[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(13)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

熊貓有新update講六月批貨
聽日收到email 既朋友可唔可講一聲
等我可以唔使等
有冇巴打近期買過HD800S
想知行/水大約咩價錢,係咪多數跟price.com
drop主打中低價位
做咩出旗艦機 ,仲要個價唔靚
出旗艦機唔係問題,價唔得先係
用緊canon,之後轉左Panasonic d相機送過條,有冇分別都唔知,可能我聽唔出
zen同k5 pro邊隻好d,仲有過d咩topping 幾十款點揀,會用tidal有mqa解碼好似有so
hd599 外國過d減價賣99美金
我覺得大部 電腦枱細
Drop果邊冇update
想買6xx 但邊道會有機會可以試聽? 定係drop.com ge 冇得試?
其實nxn500應該唔會差過你list果幾對
唔係真係無位,儲下先成套換好D
6xx咪650囉
agree
唔該曬 好詳細
Youtube聽過demo覺得a2比iloud mm
Base差幾多同聲冇咁實 不過分離度好啲

試完岩嘅 就儲多陣一炮過SC203
Btw thomann買係咪應該最平
SC203 thomann個價係我所知最平

咁冇lu,擺唔落就冇得免強用大d尺寸speaker
Sc203嗰座好唔襯部機
買支噴漆番嚟搞搞佢
我反而覺得用橙色夾speaker幾sharp,好似有RGB係底咁
唔想等panda收咗隻pm3返黎
想換條線3.5對3.5有冇推介同埋想知邊到有得試
其實soekris嘅dac係咪全部一樣 分別只係喺耳擴到?想試下R2R
平平地 咁大享受 好玩抵玩
dac1101, 1321, 1421分別係bit depth 唔同
dac1101冇寫,應該最低
dac1321係25 bit,冇headphone out
dac1421係27 bit

dac1541係29 bit同全平衡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞