(多圖)YouTube厹事件懶人包/ricko (2)

1001 回覆
239 Like 13 Dislike
同場加映

呢位fans已經唔知up乜尻

同呢到啲連登仔一樣 話佢無錯
同場加映

腦粉
push
ricko咁矮 jj係咪都係好細?
咁撚柒都有女
報警撚去哂邊?快d報警,有人疑似衰十一
咪狗公 狗乸交配囉 有咩問題姐
最多咪係一個花心狗公 同 專一狗乸既分別
第一次見就同人扑野 心照啦 人地冇拎住支槍強姦你嫁
我知道咁講可能好賤 但你有冇諗過我地毒撚既感受!?

"之後上咗屋企食早餐玩下貓,點知佢突然攬我條腰又錫我條頸,吹我隻耳仔,之後就上咗張床同坐喺度挨嚟挨去又攬下又錫下咁。佢就再騎上我個身度,慢慢剝咗我啲衫,佢就再除埋佢件T Shirt....之後咩事你地都明咖啦..."

我相信毒撚們睇到呢段都會好撚心UP 唔係因為心UP條女
係心諗:下 乜咁既..點解嫁!!!平時我對D女咁好 咁紳士 點解都唔揀我嫁..仲以為女人扑野係為左男人..愛惜佢既身體係好男人既表現 乜原來D女鍾意咁嫁.. 原來我做咁多野都係錯嫁!!!

每日有八成既女 都一車車咁送去比兩成既仔屌啊 係大大力咁屌啊!!!

毒撚們 醒下啦 D女雞黎嫁炸
佢地只會為左你做既野感動 但係唔會心動嫁!!
會心動既只有兩樣野 靚仔 有錢
性格??乜香港地好多壞人咩?個個咪差唔多 WFC

跟本就你情我願,怪得邊個?
如果條女有拒絕但係條MK仔夾硬嚟
我一定幫佢推到Reiko扑街

其實當時我係半推半就 拒絕佢又唔係咁好 所以先 唉~

你都識講啦 你情我願 呃乜撚嘢呀
自己發晒姣先仲賴呢樣嗰樣

嘩 邊條仔屌中你真係慘,又主動上人到 又濕晒俾人屌 人地飛左你就同大眾話人強姦你
咪狗公 狗乸交配囉 有咩問題姐
最多咪係一個花心狗公 同 專一狗乸既分別
第一次見就同人扑野 心照啦 人地冇拎住支槍強姦你嫁
我知道咁講可能好賤 但你有冇諗過我地毒撚既感受!?

"之後上咗屋企食早餐玩下貓,點知佢突然攬我條腰又錫我條頸,吹我隻耳仔,之後就上咗張床同坐喺度挨嚟挨去又攬下又錫下咁。佢就再騎上我個身度,慢慢剝咗我啲衫,佢就再除埋佢件T Shirt....之後咩事你地都明咖啦..."

我相信毒撚們睇到呢段都會好撚心UP 唔係因為心UP條女
係心諗:下 乜咁既..點解嫁!!!平時我對D女咁好 咁紳士 點解都唔揀我嫁..仲以為女人扑野係為左男人..愛惜佢既身體係好男人既表現 乜原來D女鍾意咁嫁.. 原來我做咁多野都係錯嫁!!!

每日有八成既女 都一車車咁送去比兩成既仔屌啊 係大大力咁屌啊!!!

毒撚們 醒下啦 D女雞黎嫁炸
佢地只會為左你做既野感動 但係唔會心動嫁!!
會心動既只有兩樣野 靚仔 有錢
性格??乜香港地好多壞人咩?個個咪差唔多 WFC

跟本就你情我願,怪得邊個?
如果條女有拒絕但係條MK仔夾硬嚟
我一定幫佢推到Reiko扑街

其實當時我係半推半就 拒絕佢又唔係咁好 所以先 唉~

唔好再講啦 抵撚你死 你可能覺得我好mean 咁大個人唔識拒絕人既? 半推半就 人唔笑狗都伏啦

係 我承認自己當時蠢信錯人 爆佢出黎唔係想整佢 我只係想比多d女仔知道依個人 過去左既都唔想追究 btw多謝大家既支持

你今次呢個教訓真係大 帶眼識人啦
輕輕一推
同場加映

腦粉

其實我唔係好睇得明佢寫咩
第二個post先到睇到 幫推下先
完全唔覺得有問題
女仔唔好講到自己一定蝕先得架

就係呢d西方既所謂開放思想
令女仔覺得自己唔會蝕
其實係d男人諗出嚟等男人自己更容易食到女
包裝到個思想又高尚又現代咁
唔跟好似思想古舊咁

其實我想講既已經唔係蝕唔蝕既問題 只係想叫其他女仔自己小心d姐

其實無腦既人你講乜佢都會中招而且咁無腦俾人玩都冇人會可憐佢唉,女仔自己醒目啲啦
啲溝女對話老土到我起曬雞皮
如果啲女醒少少 一定好撚易攞佢啲j圖
條女唔撚抵幫啦都 如果條仔唔飛佢咪又係繼續幫佢含撚 俾人玩完當免費雞就上嚟訴苦 你係雞嚟㗎咋

唔狙擊 你下一條女就俾啲咁嘅厹食咪仲唔抵

兩個都唔撚扺幫 一個樣衰狗公 一個臭西無撚腦港女

係呀 但有啲on9 話個YouTuber 無錯

兩邊都係戇鳩既情況下冇野好公審
同場加映

腦粉

其實我唔係好睇得明佢寫咩

我都唔明
有冇翻譯?

求Ricko教路點樣廿萬訂閱周圍食囡囡
啲溝女對話老土到我起曬雞皮
如果啲女醒少少 一定好撚易攞佢啲j圖

睇個ricko講既野 真係冇腦先會俾佢氹到咁都信 擺到明呃蝦條
佢係好厹,但睇啲對話啲女都好撚沉迷,自己都唔識保護自己冇得講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞