[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(13)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
其實無問題就得,D聲唔會話極大分別
而且線既改善,相對係無咁明顯,所以好多人都話最後先換線
800 個高頻去得比較盡,我覺得800s 雖然聽落比較平衡,但就有種抑壓咗嘅感覺
HP printer線
好聽過Epson 同brother
仆街買左brother tim

正常表現啦
沒有期望,沒有失望
senn記d marketing勁到呢
次次都係雷聲大雨點小
香港買好似仲平
當然啦
今次連其他都冇平
煩咗陣都係唔買amp住
2000-3000 all in speaker
除咗audioengine a2+ 仲有咩其他巧推介
搵日一次去試曬
巴打唔鐘意nxn500?
audioengine a2+之外仲有iLoud mm
再加少少就有SC203
依家update咗 多咗好多drop points
Still not worth it tho

睇個價都知賣唔去
連HD6xx都冇減價
睇黎今次失敗都似
睇埋HD820同HD800s 個discussion 仲正
一齊入去加多腳
散貨場
你肯改下名,顏色,包裝啲人都夠打飛機
都唔肯
唔係唔鐘意 係完全唔識speaker
有冇咩地方可以試曬呢幾對喇叭

又係加多少少系列
同埋想問上面講D喇叭連埋SC203
分別只係在於音色定all in SC203升級感會大D
800s 宜家街價幾多?
佢都醒
無放660

58x and 660 are literally the same
except the price
睇人pk最開心,一齊入去comment
https://drop.com/talk/41716/brand-spotlight-sennheiser
audioengine唔少地方有,你可以睇下price.com.hk
iLoud micro monitor一樣
EVE SC203就可以去曾福琴行試,去代理試又得
留意返SC203係用後置passive radiator,speaker後面要有牆不過又唔好太貼牆

我由audioengine a2 上SC203係覺得全面提升,音色都啱我d
特別係bass,相比之下a2係冇乜下潛
錢都差得遠啦

不過音響野推陳出新,我覺得iLoud micro monitor好過a2都唔出奇,未必下下都要加少少
想請教一下點解1-2k唔推DT880 Pro呢?

我自己就用緊250ohm DT880 Pro嚟mixing,所以純粹係請教下意見~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞