(多圖)YouTube厹事件懶人包/ricko (2)

1001 回覆
239 Like 13 Dislike
完全唔覺得有問題
女仔唔好講到自己一定蝕先得架

就係呢d西方既所謂開放思想
令女仔覺得自己唔會蝕
其實係d男人諗出嚟等男人自己更容易食到女
包裝到個思想又高尚又現代咁
唔跟好似思想古舊咁

女仔蝕咩? 男仔有幾著數?

女仔咪蝕左個感情 女仔有愛先會有性
但係男仔係有性無愛都可以無所謂
當然男同女都係有例外既人
但大多數都係既
多數最後傷心既只係女仔
講到尾個重點咪又係一個閪痕一個鳩痕 有咩好公審
完全唔覺得有問題

令女仔覺得自己唔會蝕
唔跟好似思想古舊咁

但大多數都係既
多數最後傷心既只係女仔

中肯

咁撚柒都話靚

蝗大媽咁款

十幾年前睇印象中係唔錯

佢咪係拍屈巨氏廣告個溪水妹

佢係!有次佢係sunny live有人問佢係咪溪水妹,佢話唔知人地講乜

Hello溪水妹 我知你有睇呢個post嫁

原來真係佢
整到成個唔同左樣

https://youtu.be/0Y1xDbz5YYc
點解唔同樣嘅

啲人話睇佢Snapchat send比人啲Snap都好淫賤
又會喺Snap用枝畫筆畫條尻 群發send比啲囡囡
輕輕一推
有冇搞錯
推到post2都冇連登仔用鬼acc去ricko哥 fb討論吓佢高超呃蝦條技術
香港太多呢類所謂網絡紅人根本係現實社會到做loser先會走上youtube做跳樑小丑去博上位 拍埋啲無聊嘢又無用又唔好睇又唔好笑 最撚慘去唔知點解啲廣告商以為呢班人好紅好高質成日比錢佢地賣廣告 屌你根本就無才華無本錢去做娛樂就咪走出嚟柒啦 利申好想推到呢班仆街收皮
https://youtu.be/O8lWLjoS7Q0

高汁 笑到pk 句句都好中
馬車果然睇透世事 講野又有道理
可唔可以繼續拍片

由佢出道開始就做佢fans
癲得黎又有point
同公園呀伯一樣

可唔可以繼續拍片

先知馬車bb
唉 究竟宜家呢個世界啲女仔個腦去咗邊
個個十幾歲就求求其其失咗個身,咁好咩? 乜宜家個trend係興咁架咩?
話我old school a0乜都好 點恨有拖拍都唔係咁就比個mk仔啊嘛?個男仔乜都唔識得把口講幾句咁就上咗床度

可唔可以繼續拍片

先知馬車bb

好撚好笑
其實真係有女咁蠢 你可以話佢地抵死 雖然的確好撚抵死 尤其比咗第一次個啲 擺明當你係雞 講幾句就可以開房 依家狙擊佢係除咗令啲女醒覺之餘 你地都唔想更多無知純妹陷入其手 如果唔阻止 就輪到你埋單而唔係你開闢呀!!

認同認同推死條仆街

你推死左佢就以後冇mk食女?
利申:mk ricko死全家

其實班女冇腦 推死ricko 唔等於班女唔會俾其他mk仔食咪又係一樣一車車咁送去俾mk仔破處
有冇人佢英國嗰邊啲野有冇食埋嗰邊啲囡?
咁撚雜食會唔會有病
有冇人佢英國嗰邊啲野有冇食埋嗰邊啲囡?
完全唔覺得有問題

令女仔覺得自己唔會蝕
唔跟好似思想古舊咁

但大多數都係既
多數最後傷心既只係女仔

中肯

上人屋企一次已經有晒感情?
咁受騙絲打都幾易動真情喎
雖然絲打係唔抵幫
但都希望警惕啲妹妹仔唔好再咁on9啦
狗公同你地有咩關係呀
洗唔洗幫人幫到咁
推撚死佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞