[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(13)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
知唔知邊到有demo試
https://drop.com/buy/drop-wireless-headphones#overview
DROP + THX PANDA WIRELESS HEADPHONE

tom lee fb唔見有話放demo
封閉?d7200
我有隻 Fostex Drop Ebony, 幾好
有諗過但係個兩條橙色實在過唔到自己個關
其實open 同close back 都ok
7200 有啲過筆直
chord mojo, topping dx3 pro, a4bl
上面呢三隻有無人試過哂俾到意見
其實係咪平平地dx3算數,貪佢有toslink in可以ps4直插(雖然少玩)
我又無玩balance output(不過遲d可能換iloud mtm)
k702同k712都幾似聲
702仲要唔係橙色
我都想
冇位擺amp

會係咩聲?
筆直嘅嘢會慢慢唔out嘅
去試聽吓再決定啦
買7xx lor 仲有幾種顏色揀
又藍色又紅色
但係而家DROP冇貨賣
所以k712已經做到旗艦級數?
而家先知
Luxman DA250都可以試試 利申早幾日ADI-2換完DA250之後, 開始翻工所以攰到冇聽過
真失敗
好無聊諗住玩轉盤 DAC AMP 三位一體 但好似507 LINEOUT唔到部落電磁爐

不過用轉左用轉盤聽歌同用電腦聽真係有好大分別 D聲真係乾淨左好多 來身插住兩隻JitterBug 跟本係垃圾黎
btw有無師兄玩拖版係咪要同台amp夾?聽人講話會cut走左 某d frequency
= pm03+thx
mojo 唔錯呀,細部又推力唔錯
係聲悶d
其實好多年前k712都係旗艦
HD650, W5000都係旗艦
就算唔係新野,做過旗艦都唔會差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞