月前仲post緊佢同之前個個既相 我心諗一個Ig post哂兩個男朋友既相

大媽幾靚女

咁撚柒都話靚

蝗大媽咁款

十幾年前睇印象中係唔錯
你情我願姐
咁大個人唔識拒絕咩

咪係
講起個個大媽 我好記得佢個時同ricko岩岩公開 但個位大媽既Ig 一個星期定一個月前仲post緊佢同之前個個既相 我心諗一個Ig post哂兩個男朋友既相

大媽幾靚女

咁撚柒都話靚

蝗大媽咁款

十幾年前睇印象中係唔錯

佢咪係拍屈巨氏廣告個溪水妹
推到上動新聞
ricko唔係同娜美拍拖咩?
夠竟ricko幾時會上水回應一下,潛左咁內水
咪狗公 狗乸交配囉 有咩問題姐
最多咪係一個花心狗公 同 專一狗乸既分別
第一次見就同人扑野 心照啦 人地冇拎住支槍強姦你嫁
我知道咁講可能好賤 但你有冇諗過我地毒撚既感受!?

"之後上咗屋企食早餐玩下貓,點知佢突然攬我條腰又錫我條頸,吹我隻耳仔,之後就上咗張床同坐喺度挨嚟挨去又攬下又錫下咁。佢就再騎上我個身度,慢慢剝咗我啲衫,佢就再除埋佢件T Shirt....之後咩事你地都明咖啦..."

我相信毒撚們睇到呢段都會好撚心UP 唔係因為心UP條女
係心諗:下 乜咁既..點解嫁!!!平時我對D女咁好 咁紳士 點解都唔揀我嫁..仲以為女人扑野係為左男人..愛惜佢既身體係好男人既表現 乜原來D女鍾意咁嫁.. 原來我做咁多野都係錯嫁!!!

每日有八成既女 都一車車咁送去比兩成既仔屌啊 係大大力咁屌啊!!!

毒撚們 醒下啦 D女雞黎嫁炸
佢地只會為左你做既野感動 但係唔會心動嫁!!
會心動既只有兩樣野 靚仔 有錢
性格??乜香港地好多壞人咩?個個咪差唔多 WFC

根本兩邊都唔抵幫 而家係屌緊佢食女無數咋嘛 講真 人哋撩你 你受 真係願者上釣 覺得自己蠢咗啦 蝕咗啦 就話人呃你 佢又無要脅你上佢屋企 咪又係貪人靚仔 喺youtube有少少名氣 就發晒姣 有咩事賴晒落條仔度 呢啲嘢 牛唔飲水唔撳得牛頭低 係你哋班女一聽到人哋邀請你上屋企就猴禽咁上 一個女仔上男仔屋企 或多或少都存在危險㗎啦 唔通Youtuber就以為好安全?佢咪又係網友一個!發現自己蠢咗就話畀人呃 成為受害者嘅角色 然後公審條仔 搏大家同情 係喎 你好慘喎 講呢啲 唔係話幫嗰個Ricko講說話 而係我都試過 但我唔會扮無辜囉 呢啲無所謂畀人呃 諗返轉頭 全部都係你自己去揀點做 正所謂條路自己揀 仆街唔好喊 真係好睇唔過眼

"之後上咗屋企食早餐玩下貓,點知佢突然攬我條腰又錫我條頸,吹我隻耳仔,之後就上咗張床同坐喺度挨嚟挨去又攬下又錫下咁。佢就再騎上我個身度,慢慢剝咗我啲衫,佢就再除埋佢件T Shirt....之後咩事你地都明咖啦..."

係心諗:下 乜咁既..點解嫁!!!平時我對D女咁好 咁紳士 點解都唔揀我嫁..仲以為女人扑野係為左男人..愛惜佢既身體係好男人既表現 乜原來D女鍾意咁嫁.. 原來我做咁多野都係錯嫁!!!

每日有八成既女 都一車車咁送去比兩成既仔屌啊 係大大力咁屌啊!!!

跟本就你情我願,怪得邊個?
如果條女有拒絕但係條MK仔夾硬嚟
我一定幫佢推到Reiko扑街

大媽幾靚女

咁撚柒都話靚

蝗大媽咁款

十幾年前睇印象中係唔錯

有冇圖 冇乜印象
吾推
佢髮型真係一流 過期mk仔

根本兩邊都唔抵幫 而家係屌緊佢食女無數咋嘛 講真 人哋撩你 你受 真係願者上釣 覺得自己蠢咗啦 蝕咗啦 就話人呃你 佢又無要脅你上佢屋企 咪又係貪人靚仔 喺youtube有少少名氣 就發晒姣 有咩事賴晒落條仔度 呢啲嘢 牛唔飲水唔撳得牛頭低 係你哋班女一聽到人哋邀請你上屋企就猴禽咁上 一個女仔上男仔屋企 或多或少都存在危險㗎啦 唔通Youtuber就以為好安全?佢咪又係網友一個!發現自己蠢咗就話畀人呃 成為受害者嘅角色 然後公審條仔 搏大家同情 係喎 你好慘喎 講呢啲 唔係話幫嗰個Ricko講說話 而係我都試過 但我唔會扮無辜囉 呢啲無所謂畀人呃 諗返轉頭 全部都係你自己去揀點做 正所謂條路自己揀 仆街唔好喊 真係好睇唔過眼

大媽幾靚女

咁撚柒都話靚

蝗大媽咁款

十幾年前睇印象中係唔錯

有冇圖 冇乜印象

有咩好睇 又唔係靚女
pish
抵啦冇得怨

大媽幾靚女

咁撚柒都話靚

蝗大媽咁款

十幾年前睇印象中係唔錯

有冇圖 冇乜印象

佢現家去左邊

https://www.youtube.com/watch?v=0Y1xDbz5YYc
呢個?

佢有排睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞