《求神畀我出一次Pool,點知畀埋個偶像男朋友我》

1001 回覆
148 Like 11 Dislike
一日一篇明明好正常
引到你留言已經好感動
我覺得好好睇喎 唔好唔出啦
最多我地多啲comment陪你傾下計啦
35了35了
我以後會多啲留言架啦唔好棄
好正架個故
唔好唔出啦🥺
唔好唔出
唔好la鐘意睇
追到live! 唔好棄故呀
陳浩賢呢type男仔幾吸引 好有ff空間
唔好棄好好睇
文呢?
挽留
lm
出埋pool都未有文
樓主去咗邊
各位 先講聲唔好意思
呢兩日半我失蹤咗
咁係因為我想一覆完你地就出文 以表謝意
但我又病鬼咗(應該唔係武肺)
所以就拖到今日現身

你地真係好好其實我都好憎人棄故
但見到無咩反應都知係自己問題
再寫只係繼續柒落去
但之後見到你地留言我已經開心到爆
我同自己講!
接下來有幾多留言(唔計我)/正評
我就會有幾多更
當然速度唔會好快 但起碼推動我唔會放棄住
請各位毫不留情正評同留言
希望唔好講完就零增長啦 零確診就話啫
「夠啦喎,好好玩?我個頭好撚痛啊!」我突然收起笑容,故作生氣。

我打算給他一個惡作劇。

「屌你咩,好假啵~」

「我講真㗎,男人老狗出全力!痴線㗎?我有啲暈喇......」我揉著頭,裝成頭昏腦脹,倒在床上。

「喂,咪扮死啦沈絲絲,你啲戲好屎啊!」

我躺在床上忍住不開眼,不作聲,期待他的反應。

「屌,九成九訓著咗啦。」他說完這句後,房間便沒有動靜。

哼,看來陳浩賢和聖誕當晚一樣,毫無同理心,自然不會緊張我的生死。

正想罵他無恥之際,我微微開眼時竟見到一隻手在我胸前!

「哇—變態啊—」我及時推開他的手,並把床上的巨型熊娃娃丟向他身上。
陳浩賢馬上閃開,卻被地上的熊娃娃絆倒。

「啊」一聲後,他便撲在我面前。

我倆的鼻尖僅容得下一根手指,近得讓人屏住呼吸,而他的手則抓著我的肩膀,微微地跪在地上。

眼前的他呼吸聲很快,臉很紅。

世界彷彿停頓了一樣。

不知怎的,我已不在乎他剛才對我做的事,甚至過往所有讓我討厭的事,也忘記了他的Player身份。

我只想他後退或是說話。

不然,我怕我會忍不住......

還是他也想.....?

「sor....ry....」他嘴邊終於吐出一個詞語,再吞吞吐吐說:「我......我.......我頭先諗住......」

突然,房門傳來扭門柄聲,我們都來不及反應。

「你哋?」門口打開了,一把聲音傳來,隨即門口又被關上。
「阿軒?」我和陳浩賢異口同聲說。

陳浩賢才記得後退,我也有默契地下了床。

「點算啊?阿軒點解返黎嘅?佢一定誤會我地啦!我要出去同佢解釋。」我急忙提起手袋,準備開門。

「等等!」我回頭,他續說:「佢見到你係我地房,頭先仲......佢一樣會諗多,你可以點解釋?」

「咁點算?我應該點做好?」我一臉焦急地問。

明明我只是來聽彈琴......

「算啦,清者自清。」

「你係咪on9㗎?佢係你兄弟嚟㗎啵。」

「咁你接受佢咪解決囉,不過唔好唔記得神秘組織單嘢。」他冷笑道。

他怎可能把我推給阿軒?!

「痴線,種種行為都睇得出你呢個人真係好無同理心!佢有著你呢啲兄弟真係『三生有幸』!」我情急之下說出這番狠話。

「你鍾意點諗咪點諗。」

「同埋你顧掂你自己先啦,蠢到死!」他拋下這番話便繼續彈琴。

「哼,我係蠢先上你hall,以後唔上啊!!!」我不甘示弱,馬上轉身離開。

我發誓自己以後不會踏足這個地方。
返嚟了
返黎架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞