[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(13)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
唔該哂或者巴打有冇差唔多功能 但係平少少既
ANC我真係唔識,可能你睇下Sony個x1000m3
bose一向都比人話唔好聽,實際我冇試過
不過x1000m3我都唔覺好聽
所以如果你係想要ANC為主,啱價錢就買啦
話說今日試咗啲嘢, 試完之後開始萌生一個念頭

呢到有冇巴打想收我部RME ADI-2 MK2?
咩野咁勁標配都唔要

唔該哂巴打
啱啱追上個po警暴署署長巴打好似收緊, 巴打有冇興趣? (狗公mode)
想知rip SACD最平嘅方法係乜嘢
買指定型號sony bluray player,約1k
https://youtu.be/Gufi_1p2ncI
D mic好似幾靚
鋼琴高音特別用電容mic錄唔會個聲同其他頻段唔夾?

割愛之後入咗手了

不過冇跟機usb線, 買咗條0.75m線

簡單聽咗陣, 唔用佢個“high sensitivity" function加9db, 反而更好聽. 加9db樂器聲好聽咗啲, 不過人聲會好迫咁. 煲一排可能又會唔同嘅

Compare to RME ADI-2, 個音場唔知算唔算細咗, 定係因為聲音風格唔同而有分別; 人聲同樂器聲都“bright”啲, 吸耳啲. 不過又冇話聽一陣就攰嘅

da250厚聲d?
係呀, 冇咁乾咁
10K樓下有貨 所以放咗adi-2之後加咗二千多啲就有
二手價?
一手 旺角友誠十樓以上
到有又平又夾hd800s嘅檯機出嗰陣 今次都係偶然試, 就一下中咗咒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞