[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(13)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
我唔算專家我唔多好鐵三角d聲。
玩鐵三角既都多聽開ACG/女聲

W系係ath正宗系列,你見到d咩週年紀念版/限量都係W系列玩先。ath女毒都係出於W系列。
最新係AWKT同AWAS,下年就會有60週年

L系列係「皮系列」鐵粉最想要既耳機

你上番官網都有講,鐵三角有出好多中低價耳機

鐵三角算唔算日本sennheiser
啱呀,唔好聽都仲有個箱用
點解似sennheiser?
都係動圈大廠,業務廣泛,有出mic,耳機高中低市場都有,產品係pro方面都出名。
連耳塞都有齊,連twh都有,但就唔多注重耳塞市場咁

我覺得鐵三角係太廣,變成機海
旗艦headphone都有幾條line呢個其實係好勁
你留心睇番佢d耳機spec
鐵三角得一條旗艦line就係L系集自家大成
其他都係試水新技術同cut cost下放
話說AWAS都有聽講過, 不過好似香港唔出? 佢個L系又係有留意過, 不過好似好少地方有得買甚至試
原來係咁
Btw K872 7k樓下有得買, 大家點睇 利申未聽過
正式上市咗?上年音響展個對仲係最後調整階段工程機
日本出左,香港就唔知。AWAS係偏軟既聲,聽女聲唔錯

L5000街無得試之前音響展有得試聽,可能今年都會有掛
L5000 DMA個網有得賣

AWAS之外仲有佢套新amp同dac都係香港未大
利申冇唔多錢同興趣買L5000
利申冇咁多錢同興趣買L5000
大家認為依個時候入手bose qc 35 ii會唔會好不智睇左youtube review見幾岩自己 主要佢依加減緊價
利申:乜都唔識
interesting
hd600算唔算?
鐵三角m字頭既存在感
啱就買
HD600/650?

等報告
drop 買咗 Koss KPH30i 5月20 fedex create咗 shipping label到依家都無聲氣 send咗ticket又無回音

咁大鑊
少人返工到咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞