(多圖)YouTube厹事件懶人包/ricko (2)

1001 回覆
239 Like 13 Dislike
其實邊撚個係ricko?
開賭局估佢食咗幾多條女啦
我先:24
[quote][quote]https://youtu.be/O8lWLjoS7Q0

高汁 笑到pk 句句都好中
馬車果然睇透世事 講野又有道理
可唔可以繼續拍片
先知馬車bb[/quot

馬車bb出嚟講幾句先

有無人知馬車bb去左邊

d 留言正到
咩鬼 ricko 係我既永遠男神
條友自己睇番會唔會想自殺
[quote][quote]https://youtu.be/O8lWLjoS7Q0

可唔可以繼續拍片

馬車bb出嚟講幾句先

有無人知馬車bb去左邊

d 留言正到

CAP曬堆COMMENT上黎笑啦

可唔可以繼續拍片

馬車bb出嚟講幾句先

有無人知馬車bb去左邊

d 留言正到

CAP曬堆COMMENT上黎笑啦

咪狗公 狗乸交配囉 有咩問題姐
最多咪係一個花心狗公 同 專一狗乸既分別
第一次見就同人扑野 心照啦 人地冇拎住支槍強姦你嫁
我知道咁講可能好賤 但你有冇諗過我地毒撚既感受!?

"之後上咗屋企食早餐玩下貓,點知佢突然攬我條腰又錫我條頸,吹我隻耳仔,之後就上咗張床同坐喺度挨嚟挨去又攬下又錫下咁。佢就再騎上我個身度,慢慢剝咗我啲衫,佢就再除埋佢件T Shirt....之後咩事你地都明咖啦..."

我相信毒撚們睇到呢段都會好撚心UP 唔係因為心UP條女
係心諗:下 乜咁既..點解嫁!!!平時我對D女咁好 咁紳士 點解都唔揀我嫁..仲以為女人扑野係為左男人..愛惜佢既身體係好男人既表現 乜原來D女鍾意咁嫁.. 原來我做咁多野都係錯嫁!!!

每日有八成既女 都一車車咁送去比兩成既仔屌啊 係大大力咁屌啊!!!

毒撚們 醒下啦 D女雞黎嫁炸
佢地只會為左你做既野感動 但係唔會心動嫁!!
會心動既只有兩樣野 靚仔 有錢
性格??乜香港地好多壞人咩?個個咪差唔多 WFC

跟本就你情我願,怪得邊個?
如果條女有拒絕但係條MK仔夾硬嚟
我一定幫佢推到Reiko扑街

其實當時我係半推半就 拒絕佢又唔係咁好 所以先 唉~

唔好再講啦 抵撚你死 你可能覺得我好mean 咁大個人唔識拒絕人既? 半推半就 人唔笑狗都伏啦

笑撚死,半推半就

"之後上咗屋企食早餐玩下貓,點知佢突然攬我條腰又錫我條頸,吹我隻耳仔,之後就上咗張床同坐喺度挨嚟挨去又攬下又錫下咁。佢就再騎上我個身度,慢慢剝咗我啲衫,佢就再除埋佢件T Shirt....之後咩事你地都明咖啦..."

係心諗:下 乜咁既..點解嫁!!!平時我對D女咁好 咁紳士 點解都唔揀我嫁..仲以為女人扑野係為左男人..愛惜佢既身體係好男人既表現 乜原來D女鍾意咁嫁.. 原來我做咁多野都係錯嫁!!!

每日有八成既女 都一車車咁送去比兩成既仔屌啊 係大大力咁屌啊!!!

唔好再講啦 抵撚你死 你可能覺得我好mean 咁大個人唔識拒絕人既? 半推半就 人唔笑狗都伏啦

笑撚死,半推半就

推車同跑馬拉松一樣
有分半推同全推
佢個頭好撚柒

笑撚死,半推半就

推車同跑馬拉松一樣
有分半推同全推

咁條女幫隻狗做左半套到全套先
https://youtu.be/O8lWLjoS7Q0

好撚岩

扮哂大明星
abc+家底+名氣=港女至愛
即刻狗衝埋去含 自作自受
最後再屌埋呢個世界冇好男人就perfect
btw推
抽插你果時 有無一絲絲快感
根本啲女就係冧個死人mk 仔 鍾個頭埋去比人食
有咩好怨
完全唔覺得有問題
女仔唔好講到自己一定蝕先得架

就係呢d西方既所謂開放思想
令女仔覺得自己唔會蝕
其實係d男人諗出嚟等男人自己更容易食到女
包裝到個思想又高尚又現代咁
唔跟好似思想古舊咁

女仔蝕咩? 男仔有幾著數?

女仔咪蝕左個感情 女仔有愛先會有性
但係男仔係有性無愛都可以無所謂
當然男同女都係有例外既人
但大多數都係既
多數最後傷心既只係女仔

中肯

女權閪又被迫害
咁你點解釋老蘭公廁?全部fall in love?

full in dick 就有份
Help pish
好想剷走佢pat頭髮
屌 劉馬車條片下面啲cm勁多𡃁妹吹奏ricko 人地不知幾努力 係英國讀書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞