(多圖)YouTube厹事件懶人包/ricko (2)

1001 回覆
239 Like 13 Dislike
痴線 班盲粉d價值觀錯撚哂

你錯喇,我係個負責任既男人,只係我未負責任姐
唔知佢邊個 不過人地又唔係強姦 你情我願 又到合法年紀 有做同無做都唔關我地事

上面有人話佢十五就冇左個處

唔係新鮮事

人地第一次好早俾咗人

details

RICKO唔係第一次就扑左大媽咩

到底邊個係大媽呀

https://www.instagram.com/michelleyiuyiu/

入面有講ricko第一次比左佢?

會唔會有女仔咁公開講呀 梗係之前私底下同朋友ON99比人爆出黎

公眾人物做咩都無錯
唔知佢邊個 不過人地又唔係強姦 你情我願 又到合法年紀 有做同無做都唔關我地事

唔係新鮮事

人地第一次好早俾咗人

details

到底邊個係大媽呀

https://www.instagram.com/michelleyiuyiu/

我都想知

搵唔到

淨係見到有人係個ricko 個post 留言話十五歲扑野

唔通人地扑咗放上IG咩?
有朋友同我講"狗公又點?佢啲片係搞笑喎"
請問有無人可以答到我 佢啲片好唔好笑? 我淨係聽到句"大家好 我係Riccccccccccccccccccccccccccccccccko呀" 我已經即刻del左google chrome

其實冇乜特别

咁我係咪誤交損友

公眾人物做咩都無錯

呢啲垃圾都做到公眾人物
香港之恥

盲粉價值:你錯喇,我係個負責任既男人,只係我未負責任姐
進入尾聲,佢應該都消失一排 不過youtuber佢都算出片出得幾唔密
[quote]發覺好多連登仔對人不對事 係咁人身攻擊人哋個樣 連perspective 都唔識 真係好低質 唔識從多方面諗野 係你眼中Rikco可能柒頭 但係好多女眼中佢好撚靚仔吸引

例如係下世唔好改名等我搵番你,
呢啲小學雞見到都打冷震既所謂甜言蜜語?[/quote

甜言蜜語

唔係新鮮事

人地第一次好早俾咗人

details

到底邊個係大媽呀

會唔會有女仔咁公開講呀 梗係之前私底下同朋友ON99比人爆出黎

講得好 講得好

有人話啲Whatsapp紀錄係偽造
不如你地Add佢contact關心下佢喺英國最近還好嗎
佢本身個icon唔係貓貓
幾時生愛滋

佢淨食處

可能人地屌個都要
打去佢電話

有佢個留言recording 聽

J死女
請問有無人可以答到我 佢啲片好唔好笑? 我淨係聽到句"大家好 我係Riccccccccccccccccccccccccccccccccko呀" 我已經即刻del左google chrome

其實冇乜特别

之前個post講熊仔頭
有人留言話ricko仲好睇
我先知有呢個人
睇左佢段講老母既 好撚造作
由其佢講野個腔 同熊仔頭段講老母比
我覺得佢好垃圾
佢錯在有小小名氣去食女仲要唔止一件 呢個行為極度可恥

有人話啲Whatsapp紀錄係偽造
不如你地Add佢contact關心下佢喺英國最近還好嗎
佢本身個icon唔係貓貓

最近還好嗎 尚愛屌西嘛?

其實冇乜特别

之前個post講熊仔頭
有人留言話ricko仲好睇
我先知有呢個人
睇左佢段講老母既 好撚造作
由其佢講野個腔 同熊仔頭段講老母比
我覺得佢好垃圾

熊仔頭好十倍

食女唔止一件

講到明俾每條女知我一腳踏幾船都大有人在,player技術仲有待提升,衰就衰在算半個公眾人物,要食都唔好喺自己嗰度柯啦
其實冇話屌閪呢d野你情我願既
Btw佢係咪溝開盲妹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞