[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(13)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
是的 星期五落單今朝到香港
錢的威力
同一張單買左幾樣野 個到貨日子唔同 唔知會唔會gp返一齊呢
如果想平平哋買隻無線又可以有線嘅耳罩式
調音方式用哈曼
你有冇咩推介?
係呢方面完全冇認識
唔記得咗講想有降噪
Shure新嗰隻?
咩NO.?
AKG N700NC, 不過佢唔太算係harman target tuning。
https://www.rtings.com/headphones/reviews/akg/n700nc-wireless

如果唔介意無ANC 同唔隔音嘅, 可以試下K371BT
HD668B條線係可以甩出黎

不過佢係焊條短線之後加個3.5公頭, 甩得出黎果條係母線黎

所以通常唔夠兩個月果條焊起隻耳機上面條線就會打柴

而HD681 試過拆開睇過, 佢啲焊好求其。同埋條皮帶感覺易斷過AKG 果啲

高音出啲子彈聲先出。隻野又唔重低音, 再加埋大聲場(呢個價黎講), 好岩攞黎平價打機
T1幾錢
機身number?
你地都係五千蚊左右買?
定有優惠?
5k左右
想問下頭頂條野啲皮甩可以點搞
咩headphone?
ATH-M50X
捽曬啲皮落嚟再用布帶包...
其實airpods pro 個tonal balance係好接近 Harman curve, 但無得有線同唔係耳罩

你列嘅要求全部達到,但又要係harman curve 嘅。據我所知無。
試bass, 要潛得深可以試

1. Beck - Morning
2. Submotion Orchestra - Branche
3. Yello - Expert
4. Thundercat - uh uh
係 5千
突然覺得自己隻pro Beats 買得太早
都係低音炮 最衰又冇降燥
咁多人買搞到我又想買對玩下
有太多野想玩
其實有冇人用緊sony奶罩同電磁爐

我反而係聽呢首歌2分鐘 右邊聲道嗰啲震動發發聲夠唔夠

五虎瘋漲就聽鼓聲個氣場夠唔夠
https://youtu.be/dU5SeHHPe5c
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞