(多圖)YouTube厹事件懶人包/ricko (2)

1001 回覆
239 Like 13 Dislike
自己送個西去比人屌 怪得邊個?
abc+家底+名氣=港女至愛
即刻狗衝埋去含 自作自受
最後再屌埋呢個世界冇好男人就perfect
btw推

bbc

sor大佬 柒咗
如果Ricko溝親女都事先講明自己係玩玩下,一腳踏幾船嘅,一個願打一個願挨,冇得怨。

如果佢對個個都話一心一意,只有你一個,咁呃人就好有問題喇⋯可能我個人道德觀接受唔到一腳踏幾船啦
https://youtu.be/O8lWLjoS7Q0

好撚岩

扮哂大明星

字字珠璣

中到應一應 預言帝馬車
btw推

bbc

sor大佬 柒咗

佢都唔係BBC 知唔知bbc點解 去過英國就係
臭西扮絲打
你老母你班死mk周街屌到生愛滋都無人想知呀,開咁撚多個po就有用架啦?
推到佢仆街
btw推

bbc

sor大佬 柒咗

MKC 咋話
講到尾個重點咪又係一個閪痕一個鳩痕 有咩好公審

所以第一個po就應該完,開第二個把撚咩
btw推

bbc

sor大佬 柒咗

MKC 咋話

話知乜c 飛過出去d港女就會當洋腸含架啦
臭西扮絲打
你老母你班死mk周街屌到生愛滋都無人想知呀,開咁撚多個po就有用架啦?

腦荀都未生埋就咪撚學人上連登啦
死撚返5p啦
咁嘅無料無品味廢鳩都呃到女

自己死左佢算啦
唔係因為比佢呃到
係因為咁嘅貨色你都岩
講到尾個重點咪又係一個閪痕一個鳩痕 有咩好公審

所以第一個po就應該完,開第二個把撚咩

無人起番黎女?
如果Ricko溝親女都事先講明自己係玩玩下,一腳踏幾船嘅,一個願打一個願挨,冇得怨。

如果佢對個個都話一心一意,只有你一個,咁呃人就好有問題喇⋯可能我個人道德觀接受唔到一腳踏幾船啦

你邏輯有問題
首先人地又話一齊左?未一齊第一次見都被佢扑既你怨乜鳩
你做playboy會唔會周街唱
人地幾時有講過一心一意
點解唔開埋班女既樣出黎
我支持ricko開埋班女既樣出黎搞大佢
條mk咁柒都食到咁多女
啲女係咁吾吾吾

你邏輯有問題
首先人地又話一齊左?未一齊第一次見都被佢扑既你怨乜鳩
你做playboy會唔會周街唱
人地幾時有講過一心一意

同d 人上ig post 話自己係ptgf 重要比好評一樣
可能有既 但係on9 重要比人笑囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞